Vil du bli ukens blogg?

Siste dagen i oktober før vi starter på en ny november måned. Ingenting slår en bedre morgen enn å våkne opp i armkroken til kjæresten, nystekte varme bagetter med verdens beste hjemmelaget hvitløksmør til frokost nam. I dag tar vi bare livet med ro og duller med hver vår pc, i hver vår ende av stua, og i hver vårs egen verden. Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Hehe.

Jeg tenkte ville begynne med noe nytt som å ha ukens blogg om det er av interesse. Jeg velger ut to blogger jeg linker til i ett innlegg hver søndag. Det er alltid gøy å gi andre litt oppmerksomhet og kanskje til og med at man finner nye blogger å lese, gjerne meld på din blogg eller noen du synes er interessant.Maren

Skrevet den 31.10.2015 klokka 18:47

Så gøy:). Du kan gjerne ta en titt på bloggen min hvis du vil:). Jeg skriver om litt av hvert og elsker bilder og videoer:). Ønsker deg en skummel happy Halloween :)

Anita

Skrevet den 31.10.2015 klokka 19:42

Så kult! Gjerne ta en titt på min blogg:) er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Jeg blogger om hverdagen, trening, mat osv med innlegg om baking og en del videoer:)

Ha en fantastisk Halloween!

Ingrid

Skrevet den 31.10.2015 klokka 19:42

Jeg er med :)

Tonje

Skrevet den 31.10.2015 klokka 22:49

No i den duren de ovenfor sa ;p

Skriv en ny kommentar

hits