Uønsket graviditet - Min abort historie. Del 3

(Her finner du del 2) Onsdag dro jeg på kurset. Formen føltes kjempe fin hele dagen og timene på kurset gikk kjempe fort, vi satt for det meste på pc og så etter jobber vi kunne søke etter og skrive ut CV og søknader som en av kurslederne skulle se over og gi oss tilbakemeldinger på dem. Torsdags morgen følte jeg meg ikke helt topp. Jeg våknet opp og kjente jeg hadde fått små smerter i området rundt livmoren og det var litt vondt til å begynne med men jeg tenkte at det muligens ville gå over av seg selv etter hvert. Mandagen da jeg var innlagt fikk jeg litt informasjon om «etter aborten» at det kunne blø mye etter og det kunne oppstå økende kraftige smerter, hvis det skjedde sistnevnte så skulle jeg ikke nøle med å ta kontakt.

Jeg tok så sjansen og dro på kurset. Vi skulle ha servicesjekken i byen hvor vi skulle innom fem butikker og finne litt ut litt ting. Smertene økte litt etter litt og det gikk fort over når jeg fikk sitte en liten stund, men jeg trodde smertene kom av at jeg hadde dårlig fottøy på meg onsdag og torsdagen (det var kaldt om morgen da jeg gikk så jeg hadde på meg støvler og vinterbukse) så mens vi gikk rundt økte smertene på mer og mer, det kjentes ikke bare rundt livmoren lengere men i beina mine også, det ble vondt og ubehagelig og jeg hadde ingen anelse om hva dette kunne komme av, for sånne smerter fra livet og ned til ankelen hadde jeg aldri vært borti før. Vi ble heldigvis tidlig ferdig med servicesjekken vi skulle gjøre i byen, men jeg var ikke ferdig. Jeg og Tor Martin hadde planlagt oss en liten shopping tur for å handle inn litt saker og ting vi trengte så jeg ventet til han kom og vi gikk rundt i butikkene jeg hadde vært i tidligere på servicesjekken. Smertene føltes ut som de var på det sterkeste nå for jeg klarte ikke å gå særlig fort eller løpe, det gjorde så vont at jeg trodde jeg skulle ramle sammen på gulvet midt inne på storsenteret da jeg gikk til bankautomaten for å ta ut litt penger til bussen. Det tok tid før bussen kom men vi kom oss hjem til slutt heldigvis selv om vi måtte gå fra busstoppet et godt stykke. Selv om jeg hadde smerter prøvde jeg likevel og gjøre litt men ikke så mye hele tiden, måtte mye ligge i sofaen med colaflaske med varmtvann på stedet hvor det gjorde vondt og det hjalp litt mot smertene men jeg klarte fortsatt ikke å gå noe særlig for det kjente mest ut som jeg hadde gangsperre.

Fredag droppet jeg å dra på kurset. Smertene hadde revet og sletet i meg hele natten og lite søvn hadde jeg også fått. Men nå var ikke smertene langvarig lengere, nå kom de bare litt innimellom noe som var bedre enn tidligere men varmeflaske hadde jeg fortsatt om nødvendig. Tor Martin og en kompis dro på butikken og kjøpte inn litt snop, min kjære hadde kjøpt Oreosjokolade til meg som jeg spiste noen ruter av og det hjalp veldig mot smertene, det føltes som de slapp taket nesten helt og jeg klarte å gå litt mere men satset på å ikke være oppe å gå for mye hvis det plutselig skjedde noe, så jeg prøvde å holde meg mest mulig i ro og ikke anstrenge meg for mye. Lørdagen, søndagen og mandag følte jeg meg helt fin igjen som at smertene aldri hadde vært og jeg klarte å gjøre ting igjen.

Men søndagskvelden da jeg skulle til å ta kvelden tullet Tor Martin med meg som han alltid gjør når jeg skal sove. Vi så noe hvit veske som kom ut av brystet og trodde først det kunne være betennelse men om jeg hadde hatt betennelse ville jeg harr mye mer ømme og vonde bryst, men det var det ikke. Jeg ble først litt små redd for at jeg ikke ante hva det var men så tente vi at det kunne være den såkalte morsmelken som produseres i brystene når man blir gravid. Jeg visste at det ville komme morsmelk i brystene etter hvert men at det kom så tidlig i graviditeten hadde jeg ingen anelse om, og det kan forklare hvorfor brystene mine har blitt større den siste tiden. Det var selvfølgelig litt skremmende men da vi fant ut hva det var og så lenge vi tullet ble det bare hysterisk morsomt, og den råmelken som kom smakte ingenting det var som hvitt vann. Jeg ante ikke hva jeg tenkte om det at det var morsmelk i brystene mine, jeg synes det var utrolig rart at det kom så tidlig som i uke 11/12 og kanskje enda tidligere. Men jeg bestemte meg for at neste legetime skulle jeg si ifra om det. 

Mona

Skrevet den 09.11.2015 klokka 16:39

Synes det er sterkt av deg å dele noe så stort med bloggen<3

Tine Irèn

Skrevet den 09.11.2015 klokka 19:29

monambs: Oj tusen takk. Jeg var ganske så usikker på om jeg skulle dele det på bloggen av noen gode grunner i starten, men så hoppet jeg bare i det og gjorde det :)

Skriv en ny kommentar

hits