Jeg har fått jobb!

Dagen i dag på kurset var temmelig så kort faktisk. Da jeg bråvåknet i dag å trudde at jeg hadde forsovet meg kraftig men da jeg så på klokka var bare 25 minutter til jeg måtte være ute av døra, så det var på nære nippet at jeg forsov meg, og jeg rakk kurset akkurat i tide.

Hele torsdagen brukte jeg dagen til å få skrevet en fin og ordentlig åpen søknad som jeg skulle ta med meg til barnehagen. Men ettersom at jeg ikke fikk til å skrive ga jeg opp og prøvde heller å blande sammen det jeg hadde skrevet på den åpne søknaden og den personlige søknaden min, det ble en ganske så bra og utfyllende søknad akkurat som jeg ville ha det.

Føler meg heldig og men mest flink, fordi jeg klarte å få til en ganske bra søknad og cv som jeg selv har skrevet. I`m proud! Jeg har fått meg en jobb i barnehage som jeg vet jeg vil mestre og trives bra i og jeg kan til og med gå til jobben, det gjør jo ting bare enda bedre.  

Jeg er ikke den beste til å snakke for meg når det kommer til hvor jeg skal selge meg selv til en bedrift men på søknaden jeg skrev trengte jeg ikke si mye heller, for den snakket for det meste for meg og nervøs var jeg heller ikke fordi jeg hadde så god tro på det som sto skrevet på papiret og det var null problem og det funket.

Jeg er så kjempe glad nå. Jeg vil nok komme til å være knallsliten etterpå men det vil kommer seg etter hvert, jeg har trost alt ikke jobbet på ganske så lenge faktisk 2,5år cirka om jeg ikke bommer helt der, men det skal bli godt å endelig tjene litt ekstra penger fremover.

Sarah Asgari

Skrevet den 02.11.2015 klokka 15:20

Gratulerer så mye med ny jobb! Blir helt sikkert veldig deilig, etter så lang tid :)

Henriette Celin

Skrevet den 02.11.2015 klokka 16:45

Så morro da, gratulerer! håper du trives der, og ellers har en fin mandag videre :-D

Eline Nordli -

Skrevet den 02.11.2015 klokka 19:01

Gratulerer så mye!

Jeg kjører linkerunde på bloggen min nå, om du ønsker å delta. :-)

Skriv en ny kommentar

hits