Romantisk kveld men min kjære

Hei dere.

Jeg føler at dagen i dag har gått så kjempe fort med tanke på når jeg ser hva klokka er så må jeg nok ganske snart ta kvelden om jeg skal komme meg opp og på jobb i morgen tidlig.

Jeg har akkurat fått satt meg ned med pcn og tenkte jeg skulle prøve å skrive et lite innlegg som alltid. Dagene er og føles kanskje ikke så tunge når jeg er ferdig klokken tre på dagen men det blir de fort når man kommer inn døra hjemme og får litt mye husarbeid å gjøre som å vaske og henge opp klesvask, lage middag, rydde og styre for å holde orden osv. og plutselig er klokka såpass mye at det er på tide å krype til sengs.

Tenker jeg venter litt til med å ta kveld og heller ha litt kjærestetid med verdens beste. Det ble plutselig bestemt at vi skulle lage boller i kveld så da ble det det. Det å bake sammen er noe vi ikke gjør ofte med en rolig fin sang på i bakgrunnen av Paul Colman noe som virkelig var kjempe koselig og romantisk. Jeg ønsker virkelig flere sånne koselige stunder, det er noe av det beste med å ha kjæreste. <3

Henriette Celin

Skrevet den 17.11.2015 klokka 00:21

Så koselig! alltid hyggelig med kjæreste tid ;3

ha en fin kveld videre <3

Iselin Renée

Skrevet den 17.11.2015 klokka 18:57

Så koselig :)

Skriv en ny kommentar

hits