Bilde mitt i avisa

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og jeg må virkelig si det at jeg hadde aldri trodd jeg ville klare å holde meg våken gjennom dagen i dag når jeg kun har fått max 4 (?) timer minst med søvn i natt. Jeg er imponert over meg selv, bare i dag tidlig trodde jeg var i ferd med å snu om på døgnrytmen så trøtt som jeg var klokka sju i dag tidlig.

Ellers i dag på jobb da jeg skulle ta pause og kom inn på pauserommet fikk jeg ordre fra alle som satt der om at jeg måtte se i avisa, jeg ante ingenting om hva som foregikk men da jeg sjekket avisa på NAklikk (NamdalsAvisa) var bildet mitt der. Jeg synes det er kjempe gøy at noen av bildene mine havner i der og jeg har ikke ofte tenkt over å sende inn til avisa men likevel er det kjempe gøy å se og jeg håper på at jeg vil få solgt en del av bildene mine en dag. 

Maren

Skrevet den 17.11.2015 klokka 16:39

Kjempefint bilde:). Selger bildene gjennom avisen da eller hvordan gjør du det?

Henriette Celin

Skrevet den 17.11.2015 klokka 17:29

SÅ gøy da! og et veldig flott bilde :-D

Tine Irèn

Skrevet den 17.11.2015 klokka 18:27

Maren: Maren: Nei jeg selger ikke bildene mine, ikke enda ihvertfall men jeg skal prøve å gjøre det etterhvert om jeg får det til.

På NamdalsAvisa i menyen der under Del Med Oss er flere alternativer hvor alle kan dele bilder, video og mye annet. Også kan man dele bildene sia via Instagram med å hastage bildet med #NAklikk.

Jeg har sett på flere nettaviser som VG og itromso om det går å dele bilder men tror ikke det.

Skriv en ny kommentar

hits