Bursdag forberedelser

Uke nummer to i jobbpraksis er over og i dag hadde jeg tidlig midtvakt på jobb og var ferdig kvart på fire, noen dager er tunge andre ikke fult så mye.

I dag er det fredag og det betyr endelig HELG, og jeg har startet helgen min med litt kakebaking og forberedelser til bursdagsfeiringen min som skal holdes i morgen hos svigermor. Hadde egentlig ikke noe planer om å feire bursdagen min akkurat men så ble det bare plutselig bestemt, og hvorfor ikke liksom det er lenge siden sist jeg feiret bursdagen min. Nå har jeg akkurat fått ferdig browniesen,og litt senere ikveld skal jeg starte på oreokaka. 

Jeg husker fra en gang jeg skulle feire bursdagen min hjemme. Dette er da mange år siden det skjedde. Noen jenter fra klassen var invitert også var det noen i gata, så det var ikke så veldig mange til en liten bursdagsfeiring. Vi var et par stykker og ventet på to stykker til som skulle komme men de kom aldri. Det viste seg at de to jentene fra klassen som var invitert hadde heller dratt på klubben for å more seg med gutter enn å komme i bursdagen min. Mødrene deres fikk jo vite det at de heller var dratt på klubben enn å komme i bursdagen min og ble selvfølgelig sinte på døtrene sine og jeg var jo skuffet over at de ikke kom. Fikk vite noen dager etterpå hva som hadde skjedd og en av jentene hadde fått husarrest.


en unormalt stor brownies.

Skriv en ny kommentar

hits