Vinner av ukens blogg

Beklager for at jeg er dårlig til å oppdatere her på bloggen men når man er på jobb og holder på med unger hele dagen blir man sliten når man kommer hjem og orker ikke å gjøre stort enn å bare duppe litt av på sofaen, men utover nyåret skal jeg bli bedre til å oppdatere her og det setter jeg meg som et mål gjennom nyåret.

I dag føles det som at jeg har fått unnagjort mye men egentlig har jeg ikke gjort så mye enn å vært en liten tur i byen på møte med NAV før jobb, tatt ut litt penger og endelig fått kjøpt meg isbrodder noe jeg virkelig trengte etter som det har snødd og regnet mye her en god stund. Skal nå i kveld ta å få ryddet og ordnet rundt her så det ikke blir så mye å gjøre i siste liten før det blir jul og julebesøk og det ene etter det andre, kaos blir det til slutt da.

Men så over til vinneren av ukens blogg som aldri ble kåret. Jeg synes det er så koselig å se at dere blir med på ukens blogg og ikke mist at det alltid blir flere nye blogger å lese og få inspirasjon fra, det synes jeg er kjempe gøy.

> E L I N E N O R D L I . B L O G G . N O <

Vinneren ble da Eline Nordli som er jenta bak bloggen elinenordli.blogg.no, hun er 20 år og fra Kongsvinger. På bloggen skriver hun det som interesserer henne blant annet mote og skjønnhet.

Eline Nordli -

Skrevet den 16.12.2015 klokka 21:21

Ååh, tusen takk! Så gøy. :-D

Skriv en ny kommentar

hits