hits

NY BLOGG

Ettersom jeg ikke er aktiv på denne bloggen her lengre så blir denne bloggen nå etterhvert slettet, men jeg håper dere vil følge meg videre på min nye blogg.

T I N E I R E N . B L O G G . N O

Who my father was matters less than my memory of him <3
Ingen jul uten snø

Det er ikke vinter, ikke snø, ikke desember og ikke jul.

Jula er rett rundt hjørnet og enda er det ikke kommet noe snø. Jeg merker det godt at jeg savner en god og kald vinter med masse snø ute og leke seg i, men når jeg ser ut av vinduet nå er det som at vi fortsatt er i høstmånedene august og september med masse regn. Jeg tenker at hvis det hadde snødd i stedet like mye som det hadde regnet i november og desember ville vi sikkert hatt metervis med snø akkurat nå og det tror jeg ville vært kjempe gøy.

 

Men sånn er det ikke, denne julen tror jeg vil bli ganske så kjedelig. Desember og julefølelsen har jeg ikke i det hele tatt og det er nesten som at vi har tatt frem julepynten alt for tidlig, og snø vil det nok heller ikke bli på julaften mest sannsynlig, det vil nok bare regne som det ellers bare har gjort denne høsten og desembermåneden.

Syk som alltid

Det er så typisk at hvert eneste år rundt juletider blir bestandig noen av oss syke i familien min og sånn har det alltid vært, og like irriterende er det hvert år.

Jeg hadde det på følelsen av at jeg ville bli syk i år også for det er ikke mange dager siden sist jeg hadde litt vondt i halsen noe som gikk over ganske fort, så nå ligger jeg i sofaen med dyna over meg med buff og skjerf rundt halsen og drikker noe varmt og har pastiller og prøver på det hardeste å bli bedre. Halsen gjør så vondt akkurat nå at tårene har til og med begynt å renne. Så noe jobb i barnehage blir det nok ikke på meg i morgen eller på tirsdag for å si det sånn. Det å bli syk rundt juletider er faktisk den aller verste tiden i året å bli syk på, og jeg hater det virkelig. Men jeg skal nok klare meg så lenge jeg har kjæresten min som passer på meg.

12 ting du ikke vet om meg

Når jeg finner en sang jeg liker kan sangen gå i repeat hele dagen uten at jeg blir lei og teksten til en ny sang kan jeg lære ganske fort.

Da jeg var hjemme i tromsø var jeg ofte mye alene og jeg trivdes godt i mitt eget selskap og holde på med ting for meg selv så om det var å rydde rommet.

Jeg har aldri snust eller røykt, og det kommer jeg aldri til å prøve heller synes det er borkastet dritt.

Da jeg var liten elsket jeg å bade og jeg var mye uti vannet på stranda når vi var der og i basseng

Det beste jeg vet er ferskt brød med leverpostei og majones

Jeg elsker vinterdager med sol og blå himmel og håper hvert år på masse snø så jeg kan ta meg turer i lysløypa på ski.

Jeg er kresen når det kommer til mat men etter at jeg kom til Namsos har det blitt bede og nå prøver jeg mere på nye matretter jeg ikke har smakt før.

Jeg både hater å elsker håret mitt

Jeg har kun hatt èn kjæreste i hele mitt liv og i februar har vi vært sammen i hele 2år allerede <3

Jeg liker godt å reise til nye steder kort eller lange turer selv om reising er veldig slitsom til tider.

Jeg liker å spille sims og lager nesten hver gang nye simmer å spille med, men er elendig til å bygge hus.

Elsker å få post enten om det er pakker eller brev, synes alltid det er like spennende uansett hva det er, bortsett fra viktige brev og regninger.

Mine tanker

Det er over to måneder siden den hele abortsituasjonen skjedde. Jeg har skrevet en åpen dagbok av hele hendelsen fra dag til dag detaljert til punkt og prikke, og delt min opplevelse her på bloggen. Jeg skal innrømme at jeg var ganske så usikker på om jeg skulle dele det eller ikke fordi jeg var redd for hvordan folk kom til å reagere hvis de fikk vite det når vi først fant det ut, og at det ville få konsekvenser for oss begge. Ja jeg var usikker og redd men jeg hoppet i det likevel og delte det med dere. Dette er bare mine tanker rundt situasjonen/temaet.  

Har du ikke lest historien kan du lese den i kategorien: Tema, tanker og følelser

Jeg vet at det er mange som er for og imot abort, noen mener kanskje det at du tar livet av ditt eget barn når du gjør det, men hvordan kan man da ta livet av noe som ikke har fått et eget liv enda? Hvis jeg ikke tar helt feil så er ikke fosteret levedyktig før etter cirka uke 20 tror jeg, og vi skal faktisk være glad for at vi kan ta abort og har den muligheten. Hva hadde du gjort om du var blitt gravid og ikke hadde hatt mulighet til abort? Jeg hadde aldri klart å måtte gå gravid i ni måneder og vite det at dette er et ansvar jeg ikke er klar for enda.

Når det kommer til graviditet og barn så har jeg bestandig holdt meg til det jeg mener. Mamma satte ei klar grense til meg og lillesøsteren min at vi får ikke ha barn før etter vi er fylt 25år og den kan jeg jo skjønne godt, mamma fikk meg da hun var på den alderen. Men uansett, jeg kunne aldri tenkt eller forestilt meg å få et barn i en alder av 22år. For meg så handler det mest om å vite at du selv er klar og i «den rette alderen» til å ta det store ansvaret som kommer med det å kunne ha en unge, ikke minst ha det stabilt.

Det gikk aldri opp for meg at jeg var gravid og at jeg faktisk hadde et barn i meg, heller ikke de gangene vi var innom fødeavdelingen på sykehuset. Hele situasjonen føltes så veldig rar på så mange måter og de eneste tankene som gikk gjennom hode mitt der og da de dagene var, Hva i alle dager er det som skjer? Jeg skjønner ikke dette og hvorfor er jeg her?

Jeg kan skjønne det at for mange kan abort være et tøft og vanskelig valg og at det ikke er så lett å komme over en sånn situasjon, for det vil alltid sitte igjen. Det var selvfølgelig et tøft valg for meg også men jeg og Tor Martin så ingen annen mulighet, så da måtte det bli slik. Jeg skal ikke nekte for at om jeg hadde valgt å beholde det så funderer jeg fortsatt litt på om hva det hadde blitt, men det at jeg tok abort er noe jeg ikke angrer på, ikke i en sånn situasjon som vi var i, og jeg tror heller ikke på det at når man tar abort at man da minsker sjansen for å bli gravid igjen noe min lillesøster sa til meg en gang for lenge siden.

100 bloggideerNoe det verste med å være blogger (synes jeg da) er å ha skrivesperre, sitter i flere timer og leter side opp og side ned på internett med ideer og tips å skrive om alt fra det ene til det andre. Jeg skal ærlig innrømme at de fleste forhånd skrevede innleggene jeg har liggende i egen mappe på pcn er ikke en gang så mye som halvferdig skrevet, og får du en ide har du alt startet på flere forskjellige innlegg på en gang som bare blir et kaos, rot og surr at man bare tilslutt gir opp og gjør noe annet isteden.

Nå er det rett før jeg sovner av her i stolen med pcn så jeg tror det er best at jeg tar kvelden og får heller sove på hva jeg skal skrive her på bloggen. Hvis ikke dere har noen tanker om hva dere vil lese mer om eller har noen ideer, blir jeg veldig glad.

På tide med å skape egen juletradisjon?

Det er helt utrolig å tenke på hvor fort tiden faktisk går nå som det ikke er lenge igjen av 2015. Det nærmer seg jul med stormskritt, vi er halvveis i november og første søndag i advent er allerede i neste uke. Jeg synes å merke julestresset litt i ryggen og julehandelen er bare å glemme med så lite rå som vi har, men med litt inspirasjons hjelp fra nett og pinterest.com skal jeg klare å mekke sammen ett eller annet å gi i gave.

Jeg og min kjære Tor Martin har nå bodd sammen i et halvt år nærmest og vi koser oss godt i hverandres selskap når den ene har av oss har vært på jobb i mange timer. Vi har begynt å snakke litt om det med jul og tradisjoner og hvordan jula blir i år vet vi ikke, for det har vi ikke planlagt enda. Men den siste tiden har jeg fått spørsmål om hvor jeg skal feire jula i år, om det blir her i Namsos eller om jeg tar turen oppover til Tromsø? Jeg skal ikke nekte for at jeg vil ta turen hjemover men når man nettopp har fått jobb og fått litt inntekt er det ikke så mye man har råd til for øyeblikket.

Men angående jul og sånt. Vil dere at jeg skal ha julekalender som i fjor?  

Romantisk kveld men min kjære

Hei dere.

Jeg føler at dagen i dag har gått så kjempe fort med tanke på når jeg ser hva klokka er så må jeg nok ganske snart ta kvelden om jeg skal komme meg opp og på jobb i morgen tidlig.

Jeg har akkurat fått satt meg ned med pcn og tenkte jeg skulle prøve å skrive et lite innlegg som alltid. Dagene er og føles kanskje ikke så tunge når jeg er ferdig klokken tre på dagen men det blir de fort når man kommer inn døra hjemme og får litt mye husarbeid å gjøre som å vaske og henge opp klesvask, lage middag, rydde og styre for å holde orden osv. og plutselig er klokka såpass mye at det er på tide å krype til sengs.

Tenker jeg venter litt til med å ta kveld og heller ha litt kjærestetid med verdens beste. Det ble plutselig bestemt at vi skulle lage boller i kveld så da ble det det. Det å bake sammen er noe vi ikke gjør ofte med en rolig fin sang på i bakgrunnen av Paul Colman noe som virkelig var kjempe koselig og romantisk. Jeg ønsker virkelig flere sånne koselige stunder, det er noe av det beste med å ha kjæreste. <3

Mummitroll tema

Hei og god morgen. Hadde egentlig tenkt å blogge i går men så sent som det ble og så sliten og mette som vi var etter bursdagsfeiringen hos svigermor, var vi begge to plutselig sovnet i senga. Men dagen i går var veldig koselig og jeg koste meg, svigermor og Tor Martin hadde bakt kake til meg som ble et mummi hus, og det var en veldig fin og morsom overraskelse så den likte jeg kjempe godt, og i tillegg hadde jeg laget oreokake som jeg hadde med.

Av gaver jeg fikk var det mummi krus av Hufsa fra kjæresten og Stinky krus fra svigerbror, også var det Lille My skål fra svigermor med resten av familien. Stinky koppen har jeg fra før av men skal til byen til uka og få byttet den om til Snusmumrikken, så ja feiringen fikk et såkalt mummitroll tema men så godt jeg liker mummi så hvorfor ikke det er jo bare gøy. Haha. 

Bursdag forberedelser

Uke nummer to i jobbpraksis er over og i dag hadde jeg tidlig midtvakt på jobb og var ferdig kvart på fire, noen dager er tunge andre ikke fult så mye.

I dag er det fredag og det betyr endelig HELG, og jeg har startet helgen min med litt kakebaking og forberedelser til bursdagsfeiringen min som skal holdes i morgen hos svigermor. Hadde egentlig ikke noe planer om å feire bursdagen min akkurat men så ble det bare plutselig bestemt, og hvorfor ikke liksom det er lenge siden sist jeg feiret bursdagen min. Nå har jeg akkurat fått ferdig browniesen,og litt senere ikveld skal jeg starte på oreokaka. 

Jeg husker fra en gang jeg skulle feire bursdagen min hjemme. Dette er da mange år siden det skjedde. Noen jenter fra klassen var invitert også var det noen i gata, så det var ikke så veldig mange til en liten bursdagsfeiring. Vi var et par stykker og ventet på to stykker til som skulle komme men de kom aldri. Det viste seg at de to jentene fra klassen som var invitert hadde heller dratt på klubben for å more seg med gutter enn å komme i bursdagen min. Mødrene deres fikk jo vite det at de heller var dratt på klubben enn å komme i bursdagen min og ble selvfølgelig sinte på døtrene sine og jeg var jo skuffet over at de ikke kom. Fikk vite noen dager etterpå hva som hadde skjedd og en av jentene hadde fått husarrest.


en unormalt stor brownies.

julegave planlegging

Heisann mine fine lesere. Nå sitter vi og slapper av etter å spist fiskepudding til middag og det var virkelig bare helt nydelig og så godt, husker ikke sist jeg spiste fiskepudding til middag men det er hvertfall noe vi må har oftere siden det er en av mine favoritter til middag.

Kjenner meg en smule trøtt nå men jeg skal nok klare å være oppe en liten stund til før jeg går til sengs, mens jeg sitter her i skrivende stund så tror jeg at jeg har funnet en fin julegave til Tor Martin jeg vet han kommer til å elske, må bare sørge for å faktisk ha penger til det om jeg velger å kjøpe det.

Var en tur på butikken og handlet litt og fant ut at til helga når vi skal feire bursdagen min så skal jeg ta å lage oreokake. Jeg elsker oreokake og synes den er så utrolig god selv om den er litt i det mektigste laget men god vil den være uansett, så det blir spennende å se hvordan den kommer til å bli når jeg skal lage den alene for første gang. Men nå skal jeg slappe resten av kvelden og bare strikke litt før det blir natta.22årsdag

Først av alt vil jeg starte med å kunne få si tusen takk til alle for gratulasjoner på dagen min i dag, jeg har hatt en fin og avslappende dag sammen med min kjære. Det ble kanskje ikke noe fullt hus og storfeiring på selve dagen men litt kake og brus ble det hvertfall, så til neste helg skal det bli en liten feiring med de nærmeste her i Trøndelag da som vil si Tor Martins familie og venner. Så det skal nok bli greit. Ellers så har jeg hatt en ganske grei dag og fått masse gratulasjoner på facebook, og sittet for det meste av dagen og strikket og tenkt på litt julegave ideer.

Jeg tenker alle har også fått med seg at det var farsdag i dag også, husker en gang tidligere når jeg hadde bursdag samme dag som farsdagen. Jeg var forvirret over at jeg visste ikke om det var farsdag eller om det var bursdagen min haha, det var da det når jeg var yngere. Men samtidig synes jeg det er ufattelig kjedelig og ikke minst trist å ha bursdag på selve farsdagen, jeg merker savnet etter min egen og det å kunne si «gratulerer med farsdagen pappa» utrolig godt. Jeg blir lei meg, nesten på gråten av å se andre har en pappa de kan klemme og si de er glad i dem men det kan ikke jeg, for jeg har ikke en jeg kan gjøre det til. Savnet etter min egen har alltid vært der og vil alltid forbli der.

It`s my 22nd birthday

Denne uka har gått fort men samtidig sakte på en måte og gjett hva, i morgen er det min 22-årsdag, 8 november. Herregud jeg tror det nesten ikke at jeg er tjueto allerede, det høres bare så voldsomt voksent ut og jeg føler meg ikke så voksen heller men mer som en tenåring. Men jeg gleder meg hvertfall. Nå skal jeg starte med middagen og tenne opp i ovnen. Uansett her er 22 ting jeg vil oppnå i livet.

 

 1. Få mitt eget fotostudio i mitt eget hjem.
 2. Spare penger å ha en god økonomi.
 3. Ha en jobb jeg liker godt.
 4. Være kreativ og ha motivasjon.
 5. Glemme fortiden min og ikke la den påvirke meg i fremtiden.
 6. Ha en populær blogg og havne på topplista på blogg.no.
 7. Reise til flere steder i USA.
 8. Aldri prøve rusmidler.
 9. Vinne en million i lotto.
 10. Få en tatovering som betyr mye for meg.
 11. Spare opp penger til billappen.
 12. Møte og være på livekonsert til en av mine mange favorittartister.
 13. Gifte meg og få en fin familie.
 14. Bli gammel med den jeg elsker.
 15. Adoptere en hund.
 16. Selge bilder jeg selv har tatt og tjene på det.
 17. Lære å snakke et nytt språk flytende.
 18. Ha et walk in closet.
 19. Dra på en romantisk ferie tur til et eksotisk land med kjæresten.
 20. Bryllupsreise til Hawaii.
 21. Storbyshopping
 22. Kjøpe et hus sammen med kjæresten.

Hektiske og slitsomme dager fremover

Det å være tilbake i jobb å fylle dagene med noe føles ganske godt og når jeg er på jobb går jeg liksom ikke å ser på klokka hvert 5minutt og venter på at jeg snart skal være ferdig, det er kanskje tung nå i starten men det vil gå seg til etter hvert og til å være den første uka så koser jeg meg faktisk ganske godt. Pluss at det at jeg fikk skryt ifra sjefen selv og en av de ansatte hadde jeg overhode ikke forventet den andre dagen min på jobb, så det var gøy.

Ellers nå sitter vi her hver for oss med hver vår pc og styrer med sitt, Tor Martin med youtube og jeg blogger. Vi kom hjem fra butikken for en stund siden og endelig fikk vi kjøpt oss ett tørkestativ noe som har stått på ønskelisten ganske så lenge, er fint å henge klærne på et stativ enn at det henger en masse klær overalt på møbler rundt omkring i stua noe som bare ser ganske så kaotisk ut og ikke minst veldig rotete. Så før jeg tar kvelden skal alt av klesvask være unnagjort, jeg hater å gå rundt å tenke på at jeg må få gjort ett eller annet men så blir det glemt, også blir det ikke gjort. Det er så typisk og veldig irriterende.

Jeg har fått jobb!

Dagen i dag på kurset var temmelig så kort faktisk. Da jeg bråvåknet i dag å trudde at jeg hadde forsovet meg kraftig men da jeg så på klokka var bare 25 minutter til jeg måtte være ute av døra, så det var på nære nippet at jeg forsov meg, og jeg rakk kurset akkurat i tide.

Hele torsdagen brukte jeg dagen til å få skrevet en fin og ordentlig åpen søknad som jeg skulle ta med meg til barnehagen. Men ettersom at jeg ikke fikk til å skrive ga jeg opp og prøvde heller å blande sammen det jeg hadde skrevet på den åpne søknaden og den personlige søknaden min, det ble en ganske så bra og utfyllende søknad akkurat som jeg ville ha det.

Føler meg heldig og men mest flink, fordi jeg klarte å få til en ganske bra søknad og cv som jeg selv har skrevet. I`m proud! Jeg har fått meg en jobb i barnehage som jeg vet jeg vil mestre og trives bra i og jeg kan til og med gå til jobben, det gjør jo ting bare enda bedre.  

Jeg er ikke den beste til å snakke for meg når det kommer til hvor jeg skal selge meg selv til en bedrift men på søknaden jeg skrev trengte jeg ikke si mye heller, for den snakket for det meste for meg og nervøs var jeg heller ikke fordi jeg hadde så god tro på det som sto skrevet på papiret og det var null problem og det funket.

Jeg er så kjempe glad nå. Jeg vil nok komme til å være knallsliten etterpå men det vil kommer seg etter hvert, jeg har trost alt ikke jobbet på ganske så lenge faktisk 2,5år cirka om jeg ikke bommer helt der, men det skal bli godt å endelig tjene litt ekstra penger fremover.

Kosekveld med kjæresten

Nå har jeg sikkert sittet her langt over mange herrens timer og ryddet opp i harddisken min som har inneholdt tusen på tusenvis av bilder og gud vet hva mere jeg har lagret inne på den. Fant også litt snø bilder på harddisken og det ser kanskje kaldt og dystert ut men jeg gleder meg noe enormt til å kunne ta på meg tykke vinterklær og bare gå ut og fotografere masse.

Nå sitter vi og koser oss god med hver vår kopp varm kakao med krem mens vi prater og har det hyggelig i hverandres selskap. Sånne kvelder som dette hvor man kan sitte i en god sofa med pledd, kakao og bar sitte i armkroken til kjæresten og snakke om alt og ingenting er virkelig noe jeg elsker å gjøre spesielt når været begynner å bli kaldt ute.  

Et lys for degI kveld tenker jeg på deg. Du vil alltid forbli på en spesielt plass i hjerte mitt pappa, du vil alltid være høyt elsket av oss tre men også dyp savnet. Savner deg pappaen min♥ 


November 1st

Jeg kan ikke sette ord på hvorfor men det er ett eller annet med denne november måneden som gjør at jeg liker den så veldig godt. Hva det kan komme av det vet jeg ikke, om det bare er ordet eller at det snart er jul, I don`t know I just like November.

Hvilken måned i året er din favoritt?

 

Hei fredag

Dette er tredje dagen med frost ute og i dag er jeg en skikkelig ispinne og fryser noe skikkelig, men det holdes liv i ovnen og te drikker jeg mye av når det er kaldt som nå. Bare snøen kunne komme snart, jeg venter i spenning på det første snøfallet.

I hele går jobbet jeg med å få skrevet den såkalte åpne søknaden min og det var jammen ikke lett. Jeg satt fast lenge og kom ingen vei selv om jeg fikk hjelp, stuck var jeg uansett men etter en god pause og litt tenking kom jeg i mål til slutt. Så i dag gikk jeg til barnehagen rett oppi her og jeg vil tro at jeg har en mulighet der for praksis, hun sa at hadde det vært opp til henne hadde hun sagt ja med en gang men hun skal se nærmere på søknaden og CVn min og vurdere det, så svar vil jeg antagelig allerede få på mandag. Krysser fingrene for at det blir jobb på meg.

Nå skal jeg starte på middagen og litt senere må vi komme oss til butikken for å handle inn litt.

God helg dere. 

 

jobbsøking

Hallo. 

Egentlig skal jeg være på kurset nå men ettersom at vi er blitt såpass få igjen så er vi om dagene ute å leter etter arbeid.

Det er noen timer siden jeg kom hjem og jeg har fått tatt meg en god dusj og sitter nå enda i kjærestens store gode morgenkåpe i sofaen mens jeg prøver å blogge samtidig som jeg prøver på å tenke hva jeg skal skrive i den åpne søknaden jeg holder på å ordne, Senere når det er gjort og jeg har fått hjulpet kjæresten med søknad og CV skal jeg innom en barnehage rett oppi her og høre om det er mulig for praksisplass.  Hva gjør du i dag?


This is me right now, harworking girl searching for jobs..

Når kommer snøen?

God morgen dere. Er det flere enn meg som er lei det kalde høstregnet og bare vener på at snøen skal komme? Tromsø har alt fått snø i fjelltoppene og snart på bakken mest sannsynlig løpet av dagen ettersom det sto i nettavisen. Her sitter jeg i stua fullt påkledd med dyne og fyll fyr i ovnen og fryser, ja det er ganske kaldt her i huset om morgenen når vi står opp. I disse dager bare regner det og jeg er allerede temmelig så lei av det trasige regnet men jeg håper så inderlig på at snøen snart vil komme og bli værende en god stund. Er det en ting jeg alltid gleder meg til så er det når snøen kommer dalende og jeg kan ta masse herlige snø bilder. Bildene er tatt for noen år tilbake hjemme i Tromsø. 

lørdag

Hei alle dere fine lesere. Nå har jeg akkurat fått satt meg i godstolen foran tvn med pcn i fanget og potetgullpose og brus på siden av meg mens NCIS går på tvn. I kveld fikk jeg laget noe både jeg og samboeren min liker kjempe godt og som jeg lenge nå har hatt tanker om å lage, så i kveld fikk jeg mikset sammen mamma`s hjemmelagde supergode hvitløksmør. Det ble på tre beger men foreløpig trenger vi ikke mer når det bare er oss to, kanskje jeg tar å lage litt til når det nærmer seg mere jul som jeg kan gi i julegave. Jeg skulle gjerne delt oppskriften men den er dessverre topp hemmelig. Ellers har det vært en ganske så rolig dag har fått vasket litt klær og bare litt husarbeid generelt ellers bare slappet av og kost meg sammen med samboeren min. Nå skal jeg spise litt mat som kjæresten min har laget. 

 

slitsom og tund dag

Dagen i dag har virkelig vært slitsom og det kjenner jeg godt på hele kroppen så det er godt å komme hjem for å endelig slappe av med ei god dyne over seg. På kurset i dag hadde jeg «øvings intervju» eller hva det nå kalles, jeg øvde hvertfall på jobbintervju på en måte og det gikk mye bedre enn forventet og etter det var ferdig skulle vi skrive og finne informasjon om 10 steder som vi skal innom i morgen for å spørre etter jobb, jeg fikk ingen beskjed om at det skulle være så mange så jeg endte bare opp med halvparten. Men når sitter på pcn uten pause blir man ganske sliten og tung i hode og tilslutt står du fast og ikke klarer å gjøre mer. Da jeg skulle til å gå hjem pissregnet det og jeg var kjempe våt etter bare ti sekunder etter å ha gått ut døra, det var helt sykt som det regnet og en ting jeg virkelig hater er at jeg går ute i pissregn og har lang vei å gå hjem, var med andre ord gjennomvåt da jeg kom hjem da bar det rett i god og varm dusj mens en god og varm kopp te sto oppe og ventet på meg.

Så nå koser jeg meg på pcn under dyna og med min andre kopp te ved siden av. Tror vi snart må begynne på middagen, begynner smått å bli sulten.   Spørsmålsrunde


Den siste tiden har jeg jobbet mere med bloggen enn hva jeg vanligvis har gjort gjennom mine «blogg år», jeg har forhånd skrevet en god del innlegg, fått tilbakemeldinger og sett statistikken veldig mye høyere enn vanlig noe som er ganske gøy å se at folk er innom som leser og kommenterer. I tillegg har jeg selv begynt med å bli flinkere med å kommentere andre blogger og svare i kommentarfeltet til dere så det skal jobbes mere på. Selv om jeg er borte om dagen på kurs og er sliten når jeg kommer hjem prøver jeg å komme med et innlegg, selv om jeg heller vil gå og legge meg i senga en liten times tid.

Vell over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Det er nå alt for lenge siden jeg hadde spørsmålsrunde så jeg tenker at mange av dere har noe dere lurer på, private spørsmål er noe jeg ikke vil komme til å svar på men alt annet skal jeg svare på så godt det lar seg gjøre på alt. Spør i vei.

#spørsmålsrunde #spørsmål #blogg #høst #hverdag #tips #inspirasjon #foto

Today

God kveld

Nå sitter jeg her og koser meg med julebrus og pepperkaker mens jeg tenker at jeg bør ta kveld ganske straks for i morgen må jeg stå opp enda tidligere enn det jeg pleier å gjøre. Grunn til det er at vi på kurset skal på en dagstur til Skogmo industripark et par timer som ligger i Overhalla kommune, vi skulle i dag skrive og ha med søknad og cv når vi drar i morgen men flinke meg som ikke fulgte med fikk ikke gjort en døyt og ikke skjønner jeg hvorfor vi skal levere åpen søknad oppi der. Men jaja får se hvordan det går i morgen.

Ellers så tok jeg meg en spasertur til byen i dag, det små regnet litt akkurat da vi var ferdige på kurset men det gikk over etter en liten stund. Planen var at vi bare skulle innom spar en tur og kjøpe inn litt siden det var tikroners marked men så endte vi opp med mer enn vi skulle ha (som alltid). Vi gikk så til storsenteret og fikk kjøpt litt småtterier der også blant annet noe kasser med hjul til å ha under senga noe vi virkelig trengte, mens vi fortsatt var jeg løp jeg innom Ark en snartur og fant meg en almanakk.  

Jeg har tidligere fått notatbøker av mamma til å skrive ned alt av diverse gjøremål og sånt men jeg har liksom aldri giddet å ta de i bruk, de ble bare lagt unna og glemt bort og kastet. Men nå som jeg har kommet til en ny plass og begynt å få noe å gjøre om dagene så merker jeg at det ikke er så enkelt å måtte ha alt av notater i hode eller på telefonen. Så jeg har nå endelig tatt til vettet og fått kjøpt meg en almanakk som jeg skal bruke flittig og skrive ned alt som viktige nummer, beskjeder, legetimer, møter og hva enn det måtte være. Så nå skal rotet få komme i orden og bli nedskrevet i boka hvor det er fin og god oversikt.Hva har du gjort i dag?

7 ting jeg elsker ved hjembyen min.

TROMSØ. Nord-Norges største by også kalt Nordens Paris. selv om jeg ikke bor i hjembyen min Tromsø lenger så vil det alltid være noe jeg vil like med byen. Så her kommer da mine sju punkter over ting jeg elsker ved byen min. det skulle være ti med kom ikke på flere enn til sju. 

1. Yonas pizza restaurant. Åhå herregud de har bare byens beste pizza. Hvis du er i Tromsø noen gang anbefaler jeg å ta turen innom Yonas på kaia. TAKOPIZZA! egentlig ikke taco, bare pizza med en spesiell saus. På bilde smakte Tor Martin tako pizza for første gang, han var litt skeptisk til å begynne med men endte opp med å like den ganske godt. 


2. Julehjertene i storgata. Ingenting er mer koselig enn å gå rundt storgata på julehandel i adventstiden og se store røde hjerter henge mellom bygningene mens snøen daler ned.

3. Mack julebrus. Er du født og oppvokst i tromsø vil du uansett synes at denne røde julebrusen fra mack alltid vil være den best. Fra verdens nordligste bryggeri og smaken av ekte nordnorsk julestemning fra Mack. 

4. Fjellheisen i Tromsdalen. Er en tradisjon for tromsøværinger enten du velger å ta heisen opp eller bruke beina, en nydelig panorama utsikt får du over hele byen og så langt øye kan se.


5. Mørketiden og Midnattssol. Fra den 21.november til 21, januar blir det helmørke dager i Tromsø men vi tromsøværinger er godt vant til mørketiden. Om man er heldig og tar turen opp på fjellheisen på kvelden kan man også få sett midnattssola som er fra 20. mai ? 22. juli, 21. juni er det sommersolverv, da står sola høyest på himmelen

6. Hvalsafari. Nå har ikke jeg vært på hvalsafari men en dag håper jeg på å kunne få dra på det og få tatt noen fine bilder av hvaler.


7. Snø. Etter en lang og kald høst med mye regn gleder mange seg over når snøen melder sin ankomst og for min del er det ut og fotografere det første snøfallet. Her er et bilde hvor det begynte å snø midt på sommeren den 16. juli 2014.

Hva liker du med hjembyen din? 

-Tine 

 

En kveld alene hjemme med mine tanker

God kveld folkens. Nå har min kjære akkurat dratt for å se en forestilling med skolen et par timer og jeg sitter igjen her hjemme og vet ikke hva jeg skal finne på mens han er borte, sitter og hører på litt musikk og bare lar fingrene gå av seg selv på tastaturet.

Som jeg smått har nevnt tidligere har det vært et periode for oss hvor ting har vært litt merkelig og jeg vil dele det men om jeg gjør det nå eller senere vet jeg ikke.Jeg har skrevet ned alt om hendelsen detaljert, hvordan ting var, tanker osv i skriveprogrammet Word på pcn, og i og med at det var over tre uker har det blitt en fem siders historie med over fire tusen ord pluss litt bilder som ble tatt. Men om jeg velger å dele det blir det ganske mye å lese om jeg legger ut alt så det blir kanskje delt opp. Ingenting er sikkert enda, er enda litt sånn at "vil ikke at andre folk skal vite det" Men det er noe av det mest personlige som jeg har skrevet, det må jeg ærlig innrømme. 

Men uansett I dag tok jeg meg fri fra kurset for å la kroppen slappe av etter alt som har foregått disse tre ukene, så i dag sov jeg til tolv noe som var deilig og kroppen trengte det virkelig kjente jeg. Så nå blir det tilbake til gamle rutiner og fra og med i morgen av er jeg tilbake på jobbsøkerkurset for fullt og det skal nok bli greit. Ellers så har jeg ikke stort å fortelle alt er bra med meg og jeg tar livet med ro.

Legger ved et bilde av fineste Tuvamor siden jeg ikke har noe andre bilder å dele for øyeblikket.

Hva gjør du i kveld?
-Tine

Storrengjøring

I dag er det sol og skyfri himmel, og sola varmen smått mens vi tar oss en liten pause i storrengjøringen. Følte at nå var det virkelig på tide at noe ble gjort så da ble det en runde på kjøkkenet, i stua og i gangen, samtidig få kastet ut gulvtepper og puter på veranda til banking og lufting. Er så greit og få gjort sånne ting når man ikke har fått gjort det tidligere og måtte slippe å tenke på at det snart må gjøres, alt blir så mye bedre etterpå når det er gjort. Ellers til uka nå så må vi få kommet oss inni middagsrutiner igjen, vi har ikke planlagt og skrevet opp middagsliste på veldig lenge nå og det blir litt rot uten en middagsliste men det får vi ordnet lett opp i.

Litt senere blir det å male ferdig yttergangen, vi har utsatt det så alt for lenge nå og det skulle vært ferdig for lenge siden. Så ja som sagt tidligere vi er trege med å få ting på plass og vi har nå blodd her i 4mnd cirka(?)

@Instagram

Her er noen bilder fra instagrammen min den siste tiden og de fleste bilder jeg tar blir som oftest delt både her på bloggen og på instagram. Heter forresten @TINEIR3N om du vil følge meg. Skriv gjerne hva du heter på instagram så kanskje jeg følger deg. -Tine

Sen Middag og mestringsfølelse

I dag våknet jeg opp til smerter i kroppen noe som ikke var så behagelig, tenkte at det ville bli bedre løpet av dagen mens jeg var på kurs men det gjorde det ikke. På kurset i dag var vi i byen og hadde Service Sjekken, vi var innom fem butikker noe som faktisk gikk ganske så raskt og sikkert unna gjort på litt over en time cirka og de fleste butikkene åpnet ikke før rundt 10 tiden. Alle gruppene så ut til å bli ferdige ganske så tidlig noe som var greit, bra vi bare skulle det i dag og ikke tilbake på «huset» så jeg ble igjen i byen og ventet på TM. Vi tok oss en liten handle runde og fikk kjøpt inn litt ting vi trengte.

Klokka er over ni på kvelden og vi har nå akkurat spist grøt til middag, litt sen middag da men sånn blir det litt innimellom når man har andre ting å gjøre og ikke har tiden til matlaging når det er middagstid da blir det kvelds middag isteden som er bedre enn ingenting. Etter at vi flyttet sammen for et par måneder siden så har jeg følt at jeg begynner å mestre det å lage flere middager jeg ikke har lagd tidligere, som grøten for eksempel. Dette var andre gangen jeg laget det og det begynner å komme seg og det er jo gøy.

Nå blir det avslapping resten av kvelden med å lese blogger og litt andre småting.-Tine

06.10.2015


Hei dere. Beklager for fraværet mitt de siste dagene, men her har det altså skjedd noe den siste uken som var mye mer viktigere å tenke på enn å måtte oppdatere her. Håper dere skjønner men nå er jeg tilbake, og jeg vil nok kanskje en gang senere skrive om det som det som har opptatt oss disse dagene.

Nå har jeg akkurat fått tatt meg en god og varm dusj noe jeg virkelig trengte og sitter nå og slapper av mens jeg skriver og tuller på dataen. Denne uka skal vi bruke på å rydde og orden skikkelig opp her, vi er litt sløv til å gjøre ting men nå skal det bli gjort en gang for alle. Heldigvis er det ikke grått og dårlig vær her i dag, men sola har begynt å skinne her og skal mest sannsynlig være sånn hele uka, det blir virkelig herlig.

Ha en fin dag alle ♥

Så kaldt

Brrrr. Disse såkalte høstdagene blir bare kaldere og kaldere for hver dag som går og de siste tre dagene har det regnet noe sykt mye her i Namsos, og spesielt i dag hvor det var kjempe sterk vind og regnet fosset ned da vi dro bort tidligere i dag. Skal jeg være helt ærlig så har jeg aldri sett sånn storm her i Trøndelag før, litt gøy men likevel. Håper været ikke vil holde på sånn som dette mye lengere for jeg merker smått at jeg har begynt å bli litt småforkjølet og hoste, tror kanskje Tor Martin har smittet meg litt med omgangssyken sin men ja sånt skjer når man bor sammen, slipper ikke så lett unna.

Men endelig nå er det helg og vi kan sove og slappe helt av hel dagen, noe jeg hvertfall skal gjøre og prøve og ikke bli mere syk og dårlig, det orker jeg bare ikke. Tenker jeg er oppe en stund ting før det blir natta, kanskje jeg lager meg en kopp te og koser meg med før sengetid.

Hvordan er været der du bor?

Kjære Tiger

Fine, fine Tiger. Du har levd et langt liv og nå var tiden inne for å si hade. Det var en trist telefon vi fikk og før jeg fikk vite hva det var skjønte jeg at det var noe galt. Jeg kommer ikke til å glemme mjauene dine, hvordan du hoppet opp på kjøkkenstolen og så på når det var matlaging på kjøkkenet. Dagen før vi skulle dra avgårde til Tromsø ville du ha masse kos og du lå i sammen med meg i mange timer på sofaen, jeg synes det var kjempe koselig alle de gangene å ha deg i fanget og jeg koste masse meg deg og du malte som bare det. Om morgenen da jeg kom ned hørte jeg mjauene dine, jeg ordnet meg frokost og du fulgte etter meg, mjauet for oppmerksomhet eller for at du ville ha en skive ost noe du alltid fikk av meg.

Du likte meg men kanskje ikke Tor Martin så mye men tillot han til å kose med deg til du ikke ville mer. Hadde vi visst at du skulle gå bort så snart ville vi tatt turen innom for å se og kose med deg en aller siste gang. Du var kanskje ikke min pusekatt men jeg ble veldig glad i deg den lille stunden jeg fikk bli kjent med deg. Hvil i fred fine Tiger, vi vil alle savne deg <3

En uventet følgesvenn

Dagene føles virkelig lange etter at jeg startet på kurset men døgnrytmen kommer sakte men sikkert tilbake merker jeg noe som enda er godt. I dag var jeg innom legen en tur før kurset, etter som jeg har vært dårlig en periode noe som har vært ganske irriterende og påvirket oss begge to veldig. Sånn som det ser ut til kan stress være grunnen for det har jo skjedd ganske så mye på tre måneder. Det har vært flytting, tanker om jobb og søking, en mor i Tromsø som vil ha meg hjem en tur, jeg har vært slapp og fått i meg lite mat og sånne ting. Jeg håper virkelig dette går over snart for vi begge er ganske så lei dette her og nå må det ta slutt.

Da jeg dro hjem i dag fikk jeg en fikk jeg en følgesvenn på veien. Jeg snakket i telefonen med min kjære da han oppdaget at det var noe som fulgte etter meg, og det var en kjempe fin Border Collie som gikk løs uten eieren sin. Den fulgte etter hele veien hjem og det synes jeg var utrolig koselig men hunden måtte tilbake til eieren sin, så vi fant et tau og gikk til der hvor hunden bodde. Det beste med den hunden er at den er superlydig og kjempe godt disiplinert fra den var valp som jeg har hørt og da vi gikk med den. Herregud så snill den var, den trakk ikke eller noe men gikk kjempe fint på siden av oss. En sånn type hund som er så lydig og godt disiplinert kunne jeg godt ha ønsket meg men det kreves utrolig mye trening for å få det til. Men det er jo lov å ønske da.

Hvordan har din dag vært?

Prosjekt jobb

Beklager for sent innlegg, det har virkelig vært en lang dag i dag og vi begge kjenner oss helt utslitt. Jeg var på kurs i dag og første dagen gikk ganske greit, vi fikk informasjon om hva kurset dreiet seg om også fikk vi oppgave om å presentere hverandre men så langt kom vi ikke så gjennomgang blir det i morgen istedenfor. Vi har nå spist sweet and sour kylling gryte til middag noe som var ganske godt og sitter nå fremfor tvn og ser på cake boss å bare slapper av før det blir natta.

I morgen blir det opp og av gåre litt tidligere for i morgen skal jeg innom legen en kjapp tur og på kurset rett etter frem til tre tiden. Så ja det vil nok bli mange dager fremover hvor jeg vil være utslitt og trøtt, men sånn blir det vel når du ikke har gjort noe på dagen en periode.


tihi 

god natt

Hallo.

Så var helga over og jeg sitter i sakkosekken fremfor ovnen med en god og varm kopp med nissete på sia. Ser på klokka at det begynner å bli en smule sent og tenker det kanskje kan være lurt å krype til sengs snart siden vi begge skal opp tidlig i morgen, Tor Martin skal på skolen og har kjøretime etter skolen mens jeg skal på «prosjekt jobb». Det er et jobbsøkerkurs hvor du får hjelp til å komme deg ut i jobb og sånt, kan forklare mer om det i morgen når jeg vet litt mer. Før jeg går til sengs må jeg ta å pakke veska litt så det slipper å bli så stressende i morgen når vi skal dra, bedre det enn å komme på ting du har glemt når du sitter på bussen.

Her over Namsos er det overskyet og regn som det har vært ganske lenge nå, så jeg tror neppe at vi vil komme til å se noe rød stor måne i natt egentlig men det hadde jo vært gøy å faktisk sett det for neste blir ikke før i 2033 men da vises det ikke i Norge som det står i nettavisene. Men jaja shit happends som kjæresten min bruker å si.

 

Skal du se rødmånen i natt om mulig?

Hvorfor jeg startet å blogge

Svaret på det vet jeg ærlig talt ikke, når jeg prøver å tenke tilbake var det vel i bunn og grunn at jeg ville prøve det ut for å se hvordan det var å blogge. Jeg har alltid hatt interesse for å det å kunne skrive tekster, og på skolen da vi hadde skriveoppgaver og stiler ble tekstene mine ofte lang og jeg likte godt å skrive om det som falt meg inn.

Jeg fikk endel tilbakemeldinger i ny og ne på tekstene mine, det at jeg var ganske flink at de var imponert over at jeg hadde så lite skrivefeil i forhold til resten av klassen noe jeg likte godt å høre fra norsklæreren, eneste problemet var bare plasseringen av punktum og komma som jeg fortsatt sliter litt med.

Så da ble det til at jeg til at jeg startet å blogge for det å skrive er noe jeg har likt ganske lenge, men det å sette ord på ting er ikke bestandig så enkelt som det høres ut. Å bloggen er jo på en måte en åpen dagbok hvor du kan skrive om alt og ingenting, den til og med hjelper på med å skrive rett og bedre tekster. Bloggen føler jeg er et sted hvor jeg kan skrive hva enn jeg vil dele mine tanker og følelser og få tilbakemeldinger fra dere som leser det jeg skriver. For dere inspirerer meg, til å fortsette å skrive og ta bilder.

Jeg startet som sagt å blogge for å kunne skrive. Det er en ting jeg mester utrolig godt og som jeg synes er gøy, det har blitt en hobby som jeg har ved siden av fotografering, jeg liker begge deler og synes det er gøy. Jeg blir glad av å skrive å kunne ta flotte bilder med og dele min interesse her.

KEEP DOING THINGS THAT MAKES YOU HAPPY!

Trøtt og slitenHallo. Nå har vi akkurat kommet tilbake etter en tur på butikken og sett ferdig dagens episode av cæsar. Kjenner meg en smule trøtt og litt sulten så nå straks tar jeg å hiver inn et par rundstykker i ovnen og slapper av resten av kvelden foran tv med kjæresten, det blir godt. Ellers har jeg brukt dagen til å «planlegge» og forhånd skrevet et par innlegg som skal komme etter hvert så stay tuned!

Hva gjør du i kveld?

Blogger jeg leser fast

Hei og god morgen. I disse dager er det skikkelig mye pøsregn og vind så i dag fossregnet det da jeg våknet, hadde lyst å ligge litt til og bare høre på regnet men sto like vel opp. Så nå sitter jeg i kosekroken med min kjære pc i fanget og har en god og varm kopp te på bordet mens jeg skriver blogginnlegg. I dag skal vi ta å rydde og ordne her i huset så det ser ordentlig ryddig og fint ut, etter at vi flyttet inn her har vi ikke fått riktig alt på plass enda men nå er det ikke så kjempe mye igjen.

Caroline Berg Eriksen

Tuva Willassen

Therese Charlotte M. Nielsen

Emilie Nereng

Lena Redmo

Stina Bakken

Sophie Elise

Eirin Kristiansen

Anna Rasmussen

 

Dette er da de bloggene jeg leser fast hver dag. Kunne tenkt meg å finne flere inspirerende blogger å lese, kanskje din til og med? 
Hvilke blogger leser du? 

Liker du å ta bilder? Fotokonkurranse

Nå er det på tide med en fotokonkurranse igjen. Det er så lenge siden sist og de tidligere gangene har jeg fått inn mange fine bidrag, noe som er veldig gøy å se. Tema for konkurransen er høst og du kan bidra med 2 bilder, så vær gjerne kreativ. Det eneste du trenger å gjøre er å sende link til ditt bidrag i kommentarfeltet og du er med! Premien blir 10 kommentarer og 5 link til bloggen i mine neste innlegg. Lykke til

12 ting du ikke vet om meg

 1. Tidligere var jeg ganske så kresen på mat på grunn av at foreldrene mine stirret på meg under middagene hjemme noe som virkelig var ubehagelig til tider, spesielt når det ble diskusjoner når jeg bare «pirket» i maten. Er enda litt kresen men nå klarer jeg å smake på ny mat jeg ikke har prøvd før, som for eksempel ostegratinert blomkål og brokkoli nam nam.
 1. Jeg er sykt dårlig når det kommer til ballspill men kanonball var noe jeg likte og var ganske god til på barneskolen, det andre laget traff meg nesten aldri.

 2. Jeg er en litt for godtroende person og tror på det meste som folk sier til meg. Som den gangen i N.Y. da to stykker sa til meg jeg skulle kjøpe Obama ting til kjæresten min. Jeg kjøpte kun Obama nikkedukke til han og en Model figur.
 1. I mine skoleår var jeg ganske så sjenert og jeg snakket ganske så lite bortsett fra litt i friminuttene og da jeg var ute i smågrupper.
 2. Jeg er utrolig glad i dyr og har kjempe lyst på en liten kattunge eller valp. Lillesøsteren min har fått seg en kattunge for ikke så lenge siden og gjett hvem som er missunderlig, jo nettopp denne frøkna.

 1. Jeg hater insekter, Edderkopper spesielt. Etter at vi flyttet hit har jeg sett ett dusin av gigantiske edderkopper, utenfor soveromsvinduet, og over alt rundt på huset men så lenge de holder seg ute og ikke kommer inn går det greit.
 1. Da jeg var liten hadde jeg lyst til å bli brannmann. Min pappa var brannmann og en gang da vi kom hjem så var søppel kontaineren til naboen noen hus unna i full fyr. De sto ganske så nært garasjen som sto bak som også kunne tatt fyr men flaks gikk pappa bort og slokket brannen og varslet naboen som eide garasjen.
 1. Mørkeredd. Oppi Tromsø er jeg vant til å bo i en gate med gatelykter og hus på rekke og rad. Men her ligger huset nesten i skogen og det eneste av lys vi får inn hit er fra hovedveien ellers er det bekk mørkt, jeg tørr så vidt å gå ned i kjelleren på toalettet.
 1. Jeg går alltid med ringen jeg fikk av kjæresten min og synes det er rart å ikke ha den på.
 1. Jeg er veldig lettskremt men når Tor Martin skal skremme meg blir jeg ikke like redd hver gang.
 1. Jeg elsker panorama bilder og synes det er gøy å se et langt landskap i ett langt bilde.

 2. Jeg synes et er flaut å ha foreldre på facebook  


Noe du ikke visste? 

BIG SALE!

Husker dere skoene jeg fikk fra TagYourShoes.com? Innlegget kan du lese her. Vell om du trenger nye vintersko så har nettsiden deres nå opptil 75% på ett stort utvalg av sko til damer og herrer. Skoene er kjempe gode og jeg elsker mine og bruker de når det begynner å bli kaldt når vinteren nærmer seg. De er til å anbefales på sterkeste og skoene og godt foret inni. Så vil du ha gode varme vintersko så slå til nå mens salget ennå er.

SHIPPING IS EASY! One pair: 80kr. Two Pair: 120kr. Three Pair: Free

-Tine

En kald start på høsten

Nå kjenner jeg virkelig at høsten har startet på for fullt, og ikke er det bare iskaldt ute på morgenen lengere men inne også. Brr. Så hver morgen når jeg står opp ligger jeg i sakko sekken foran ved ovnen og følger med på at det brenner godt, av og til slukker den veldig fort noe den ikke skal gjøre.

Fredag var jeg en tur i byen og bare da jeg og Tor Martin gikk til bussen kjente jeg det var iskaldt tvers igjennom, men det er kanskje ikke så rart når jeg fryser kjempe lett og ikke har noe særlig med varmt yttertøy her for øyeblikket. Håper på en tur oppover til Tromsø en tur og få hentet en skikkelig god jakke jeg kan bruke når det har blitt så kaldt. Var forresten på et jobbintervju på Hamstad bakeri og skal få svar denne uken. Så det blir nok greit, hvis jeg ikke får jobb så har jeg et jobbsøkerkurs som starter i slutten av måneden jeg skal gå på i noen uker.

Etter at jeg var dårlig en måneds tid har jeg nå blitt mye bedre og klarer endelig å få i meg mat, men akkurat i går var jeg i dårlig form av en eller annet grunn men det gikk over da jeg fikk i meg en bolle eller to. Men nå er det ganske så sent og vi skulle ha vært i seng for lenge siden så vi prates i morgen. Legger med en liten høst/vinter kollasj som inspirasjon. 

s.Oliver Hals og hodeplagg hvit / Wrangler CORYNN Slim fit jeans reveries / SPM MOUSE Støvletter beige / Zign Skulderveske black / Tom Tailor Denim Lett jakke knitted navy

Mitt første kyss

Bare når jeg tenker tilbake på det smiler jeg mens jeg ser på gutten som jeg fortsatt er like forelsket i som den gang da på folkehøyskolen. Det var slutten på en gøy lørdagskveld som internat 4A og 4B hadde arrangert med masse spill og mye mer. Det ble sent og ting skulle ryddes før folk gikk tilbake til internatene sine og tok kvelden. Det var en fin og klar stjernehimmel ute den kvelden, litt kjølig men ellers kjempe fint til å være i februar.

Jeg hjalp Tor Martin med å bære litt saker og ting tilbake på internatet og vi ble stående og prate litt før jeg gikk og tok kvelden på rommet på mitt internat. Pluselig sa han rett før jeg skulle gå «Close your eyes» sa han og helt uforventet kysset han meg to ganger og den natten fikk jeg ikke sove.

Hvordan var ditt første kyss?

- Tine

Lite matlyst..

Blæh, blæh og atter blæh. I snart en måned nå har jeg hatt lite matlyst og ikke bare det, jeg brekker meg av alt mat generelt og det begynner nå og blir veldig irriterende og det er ikke noe gøy lengere.

Mat som jeg vet at jeg liker godt frister utrolig mye innimellom men jeg får meg bare ikke til å spise det selv om jeg vet at det er godt, og jeg prøver å spise lett mat som kjeks og sånt for eksempel men det klarer jeg heller nesten ikke. Har ingen anelse hvorfor kroppen min ikke vil ha mat fortiden. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre for å få matlysten min tilbake, jeg blir rett og slett lei meg. For litt siden pratet jeg og Tor Martin om å ha vårruller eller bestille, det fristet så ubeskrivelig mye der og da at magen min skrek noe forferdelig etter mat men om vi bestiller vil jeg neppe kunne klare å få de i meg. Hvorfor gjør du dette mot meg kroppen? Jeg er sulten!

Har dere noen tips til hvordan jeg kan få slutt på dette?

#mat #matlyst #kosthold

Dagen gode og enkle middag

Dagen gode og enkle middag

Nå er dagens husarbeid unnagjort og godt er det, endelig kan jeg sette meg ned med pc`n i fange og slapp av og prate sammen med min kjære samboer før vi begge går til sengs. Dagen i dag har gått til ukas store innkjøp på spar hvor det var 10kronersmarked, og mye fikk vi til femhundrelappen bare.

Mens vi gikk rundt i butikken planla vi også middager for uka noe som er ganske så geit enn å måte dra på butikken hver dag og tenke hva man skal ha til middag. Da er det godt å ha mattilbud appen på telefonen og de tilbudene som kommer i posten innimellom som er godt til nytte.

Tenkte at jeg skulle starte med å dele litt mat og oppskrifter, dagens middager og sånt. I det siste har vi vært litt tom for middagsideer så jeg har skrevet en liste med forslag til middager om nødvendig samtidig som at vi ser litt på nett til enkle retter å lage. Men nå skal vi ta natta.

Dagen middag: Ovnsbakt Laks med tomat og purreløk

Tine <3

Namsos Martna 2015

Oj er klokka allerede så mye? Tror jeg stuper straks i seng for akkurat nå er jeg stuptrøtt men først skal jeg holde meg våken en liten stund til. Som overskriften sier så var vi på Namsos martna i dag og det var mye større enn det jeg hadde forestilt meg, vi har vært i byen i hele dag og er kjempe slitene begge to så jeg vil tro at en av oss hvertfall kommer til å sovne tvert når hode treffer puta om litt.

Vel det hele startet med at vi dro kjørte til flyplassen og hentet en kjendis som skulle komme så det var en limousin og mange fra amcarklubben som var med, jeg ante jo ikke hvem det var som skulle komme men jeg fikk høre navne hans men det ringte ingen bjelle før jeg faktisk så han.  Vi kjørte fra flyplassen i en laaang rekke med amerikanske biler som kjørte på rekke og rad fra flyplassen og det var skikkelig gøy, hadde lyst å filme der og da men det gikk ikke. Han som kom til Namsos på martna var Axel Rosèn, reaksjonen min var liksom «oj er det han som er her? Men da vet jeg hvem han er» Jeg fikk hilst og tatt bilde med han og han var ganske kul.

Etter bilder og sånt måtte vi forte oss til boden hvor vi skulle være i fire timer å selge lodd for amcarklubben, de timene gikk ganske fort og det var ikke så vanskelig som det hørtes ut så det gikk fort unna før to andre kom og overtok.

Ellers så gikk vi bare rundt i byen og snakket og koste oss med kjentfolk som også var i byen. Så mye fin og en kjempe fin hvit sommerkjole jeg fikk veldig lyst på men så lite penger som vi har nå er ikke det det aller viktigste som jeg må ha der og da. Først forestilte jeg meg at martna var et lite arrangement men i dag fikk jeg jo faktisk se hvor mye mer større det var enn det jeg hadde forestilt meg, og det var ganske mye folk i byen også. Akkurat som det bruker å være på 17.mai. Etter å ha vandret frem og tilbake hit og dit i byen i mage timer ble vi kjempe sliten og siden det var fint vær og varmt i dag så kom vi oss hjem en liten tur og slappet av en liten halvtimes tid før vi dro videre til butikken og handlet inn litt til helga.

Men nå blir det natta.. 

Tine <3

Do It Yourself ? Inspirasjon med steiner

Etter at jeg flyttet hjemme fra har det på en måte klødd i fingrene mine etter å gjøre noe, selv om jeg har Skappel genseren som enda er langt ifra ferdig så vil jeg ha noe annet også i mellomtiden når jeg ikke stikker. Jeg vil ikke at det skal koste penger siden jeg har litt økonomiske problemer for øyeblikket og har lite rå til å kjøpe ting noe som er veldig kjedelig. Så den enkleste middagen i dag var Risotto med søt chilli saus. Men Uansett tilbake til det jeg egentlig skulle skrive i dette innlegget. De gangene jeg ikke orker å stikke og heller vil holde på med noe andre prosjekter, så har jeg sett litt på nettet rundt omkring og funnet noe jeg virkelig fikk lyst til å gjøre og det trenger ikke koste penger heller eller ikke hvis du nødvendigvis har alt fra før av da. Fikk veldig lyst til å lage dørmatte med steiner noe jeg synes så fint ut. 


Tine <3

Tordenvær

Er det en ting jeg virkelig elsker å gjøre når sommeren begynner å ta slutt så å plukke blåbær. Her hvor vi bor er det MASSE blåbær rundt i skogen og de er kjempe store noe som gjør det mer gøy å plukke.

Da vi gikk var det ganske varmt i lufta selv om det var veldig overskyet kjente vi et par dråper så vi var ute en liten tur tidligere i dag og fikk plukket endel men så begynte det å regne, så vi ble sittende inne og bare ventet på at det skulle slutte å regne så vi kunne gå ut igjen å plukke mer. Men det skjedde ikke. Det regnet bare mer og mer. Regnet høljet ned som en foss og ikke lenge etter hørte vi buldring et stykke unna og det kom tordenvær over oss. Så vi tenkte at det ikke var noe vits i å gå flere turer ut i dag på bærplukking og været så heller ikke ut som at det skulle gi seg med det første.

Nå som det ikke er så lenge til Tor Marin starter på skolen igjen skal vi frem til da få til å gå ut og plukke blåbær så mye vi får til. Det synes jeg var en veldig grei deal. og vi får masse blåbærsyltetøy til å ha gjennom vinteren.  

Denne uka er det martna i byen så jeg og tor martin skal dit på fredag og stå i boden til Amcarklubben. Jeg har ikke vært på martna her før så det blir sikkert gøy.Tine <3

Blåbærtur

 

Hei dere. Hvordan har helgen deres vært? Akkurat nå i skrivende øyeblikk er både jeg og Tor Martin ganske så slitene etter en lang dag med mye dill og dall. Så det er ganske godt å sitte i godstolene fremfor tvn med en god kopp te før det blir natta.

Det er virkelig deilig og komme seg litt ut i skog og mark iblant, å når været er fint er det flott å utnytte det og ta seg en tur. I dag så har vi plukket blåbær i lysløypa rett i nærheten og vi fant ganske mye, å vi plukket nesten en halv soddbøtte. Er ikke så mye da men det ble en liten del. Så vi har fått rensket meste parten og skal kanskje ut i morgen også for å plukke mere, så blir det kanskje hjemmelaget blåbærsyltetøy på oss i vinter? Nam det blir godt. Jeg er ganske glad i å plukke blåbær, så hvert år når jeg finner årets første blåbær kan jeg plukke lenge og masse før jeg gir meg. Så blåbær er gøy bortsett fra at det ikke går bort fra klærne.

Tine <3

FREDAG OG HELG

God morgen mine millioner av lesere eller morgen er det jo ikke men formiddag, hehe. Nå sitter jeg og nyter en god kopp te mens jeg hører musikk på spotify og skriver på pcn min. Det er fredag og helg igjen, flere enn meg som elsker helger? Vet ikke helt enda hva jeg skal i helga men det frister litt å gå seg en lang tur etter veien her med musikk på ørene og bare være i sin helt egen verden, kanskje ta med kamera å knipse masse bilder til bloggen. Eller kanskje jeg lager en video? Får se hvordan helgeværet vil bli, akkurat nå er det sol og skyer men klager ikke på det.

Som der har sett har jeg laget litt mote kollasjer. Synes det er gøy og se dere liker det så kanskje jeg skal lage noen regelmessig og dele dem her på bloggen eller hva synes dere? Har også laget egen kategori hvor jeg legger alle kollasjene som kommer på bloggen. Så dere vet det jeg er ikke noe særlig flink med mote og sånt men jeg prøver å sette ting sammen å ser hvordan det blir.Hva skal du gjøre i helga? God helg folkens.

Tine <3

06.08.2015

Nå merker jeg at det begynner å bli natta og at jeg allerede er en smule trøtt. Jeg og Tor Martin har hatt Kose kveld og kost oss med brownies, brus og sett på en dokumentar av James Cameron kallt Deepsea Challenge, anbefaler folk å se den. En kjempe spennende dokumentar hvor han dykker ned til dyp som Titanic på 12.000ft. Og krigsskipet Bismarck på 16.000ft. Og hvor målet er og nå det dypeste stede på jorda. Marine gropa, I challengeer Deep. Som er 36.000ft. 

Ellers har vi jobber veldig hardt i dag. Rusket opp mer ugress, tatt frem noen steiner til blomsterbed og vannkrig. Eller det var Tor Martin som startet med å spyle meg ned med hageslangen så jeg ble helt gjennomvåt. 

En skikkelig regnværsdag

Dagen i dag ble til noe helt annet enn hva vi egentlig hadde tenkt oss. Hadde været holdt seg like fint som i går hadde vi fortsatt jobbet med blomsterbedet og kommet en god del lengere der, men ettersom at det ble et skikkelig regnvær så måtte vi nok bare utsette det til en annen solværsdag.

Været så ut til å holde seg ganske greit så vi bestemte oss for å ta oss en spasertur til butikken, men der tok vi grundig feil. Da vi startet og gå begynte det å regne litt men trodde ikke det ville bli et problem, da vi var kommet et lite stykke etter at det startet å regne ble det til pøsregn og vi var allerede klissvåte begge to inn til skinnet, så vi søkte ly i et busskur og ventet heller på bussen til byen istedenfor. Mens vi satt i skuret å ventet på bussen pøsregnet det for fullt og det eneste som manglet var litt torden og lyn for at det skulle blir skikkelig spennende. Jeg har ikke vært borti ett regnvær som dette siden jeg var på ferie i sverige for mange år siden det var litt gøy og høre regne bare fosse ned.

Men vi kom oss til butikken til slutt og godt var det enn så lenge, vi gikk rundt og fant det vi skulle ha pluss litt Extra. Mens vi gikk rundt og surret stoppet jeg opp og vurderte skikkelig å kjøpe fiskekaker siden det er noe jeg er kjempe glad i. Plutselig kom det en fremmed mann bort til meg og ga meg 100 kroner til å kjøpe fiskekaker for. Jeg sa først nei men han insisterte så da tok jeg de og sa tusen takk. Han hadde tydeligvis holdt øye med oss og prøvd å snakke til oss tre ganger mens vi da bare hadde gått unna han, virket det hvert fall som. Vi gjorde oss ferdige, betalte og skulle til å vente på bussen men så viste det seg at den allerede hadde gått. «hehe! Jeg har visst klart å feilberegne busstidene Tine, hehe ups sorry» - Tor Martin. Så vi ble sittende å vente enda to timer før vi klarte å komme oss hjemover.

-Tine

Hagearbeid

Å herregud som vi har styrt og jobbet i dag, jeg og tor martin er ganske slitene etter dagens arbeid ute i hagen. Vi har gravd opp og ordnet et skikkelig overgrodd blomsterbed, fått opp alt av røtter og mye annet dritt og gått fram og tilbake med tung trillebår. Vi skal fortsette i morgen også der vi slapp og hagearbeid er noe jeg sjeldent gjør men gøy er det hvert fall og det er virkelig trening i seg selv. Når vi er ferdig med det vi holder på med nå i blomsterbedet skal vi fylle på med ny fin jord og få plantet mange nye fine blomster, gleder meg til sluttresultatet. 

Nå har vi akkurat spist middag som var kylling og ris med grønsaker og det var kjempe godt med tanke på hvor mye vi har jobbet i dag, det var herlig med en sånn middag.

Fikk ordet en fin blomsterbukett da vi tok blomsterbedet som nå står på kjøkkenbenken.

Hva har du gjort i dag?

Tine <3

Endelig innflyttet

Da er jeg og Tor Martin endelig flyttet inn i vårt nye hjem vil bare si med en gang at her er det dårlig internett dekning men det går sånn akkurat så at jeg får blogget heldig vis, men bedre internett skal det bli så vi jobber med saken.

Første natten her gikk greit sovet ikke med det første akkurat siden det er ny plass og mye uvant som jeg må venne meg til blant annet at det er en hovedvei like ved som det konstant er kjøretøy som suser forbi i full fart uansett hvilken tid på døgnet det er.

Selv om vi akkurat har kommet inn døra her så er det enda mye som skal på plass og til nå har vi fått rommet ferdig, flyttet inn seng og kommode å lagt på plass klærne, litt rot enda men det rydder vi opp etter hvert å litt rot må man regne med når man flytter. Ellers så har vi i dag fått gjort litt, vært på butikken og kjøpt inn litt for helga klarte uheldig vis å glemme korte igjen hjemme men det ordnet seg takk til svigermor som reddet oss i siste liten. Så nå er det kveld og vi sitter i stua i en fin kosekrok hver for oss på hver vår pc og styrer med vårt.

-Tine 

Mobilbilder

Klokka er hav to på natta og jeg er lys våken med lite støm på pcn. Burn er oe jeg burde holde meg unna om kvelden hvis ikke er jeg lys våken i flere timer noe som kanskje ikke er så lurt og det er jo med på å snu døgnrytmen også en del. men skal gå til sengs ganske straks nå etter jeg har postet dette bilde innlegget. Lurer på om jeg kanskje skulle ordne meg et lite kamera som jeg faktisk kan drage med meg her og der isteden for å måtte laste opp dårlige mobilbilder på bloggen, neida det trengs ikke og det orker jeg ikke kaste bort penger på. Tok litt blomter bilder da vi var ute å gikk i fin været i går. Fant en veldig fin blomst som jeg aldri har sett før men fant ut at den er giftig og heter Revebjelle noe sånt men jeg synes den var ganske fin og ville plukke den med hjem og sette den i vann. Fin uvanlig blomst.

Hva synes du om bildene?

-Tine 

O p p u s s i n g

Nå sitter jeg på kjøkkenet og drikker min andre kopp med te og skal straks til å lage meg litt kveldsmat før jeg stuper til køys og tar kveld. Kom hjem for en del timer siden men i dag har vi jobbet som bare det og det ble en skikkelig innsats vi gjorde med å male resten av rommet ferdig pluss døra, så nå gjenstår det ikke så stort mye mere som gjenstår enn å få malt listene rundt vinduet, døra og i taket så er rommet ferdig og klart til at vi kan flytte inn seng og kommode.

Før vi startet på å male opp rommet virket det mindre men nå som vi har malt om til en hvit grå farge på veggene ble det rommet en god del større, så det gjenstår å se når vi blir helt ferdig med rommet og det gleder jeg meg til. Men arbeidet forsetter i morgen så vi får se hvor mye vi får gjort da også.


-Tine 

Dialekt

Gjennom året mitt på folkehøyskole fikk jeg høre mange forskjellige typer dialekter fra andre steder rundt om i landet fra Oslo, Bergen, Ålesund, Stavanger og en del flere, det var rart og uvant i starten men jeg ble fort vant til det etter hvert.

Men av alle de dialektene som jeg fikk høre det året så må jeg si at jeg synes at trønder dialekten var den fineste av de og etter at jeg begynte å komme til Trøndelag og har en trøndersk kjæreste så ha dialekten hoppet over på meg en god del, og det merkes godt på måten jeg snaker på og skrivemåten min uansett så er det cirka 30% trøndersk bandet inn i Tromsø dialekten min. Og nå som jeg faktisk har flyttet hit så blir det kanskje mer enn det er nå, hvem vet hvordan dialekten vil forandre seg. Jeg vet at Tromsø og tromsødialekten er en del av meg og at jeg burde helst ha den dialekten men skader det å få en liten blanding av trønders og nordlending?

Hvordan er din dialekt? 

-Tine

Nytt kosetøy

Oj dagen i dag har gått fort, og vi har egentlig ikke gjort så kjempe mye når jeg tenker over det. I dag tenkte vi at vi skulle få pakket unna en del ting og det fikk vi men ikke så aldeles mye, vi tar ting litt etter litt.

Vi tok en tur til byen i dag og det var godt å komme seg litt ut og få litt frisk luft. Tanken var egentlig å få kjøpt noe male tøy bare en stor t-skjorte og joggebukse siden vi holder på å skal pusse opp der vi skal bo, men istede for male tøy ble det heller kjøpt nytt kose tøy. Det var mye salg i byen og tanken på å kjøpe litt mere fristet litt men siden vi hadde kjøpt mye annet så det får bli en annen gang. Mens vi var i byen og surret tok vi muligheten for en liten date på Viva Napoli noe som var koselig siden vi har ikke vært ute og spist på kjempe lenge, og da mener jeg rundt Oktober cirka. Så da passet det fint å ta det siden i morgen har vi vært sammen i 1,5 år så yeeeiii hehe.

Nå sitter vi og bare skal slappe av resten av kvelden og jeg skal starte på den nye soloppgang boka jeg fikk kjøpt i dag og kose meg med den.

T-sjorte 50kr og kosebukse 149kr, begge er fra Cubus.

-Tine 

S Ø N D A G

Det er ganske sjeldent jeg blir syk ofte som jeg har vært i det siste men nå har jeg begynt å føle meg en smule bedre. Formen er mye bedre, den såre halsen er borte, øynene renner mye mindre så det eneste er bare at nesa renner, litt slimhoste og dårlig i stemmen ikke stor mye mer enn det. Så jeg er på bedringers vei. Nå snart skal vi ta å dra til andre hjem og få skrudd opp kommode og andre ting som må gjøres. Når jeg er tilbake vet jeg ikke det blir vell en gang løpet av kvelden sikkert, får se hva vi får gjort der borte.

Legger ved et par bilder jeg tok forleden.

-Tine

My Bucket list

Er det virkelig mulig at jeg har blitt syk, IGJEN! det er jo bare en liten måned siden jeg var syk sist så nå er jeg forkjølet med foss rennende øyne som alltid, vond hals, slapp og hoste men håper det ikke vil vare så lenge for jeg har ikke tid  il å være syk nå midt oppi alt dette, det går ikke. jeg velger å tro at mange har en liste med ting dere vil gjøre før dere dør. Jeg har akkurat skrevet min og har lyst til å bare sette igang med det samme. 

1. Dra på kjæreste tur 

2. Gifte meg og få en fin familie med to barn

3. Dra til Mummi land 

4. Få en tatovering 

5. Lære ett nytt språk 

6. Dra på livekonsert til en av mine favorittartister 

7. Flytte til en ny by og starte på nytt 

8. Dra på bryllupsreise til Hawaii 

9. Besøke flere steder i USA 

10. Ha en vegg full av polaroid bilder 

11. Kjøre Route 66 i USA 

12. Adoptere en hund 

13. Se spekkhoggere på nært hold og få et bra bilde 

14. Bo i utlandet for et år 

15. Lære å kjøre segway 

16. Bygge et hus fra pc spillet The sims

 

17 Dra å se Eller Degeneres Show 

18. Dra til Disneyworld

19. Ta ett blde hver dag i ett år 

20. Eie et hus med stor hage og basseng 

21. Ha ei trehytte bygget av The Tree House Masters Pete Nelson 

Hva har du på din liste?

-Tine 

Allergi?

Siden starten av sommeren måneskifte mai / juni var jeg og Tor Martin syk og sengeliggende en liten periode to-tre uker cirka, og siden det har jeg hatt problemer med foss rennende øyne noe som har vært utrolig plagsomt og det har blitt mye verre de gangene jeg faktisk har gått ut, som Tor Martin har lagt merke til. Jeg vet fra før av at jeg ikke har hatt noe allergi tidligere selv om jeg aldri har sjekket det.
Men jeg tenker at jeg skal få byttet fastlege og sjekke det for å være på den sikkere siden.

God natt fra oss to.

The Purple Flower

Hadde håpet på at det var mulig å kunne være litt lengere ute men så kaldt som det var så var ikke et så veldig fristende akkurat med tanke på at det var overskyet grått og kald vind så det ble ikke så mange bilder å ta, ble mere som en spasertur med alt fotoutstyret påslep, fikk tatt litt da men lite å kunne vise på bloggen. Snart blir det pølsegrateng til middag og jeg kjenner meg en smule sulten nå så det skal blir godt.

Hva synes du om bildet?

- Tine

En blogger må ha bilder

Nå sitter jeg godt plassert i god stolen i stua med musikk på ørene og skriver blogg innlegg mens de voksene prater og koser seg på kjøkkenet. Jeg er utrolig fornøyd med ny dataen min og kunne ikke funnet meg en beder enn denne HP pc`n, har fått lagt inn virus og Office programmene og jeg er helt avhengig av å bruke Word når jeg skal skrive blogginnlegg.

Tenker at i dag skal jeg få tatt litt bilder til bloggen så jeg kan få laget meg en ordentlig header, den som er nå laget jeg bare sånn kjapt går da jeg la inn designet så den er bare midlertidig til jeg får meg ny. Så straks skal jeg ta å ordne meg så blir det ut en tur for å knipse bilder.

Så ellers har jeg ikke noe planer i dag skal også selfølgelig få pakket en del ting så det er gjort.

Hva gjør du i dag?
Hva synes du om designet?

-Tine

Ny pc og ett nytt kapittel

Etter flere månder uten PC og kun blogging med telefon og iPad var jeg rett og slett bare nødt til å skaffe meg en ny.

Jeg lette på Elkjøp og Exspert sine nettsider men da jeg kom til butikken på Elkjøp fant jeg den jeg ville ha, og flaks for meg så var det den aller siste de hadde så YES ENDELIG HAR JEG FÅTT NY PC!

Etter et døgn på lading og den lille tiden jeg har tuller litt rund på pc`n skjønner jeg ikke stort mye av det nye systemet Windows 8 men det kommer seg nok etterhvert, Tor Martin sa at det vil jeg venne meg til kjapt så det tror jeg på. Men det er så ufattelig deilig å endelig ha en engen og kunne tulle med uten å måtte spørre om å låne andres. 

Så nå om det er en ny start tenker jeg etterhvert at det skal bli tatt noen nye bilder så jeg kan få ordnet meg nytt design og en header så nå blir bloggingen mye enklere fremmover. 

Noe dere vil jeg skal blogge om fremmover? Jeg er åpen for alle forslag.

-Tine

Storshopping

Hei leserne mine. 

Her holder vi fortsatt på med pakking av diverse saker og ting som skal ned i esker og stables å fraktes bortover, det er mye som skal med og ikke. Så i går fikk vi kjørt bortover en liten del av flyttelasset som var klart til å fraktes og vi er ikke halvveis enda men det kommer mer etterhvert, flytting og pakking tar dagevis. Akkurat nå i skrivende stund sitter jeg på gulvet med TM`s pc i fanget og hører på musikk mens jeg samtidig tenker litt på hva jeg skal pakke ned i esker og her er det bare rot over alt. 

I dag har vi vært en tur i byen og fikk kjøpt inn litt ting og tang som vi trenger blant annet kommode, maling og flytte esker. Ellers skjer det ikke så mye her akkurat, Tor Martin er å jobber litt på Amcarklubben og maler litt men kommer nok hjem igjen om en stund så det blir bra. 

Legger med et bilde fra ifjor sommer da jeg kom til Namsos første gangen.

-Hva har du gjort i dag?

Tine

Endelig igang

Nå har ting endelig begynt å skje og jeg synes det kjennes så godt å endelig få satt igang endel med flyttingen, merkelig nok liker jeg det allerede flytte på diverse ting ommøblering det er gøy. Da vi dro nedover igjen fikk vi med oss til sammen rundt 40kg og det meste var klær stappet i Tor Martin sin bag og litt andre generelle ting i min koffert. Så ja det er litt rotete men får se hvordan ting blir når vi får satt alt på plass senere.

I går var vi innom der vi skal bo noen timer og ryddet unna mye ting og tang og i morgen skal vi igjen bort for å vaske soverommet rommet skikkelig grundig, for det vi tenker å gjøre med soverommet er at vi skal male det, nå er det sånn kaffelatte krem farge på veggen noe som ikke akkurat er så fint.... Hvordan det skal se ut på soverommet er det jeg som får bestemme og ha kontroll over, så jeg tenker kanskje hvit og grått, muligens? Får se hva jeg finner på hehe.

Ellers så sitter jeg og koser meg med strikkingen og er godt igang med skappelgenseren og første del av genseren (bakdelen) er ikke langt ifra ferdig. Så nå er det ganske spennende å strikke.

Hysj, jeg tegner!

Oj er klokka allerede blitt så mye hmm jaja tiden går fort når man holder på med ting og ikke følger med tiden. De siste timene nå har jeg sittet på gulvet med pute og dyne og kost meg med fargelegging, jeg angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte tegnebok og tusjer i går da vi var i byen på Ark Bokhandel så det var bra vi gikk innom der å fant det tilfeldigvis. Skulle bare ønske at det var litt flere farger men det får vi kjøpe mere av senere. Det å sette seg med å fargelegge i sånne bøker som dette og bare være i sine egene tanker er virkelig avslappende og allerede har vi fargelagt noen sider i boka. Kjente det var gøy å fargelegge litt igjen, har ikke gjort det på kjempe lenge og man blir virkelig oppslukt av det når du først er igang.

Nå tror jeg snart det er leggetid merker det at jeg begynner å bli trøtt selv om jeg sov nesten to timer for noen timer siden. Hehe.

Halvveis flyttet

Jeg har en følse av at denne lille uka jeg og Tor Martin er her oppe i Tromsø vil komme til å gå fort men saakte. Det er så mye vi skal få gjort løpet av den lille uka vi er her men har vi tid til alt egentlig? Det skal pakkes og det skal ditt og det skal datt så det gjenstår å se og en uke går fort som bare det, det er heller ikke så lett og pakke med seg saker og ting når du kun har lov til å ha med 20kg per kolli pluss 10kg i håndbagasje. Skulle ønske vi hadde en ordentlig koffert vekt her i huset som faktisk fungerte noe vi aldri har når man virkelig trenger det.

Nå som vi har vært her i ett døgn har pakkingen startet for fullt og allerede er 1 av 2 kofferter pakket ferdig, ellers så har dagen i dag gått til litt innkjøp av hele 11 garnnøster til 703kr (bilde over) og to Mummikrus til samlingen min. Tenker litt på om jeg skal starte med strikke prosjektet nå eller om jeg skal ta det når jeg kommer tilbake til Namsos. Hmm, tenke tenke.

Hva har du drevet i dag?

På tur oppover

Hallo. De to siste dagene har katta her i huset knyttet seg veldig til meg, fulgt etter hvor enn jeg går og mest av alt storkoset seg i fange mitt i mange timer. Tiger er gammel ja men en kjempe snill og herlig kosepus.

Akkurat nå er vi da på Værnes og venter på at norweigan flyet skal komme å fly oss til Tromsø snart om en liten stund. Vi har vært våken i natt så vi begge to er trøtte og slitene etter bare en tre timers busstur fra Namsos som gikk før seks. Så når vi kommer hjem skal vi ta å slappe av og sove og det blir nok godt.

Hva gjør du I dag?

En tur på fjellet

I en uke nå har vi hatt sol og finvær her i Trøndelag og det er så kjempe deilig, får virkelig håpe at været vil holde seg som nå en stund til. Godt med govær etter masse regn og overskyet en hel måned.

Mens vi forsatt har goværet som vi nyter for fullt kan vi jo ikke sitte inne hele dagen heller det går jo ikke. Så i går tok vi oss alle en tur opp på Spillumsfjellet, en kjempefin lang tur med en utrolig nydelig utsikt over Namsos. Vi gikk opp på framsiden denne gangen som var ganske bratt og som gikk gjennom mye skog og berg. Da vi kom opp tok vi oss en god pause med sjokolade og kjeks mens vi koste oss i sola, fikk tatt en god del bilder på turen med både kamera og telefonen. Håper på flere turer på fjellet eller hvor enn neste kostur går henn.

Sommerfølelse

Etter en hel måned med bare gråvær kom endelig sola og finværet til Namsos. I dag fikk jeg skikkelig sommerfølelse og i går var det ferie følelse da vi var på en campingplass og hjalp Amcar klubben med å rigge opp telt og diverse til lørdag som vi egentlig skulle være med på som vi ikke orket likevel, det var rett og slett så herlig. så i dag ble kamera med ut og bilder ble det nok av, tror nok minnekortet snart er fullt så skal se gjennom bildene og slette de uklare stygge bildene.

Nå har vi akkurat spist middag eller grillmat med bakt potet, flinsteik, pøser og mer til noe som var kjempegodt og noe vi alle ble kjempe mette av, så resten av kvelden blir det avslapning med Kim Kardashian spillet og kanskje en film muligens.

Ha en fin kveld videre.

litt flytteplaner

Hei hei dere!

Nå sitter jeg å skriver på PCen til Tor Martin kjæresten min og herregud så rart det er å skrive på data igjen. Håper jeg snart får ordnet meg ny pc selv så jeg får blogget oftere og bedre. Ser også at blogg er litt forandret på når man skal skrive nytt innlegg hm, greit det hvertfall. 

I dag har det vært kjempe fint vær her i Namsos. Det var litt sol til å begynne med og eller så har det vært overskyet og varmt i lufta så jeg måtte ta en tur ut og knipse litt bilder med Nikon kameraet som jeg ikke har brukt på en god stund nå egentlig men det skal nå bli tatt mere i bruk nå om jeg får ny pc snart. Bildene får komme senere i et eget innlegg. For tiden så skjer det ikke så mye her i Namsos, jeg og Tor Martin skal snart dra oppover til Tromsø en ukes tid for å hente flere av sakene mine nedover siden vi har planer om å flytte sammen ganske så snart etter sommeren. Gleder meg kjempe mye til det så det blir bra når vi får ordnet alt til flyttinga. 

For en stund siden gjorde jeg et Do It Yourself prosjekt det ble da å pynte øre pluggene med perler på og det var ganske så enkelt å gjøre selv om det tok litt tid med å klippe opp hver eneste perle og tre på. 

Har ikke så mye å blogge om så om dere har noe forslag tar jeg gjerne imot det.

-Tine 

Biltreff og kinodate

Å herregud for en laaang dag det har vært. Like etter at vi var stått opp i dag tidlig måtte vi bare forte oss avgårde siden vi hadde avtalt å være med å hjelpe osv. Jeg hadde heldigvis akkurat rukket å laget en kopp te som vi fikk tatt med og så vi fikk våknet litt. Da vi skulle til å rigge opp telt og alt mulig annet ble det overskyet og regn og ikke minst veldig kaldt, så om vi frøs var det bare å sette seg i bilen en stund til man ble varm igjen. Men etterhvert kom sola og goværet fram og det ble ikke så ille som vi trodde det skulle bli, så lenge det var fint og godt vær skal man ikke klage.

Etter noen timer på et biltreff dro vi en tur hjem og slappet av litt før vi dro videre inn til byen på kino og så Jurassic World, husker ikke sist jeg så film på kino. har ventet så lenge på å se den, tanken var at vi skulle se den i går på premieren men tok det heller i dag. Å jeg må si at filmen var utrolig bra og at jeg likte den ganske godt, selv om jeg ble litt redd innimellom.

Så nå er vi begge sliten eller hvertfall jeg for det meste, har nå spist mossaka til kveldsmat (gresk lasagne) og jeg er ganske klar til å krype under dyna og ta kvelden.

Ett sjuk(t) bra kjærestepar

Hei igjen.
Her i Namsos koser jeg meg som bare det bortsett fra en ting som plager for øyeblikket.. Både jeg og Tor Martin er blitt skikkelig forkjølet og har vært det siden torsdag(?)

Det hele startet med at jeg ble smittet av Annika, som er en utveksling's student fra Tyskland, veldig søt og trivelig jente.
Det startet da med at jeg en dag var helt glovarm og hadde hodepine som bare f. Så over natten hadde jeg klart å smitte min kjære også så nå ligger vi begge her med skikkelig hoste, vond hals og tett nese. I helga var jeg så tett at jeg knapt klarte å puste og det var helt grusomt, var i går en liten kjapp tur i byen og fikk kjøpt nesespray og doc til halsen så det var godt å endelig ha det. Håper forkjølelsen vil slippe taket snart for det å være forkjølet er ikke noe gøy og spesielt når man våkner grytidlig morgen eller midt på natta med hosteanfall som også vekker den andre som ligger ved siden av.
Men vi har fått noe hoste mikstur av svigermor så håper det vil hjelpe.

En lang god tur

Her i Namsos er det bare grått, overskyet og regn med litt sol innimellom men her klager vi ikke i det hele tatt nei. Nå slapper vi bare litt av før vi skal starte på middagen litt etterpå, har vært ute å gått en kjempe lang tur med fine Tuvamor og det var kjempe herlig. En lang tur med kjæresten og voffse og snakk om alt mellom himmel og jord er bestandig koselig Håper vi tar flere sånne lange turer igjen snart for det var virkelig deilig.

Straks blir det mat og hotel cæsar på tv skjermen.

Slapp dag, dårlig.

Da jeg våknet i dag rundt åtte tiden kjente jeg at magen min ikke var helt god, og heller fikk jeg ikke sove igjen selv om jeg prøvde så gikk det ikke. Det endte så med at jeg kastet opp noe jeg ikke hadde håpet på, fordi da jeg var her i jula ble jeg også dårlig for rundt et halvt år siden. Men nå er da alt bra og jeg føler meg mye bedre enn det jeg gjorde tidligere i dag, svigermor kjøpte meg potetgull skruer og en stor flaske cola som jeg fikk kose meg med i sofa og med smallville på tvn og the Flash som kjæresten så på pcn.

 

Så i dag har jeg vært dårlig og for det meste bare slappet av, og om ikke lenge skal jeg og Tor Martin se den nye filmen av Natt på museet før vi tar kvelden så det blir bra.

 

Til helga (lørdag) skal vi kanskje til Steinkjer på Amcar treff med faren til tor martin og en hyttetur med broren hans og hans forlovede. Det glederjeg meg til.

17.mai i Namsos

Hallo. Har alle hatt en fin 17.mai igår? Det hadde jeg selv om det var litt regn i lufta så gjorde vi ikke så kjempe mye. Tok turen inn til byen for å se på borgertoget, tok ikke så mye bilder siden jeg ikke hadde speilrefleksen med men litt bilder gjennom dagen ble det hvertfall.

En annen ting jeg likte spesielt godt var at jeg ENDELIG fikk se Bjarne Brønbo  fra D.D.E i egen person gående på andre siden av gata hvor vi sto. Greit at han er en vanlig person å se her i Namsos men litt gøy å se kjente folk da, noe som er ganske skjeldent jeg ser.  

Da vi kom hjem koste vi oss med bløtkake som svigermor hadde laget og ikke var den bare kjempe fin og stilig å se på men den var kjempe god også, nam nam. Ellers, da finstasen var av og vi begge var kommet i relax mode kjente jeg meg sliten og utslitt blir man jo på sånne dager som 17.mai men en fin dag var det likevel men best når man er sammen med kjæresten.

 

Hvordan var 17.mai feiringen hos deg?

-Tine

Vell fremme i Namsos

God morgen. Reising er vil alltid være slitsomt uansett hvor langt eller kort man reiser, men det er alltid godt å komme frem og kan slappe av. Kom i går rundt halv ni på kvelden og kjente jeg var kjempe sliten etter mye sitting i fly og bil, tok sin tid å kjøre fra Værnes til Namsos, cirka tre timer mer eller mindre det tar den tiden det tar hvertfall.

Det er litt rart og være hjemme hos kjæresten når han ikke er her, men nå er det bare to dager til vi er sammen igjen så det blir så bra så. Det var godt å komme tilbake til namsos igjen, får litt den følelsen som at man var her for ikke så lenge siden når det egentlig er fem måneder siden sist.

Ellers så da jeg kom var det en som absolutt skulle ha masse kos da jeg kom inn døra og det var jo selvfølgelig fine Tuva. Hun skulle sitte på fange da jeg satt på gulvet men det var jo bare koselig, og en annen ting var at hun røyter noe sykt mye så etter å ha kost me henne en stund var jeg så full av hår på genseren at det var helt sykt. Men gøy.

Pakking og ompakking

Herregud! Jeg føler at jeg ikke blir ferdig med pakkingen og det er så mye ompakking at det nesten går i surr her, det er så mye som skal med og som kanskje ikke kan være med likevel, det er så frustrerende og jeg må være ferdigpakket og klar til å dra avgårde til flyplassen om under 24 timer. Litt småstress men det skal bli godt og jeg gleder meg til å komme meg bort for en god stund, føler at jeg virkelig trenger det.

5 måneder er ganske lenge men det har gått fort, så i morgen drar jeg nedover til Nord-Trøndelag til kjæresten min. Tor Martin er ikke hjemme når jeg kommer så det vil bli litt rart men går nok greit, får heldigvis se han igjen på torsdag når faren hans og jeg skal kjøre hele veien nedover til Bjerkely og hente han. Det vil bli en lang kjøretur fra Namsos til Flisa men samtidig får jeg jo også sett litt mer av fine Norge. Kommer til å ta med meg bunaden min nedover også så det blir gøy å være der nede på 17.mai. Gleder meg masse!

Var ute å syklet en tur i dag men det var iskald vind så langt ble det nå ikke.

Hårklipp og hveteboller

Jeg aner ikke hvor sjeldent jeg får håret klippet men sjeldent nok er det hvertfall. Så i dag tok turen til byen og innom en drop in frisørsalong, det var virkelig godt og få klippet det der og da uten noe avtalt time og heldigvis kostet det ikke så mye heller. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og i morgen tidlig skal jeg få farget håret så det også blir unnagjort.

Mens jeg alt var i byen gikk jeg litt rundt og så litt å tenkte på å få kjøpt meg telefondeksel men det var det ingen steder å finne så må nok bestille via nett om jeg skal ha hvis ikke jeg strikker meg en liten lomme å putte telefonen i. Da jeg kom hjem bakte jeg og søsteren min boller og det ble ikke akkurat 40 boller heller men veldig gode ble de og det var bra.

Nå sitter jeg å ser på Animal planet men tar snart og går til køys.

-Hva har du gjort i dag?

I går og i dag

Jøss vi er alt i mai og jeg syns året til nå har allerede gått ganske fort, eller fort nok hvertfall.

I går 1.mai føltes det som sommeren var startet for fullt. Hele dagen var jeg ute på veranda og koste meg i godværet med skyfri himmel, full sol og det var rett og slett bare helt herlig. Og i går fikk jeg gjort ferdig et lite strikke prosjekt, jeg har strikket ett par babysokker i str 0-2mnd og kanskje kan de passe til tantungen min de ser litt store ut men de er ikke vasket ennå så vi får se, kan hende jeg strikker noen nye litt større.

Ellers så sitter jeg nå og ser på Keeping Up With The Kardashians og tar livet med ro. Tidligere i dag tok jeg en tur til pappas grav. Mye av snøen var borte litt her og der men på pappas grav så jeg nesten ikke gravstøtten, jeg hadde heldigvis med en liten spade som jeg fikk bruk for og fikk gravd frem støtten og pappas stein.

Så ikveld blir det litt tv titting og litt husarbeidet og avslapping.

-Hva har du gjort i dag?

I'm back

Hei dere. Da er jeg tilbake endelig! Jeg har virkelig savnet det å skrive og oppdatere bloggen etter min lange "fraværs pause" om jeg kan kalle det det. Så nå tenker jeg det skal bli ordentlig med blogging fremover, det har på en måte klødd litt etter å skrive igjen (hehe) ja for meg er skriving gøy å det tror jeg det er for de aller fleste som har blogg. Er det ikke derfor vi blogger, fordi vi liker å skrive?

Er det flere enn meg som synes iPhone er noe dritt? Jeg har hatt iPhone 4s i to år omstart var den helt grei, men etter å ha mistet den så mye (uten å knuses) har den blitt ufattelig treg. Her om dagen satt jeg og grillet og hadde telefon for å ta litt bilder, den nektet å reagere når jeg skulle inn på telefonen og måtte slå den av for at den skulle funke som normalt igjen. Dritt telefon altså. Så nå har jeg da fått meg en ny telefon som er da en Samsung Galaxy A3 smarttelefon, og på fredagen kjøpte jeg meg en selfie stick til 200kr på spaceworld. Kommer nok til å bli en del selfies på bloggen men jeg skal ikke bli noe selfiesberte nei.

De siste dagene  har det vært sol og godt vær her i Tromsø og i går var det litt snø i lufta men ikke så mye at det gjorde noe. Så lenge sola er oppe skal man ikke klage. 😆

Hva driver du med i dag?

En tur over brua

Jeg er en type person som ofte lar latskapen ta overhånd og i dag bestemte jeg meg for at nå var det nok, så isteden for å sitte inne i finværet bestemte jeg meg for å ta meg en go gåtur over brua. Det å gå litt turer i ny og ne noen ganger i uka tror jeg at jeg skal ta å begynne med for etter turen i dag har jeg tenkt mye på det,

Tok ikke tiden på hvor lang tid jeg brukte over brua men jeg vil tro kanskje 15 minutter på litt over 1km jeg vet ikke men godt var det å gå seg en tur i finværet uansett.

Jeg fikk tatt en go del bilder på den lille gåturer min over brua, og ikke gikk jeg bare over men under også noe som jeg syntes var litt interessant. Det var en del å se blant annet mye graffiti på stolpene og litt spor etter folk som har bodd under bua. Fant også mye store, hele og fine kamskjell og mye andre skjell så hadde jeg vist at jeg kom til å plukke skjell hadde jeg tatt med meg en liten plastpose, så jeg tok med meg tre fine skjell hjem.

Nydelig vær

I dag sto jeg opp mye tidlig enn det jeg vanligvis pleier å gjøre, var litt rart men alltid greit å stå opp litt tidligere for å kunne få med seg dagen når det er nydelig vær ute. Siden det var sol og varme ute tok jeg meg en tur ned i fjæra og tok litt bilder, fikk en del men det ble fort kaldt siden jeg ikke hadde kledd meg til å være ute lenge så det ble bare en kjapp tur ned og opp igjen men herlig var det. Tenker jeg må ta noen flere bilder litt senere kanskje, alltid gøy å ta bilder og dele dem. Flere bilder kan dere dere se på instagram profilen min @tineir3n

Mor Monsen

Denne kaka er en av mine favoritter og så utrolig god og ganske lett og lage. Min mormor har denne kaka nesten bestandig når jeg er på besøk, og etter å ha sett hun lage den flere ganger og spiste mye av den var det ingen tvil om at jeg fikk lyst å lage den også.

Så i dag har jeg fått bakt mi aller første Mor Monsen kaka, og den ble utrolig god også, nam.

 

 

Her er oppskriften på kaka.

 

Det du trenger er:

 

300gr melange

300gr sukker

1ts bakepulver

4 egg

300gr hvetemel

En neve mandler

 

La smøret stå på kjøkkenbenken i noen timer så det blir mykt, da blir det mye enklere å blande sammen. Del det gjerne opp i biter da går det litt fortere.

 

Bland først sammen smør, sukker og bakepulver.

Deretter har du i eggene ett av gangen og blander inn.

Tilslutt har du i hvetemel litt av gangen og blander det sammen til en god røre.

 

Hakk mandlene opp i biter for hånd og ha så deigen i en langpanne, strø de hakkede mandlene over med litt strøsukker på og stek i ovnen på 160 grader i 30 minutter.

Ny uke, ny måned

Så var vi allerede kommet inn i årets tredje måned nemlig Mars, jøss så fort tiden egentlig går når man ikke følger med hehe litt sykt men jaja kan jo ikke stoppe den heller da.

Isteden for at dagene går til ingenting har jeg tatt frem strikketøyet mitt (igjen) og begynt å strikke meg ferdig på de små prosjektene jeg startet med på for lenge siden, er kjedelig å bare ha ting gjort halvferdige og som bare blir liggende i garnboksen. Det hender innimellom at jeg legger bort strikkingen og ikke tar det frem igjen før måneder etterpå men nå skal det strikkes masse fremover.

Onsdag skal jeg dra ut på "bondelandet" til mine besteforeldre i Balsfjord en ukes tid, har ikke vært der eller sett dem siden juletider så det skal bli koselig å være der en liten stund, tenker jeg begynner smått å finne fram litt ting i kveld og sånt. Jeg skal prøve å få oppdatert bloggen mens jeg er der, lage litt videoer kanskje og sånt så jeg har hvertfall Internett på ipadn så blogging der er null problem.

Følg meg gjerne på instagram for flere oppdateringer @tineir3n.

Håper alle får en fin uke.

I love days like this

1 år og 82 dager

I dag er det ikke noen vanlig dag .. For i dag har jeg og min kjære vært sammen i ett år!! Tiden går virkelig fort. Først trodde jeg at forholde vårt ville vare i noen månder, men bare se hvor langt vi har kommet nå.

Da vi ble sammen var akkurat den dagen vinterferien startet, og siden da har forholde vårt vært et såkaldt avstandsforhold som virkelig har blitt satt på prøve nå som Tor Martin er på sitt andre og siste år på Bjerkely FHS.

Jeg innrømmer at det har vært vanskelig til tider men alt til nå har gått fint, vi har fått til å møtes de gangene han har hatt ferier og ikke minst vi har fått avstandsforholdet vårt til å funke bra så langt og uansett hvor vanskelig ting har blitt for oss har vi alltid klart å komme på en løsning, vi har et så sterk og godt forhold som vi begge ikke vil skal ta slutt. Aldri.

Så nå er det ikke lenge igjen til han er ferdig på skolen, bare 82 dager igjen (litt under tre månder) og forhåpentligvis flytter vi sammen etter sommern.

Det er dumt vi ikke får være sammen på dagen vår, men den lille tiden som er igjen vet vi at det kommer til å gå kjempe fort og vi sammen igjen før vi vet ordet av det.

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte og mer enn selve livet Tor Martin, jeg vil ikke gi slipp på deg for alt i verden fordi du er alt for meg. Jeg gleder meg masse til vi er sammen igjen og til å skape masse gode minner sammen og mange flere herlige år skal det bli.

En lang skitur

Etter mye store snø mendger og snømåking hver eneste dag i noe som føles som to uker ble det endelig litt regn og mildvær. Nå som det er helg bestemte jeg for å ta årets andre skitur, og det ble en lang og god tur også.

Det ble da noe km frem og tilbake men herlig var det likevel og en lang og god skitur som jeg gjorde i dag har jeg ikke gjort på minst to år, så det trengtes virkelig.

Hva gjør du i dag?

Avstandsforhold

Er man heldig og får et avstandsforhold til å fungere så er det egentlig ikke så ille som man tror. Den første tiden i avstandsforholdet kan virke ganske tøft fordi du akkurat har "dratt fra den person" og vet ikke når neste gang dere møtes blir, du klarer ikke annet enn å tenke på han/hun konstant hele tiden. Sånn var det jeg følte det i helt i starten det å være langt borte fra kjæresten.

 

Avstandsforhold er ikke lett, og alle par har sine opp og nedturer innimellom det vil man ikke slippe unna. og det finnes heller ingen oppskrift på det å få et avstandsforhold til å lykkes.

Jeg er ingen ekspert på dette, men jeg har fått litt erfaring ifra mitt avstandsforhold jeg er i nå og har opplevd det på både godt og vondt.

 

SNAKK OFTE SAMMEN. Kommunikasjon er selve nøkkelen i ett avstandsforhold. Send hverandre meldinger, chat, bruk Skype, hva det enn er som gjør kommunikasjonen lett tilgjengelig. Ha en fast telefon samtale på kvelden før dere begge skal sove, man trenger å høre stemmen til hverandre litt.

 

PLANLEGGING. Det å komme på besøk og ikke vite hva dere skal finne på sammen kan være litt kjedelig, og første dagen dere er sammen trenger dere ikke å gjøre noe spesielt hvis den ene har reist i flere timer og er sliten og bare vil slappe av. Er kjæresten din på besøk for eksempel i en by den hun /han aldri har vært i før, ta en dag og vis hverandre rundt og fortell litt om forskjellig som byens beste restauranter, kjøpesenter osv, så kjæresten er litt kjent neste gang han/hun er på besøk Men ikke planlegg alle dagene dere er sammen, da blir det litt mye.

 

UNNGÅ KRANGLING Det å krangle når man er borte fra hverandre gjør det egentlig bare verre, jeg har selv blitt lei meg når vi har hatt våre diskusjoner over telefonen eller chat. Men og unngå det, eller så kan det være lurt og snakke om det og rett og slett bare få det unna gjort.

 

VÆR ÆRLIG & STOL PÅ HVERANDRE. Fortell hverandre hva dere føler og helst ikke sjul eller hold ting hemmelig for kjæresten, da vil den andre se og merke det godt at noe er galt eller det er noe du ikke forteller.

 

Til nå har vårt avstandsforhold gått bra så langt, og jeg vet nå at med de få månedene vi har igjen (2,5 mnd circa) vil vi klare det med glans selv om det kan bli tøft og ikke se hverandre på fem månder som er det lengste vi har hatt. Og det beste av alt er at man setter så mye mere pris på hverandre når man er sammen igjen.

Hva er dine tips til Avstandsforhold?

Ole orkan

Huff a meg for en storm det var i natt, og tidlig i morest var det skikkelig kraftig vind med snø haggel som traff soveromsvinduet mitt så hardt at jeg nesten trodde vinduet skulle knuses og jeg ble nesten litt redd. Men nå er det stille for øyeblikket. Tenker vell det var en liten forsmak før den virkelige stormen inntar Nord-Norge i ettermiddag, så jeg holder meg oppdatert ang Ole orkan stormen på nettavisene nordlys og itromso. I tilfelle at strømmen skulle gå har jeg gjort klart litt ledlys og har telefonen og iPadn fullt oppladet, samtidig har jeg håndarbeid å holde på med for å ha noe å gjøre hvis det skulle skje at strømmen skulle gå.

Hva heter du på instagram?

Den siste tiden har jeg blitt mye flinkere til å oppdatere instagram profilen min, og jeg skal selvfølgelig forsette med å oppdatere der ofte. Jeg er en person som virkelig elsker å ta bilder av mye forskjellig (for det meste av natur) og det å dele dem med andre på insta er jo så gøy, ikke minst se hva andre liker å ta bilder av og bli inspirert og kanskje inspirere andre også. De fleste av bildene jeg tar havner som oftes mest på instagram men også av og til litt på bloggen.

Jeg heter foresten T I N E I R 3 N på insta. Skriv gjerne ned hva du heter på instagram så skjekker jeg ut din profil (men ikke hvis du har privat!), kanskje jeg følger deg også.

Hei Sola

Etter en lang og kald mørketid kom sola endelig tilbake og skinnte et Hallo til Tromsø.

Jeg hadde litt på følsen at den ville synes i dag og soldagen er egentlig ikke før i morgen, men her pleier vi bestandig å se sola litt før, eller etter, kommer bare litt ann på når sola selv har lyst til å komme frem.

Tenker at det skal bli noen herlige dager fremover oppe i lysløypa på ski med sol og solbriller på.

Mye godt og sulten

I dag har jeg funnet mange gode oppskrifter både på nett og i magasiner som jeg har fått skrevet ned i en egen bok hvor jeg har alt samlet på ett sted.

Hvor vanskelig er det ikke å ikke bli sulten når man ser på oppskrifter og bilder av mat? Det er vanskelig ja,men heldigvis er det ganske straks middag så det skal bli godt.

Ideen min til kokeboka er at jeg "scrapbooke" den så jeg skal få oppskriftene skrevet inn på pc og deretter lime de inn i boka noe som kan bli gøy når jeg kommer så langt, ideen er hvertfall spennende så får se hvordan det blir når jeg kommer så langt.

Kan tenke meg Tor Martin vil få lyst på mye godt når boka er ferdig. Gleder meg.

Do It YourselfEtter og sett gjennom og slettet de eldste bildene mine på Instagram og lest noen blogger kom jeg ENDELIG på noe jeg vil gjøre og det kan vell komme godt i bruk når jeg og Tor Martin flytter sammen til slutten av sommeren. Jeg har nemlig tenkt å lage en koke bok med masse gode oppskrifter og diverse, så nå ser jeg bare litt i blader og ser om det er noe spennende oppskrifter.

Jeg har så mange ideer på hvordan jeg vil gjøre den men har vanskelig for å bestemme meg for hvilke av de hundre ideene mine mener vanskelig å komme ordentlig i gang når man ikke har alt man trenger så i morgen tar jeg turen til jekta for å handle inn litt. 

-Tine

Spørsmålsrunde

Har dere noe dere lurer på så kan dere spørre om hva som helst, jeg vil svare ærlig og om svarene kommer på video eller innlegg kan dere få bestemme for svar vil dere få uansett. Tenker jeg avslutter spørsmålsrunden neste søndag. :-)-Tine

 

My Little Collection

Opp gjennom årene får man en god del ting og tilslutt er rommet så rotete og ting står stablet på pulten de fleste steder. Da er det godt å ta seg en runde og se over ting, og kanskje finner man ting som man ikke trenger som kan gis bort eller kastes.

I dag har jeg hatt en liten rydderunde på rommet mitt hvor jeg fikk gått gjennom en del ting i et lite skap og fikk kastet blant annet gamle jule- og bursdagskort og mer som jeg ikke trengte. Skal ta flere rydderunder i helga og se om det er mere og bli kvitt, det er godt og få unna litt hvertfall. 

Fra da jeg var liten har jeg alltid elsket mummitrollet og det er enda en av mine barndomsfavoritter jeg aldri vil gå lei av selv om jeg har sett episodene/filmene hundrevis av ganger. Så jeg har begynt å samle på Mummi servise og har en god del allerede, ikke så mye men litt. Synes de er ganske søte og ikke minst ganske fine å samle på.

Fikk lyst til å knipse noen bilder av den fine lille samlingen min av Mummi krusene, samlingen har vokst litt i det siste og større vil den bli etter hvert. Det er ganske gøy å samle på noe fra barndommen utav dem jeg har nå så trur jeg at sniff må være min favoritt så langt. De to første koppene er kjøpt i Helsinki i Finland og de har jeg skål til også. Resten er fått i bursdagsgave og julegave.Nå tenker jeg å ta meg en tur på butikken så når jeg kommer hjem gjen skal jeg måke litt snø siden her har det snødd i hele dag og det er en god mengde ute som må fås unna. 

Har dere noe dere samler på?

-Tine

Nytt og fint design

De siste dagene har latskapen virkelig tatt overhånd over livet mitt og jeg har enda ikke klart å komme inn i normal døgnrytme uansett hvor mye jeg har prøvd å jobbe med det så går det virkelig ikke, men jeg prøver.

Så i dag har det egentlig ikke skjedd så mye, jeg vært en tur på butikken og fikk pantet litt og har hjulpet mamma med å pakke bort det meste av julepynten, så nå er bare juletreet som står igjen.

Her om dagen fikk jeg ryddet ganske mye på rommet mitt og nå er det mye mer og bedre plass på gulvet etter at jeg satt bort et lite bord som hele tiden sto i veien for alt. Mer rydding skal det bli etter hvert men når vet jeg ikke enda men snart forhåpentligvis.  Som dere ser er det et nytt og fint design på bloggen uten header og dette likte jeg faktisk ganske godt, så håper dette designet vil vare en godt stund fremover. 

-Tine

Mine Nyttårsforsett

Dagen i dag har gått til alt og ingenting, for det meste slappet av og sløvet med dataen i fanget og sett på nett. Merker at jeg må få døgnrytmen min tilbake til det normale for den har vært ustabil i et halvt år nå, og nå må noe gjøres det kan ikke fortsette med at jeg sover til klokken to på dagen det går bare ikke. . .  .Jeg kjedet meg litt i dag så det endte opp med at jeg ordnet en ny enkelt "kjedelig" Header til bloggen, men har man ikke photoshop eller bilder å bruke, blir det word og paint som er det eneste alternativet. Man bruker det man har. Hva synes du?

Nytt år og nye muligheter. Jeg har sikkert satt meg nyttårsforsett hvertfall de tre siste årene men kan ikke huske noen av dem, eller om det var noen i det hele tatt ble fullført.Hvert år blir det nye forsett som blir satt og denne gangen /dette året skal jeg hvertfall få fullført tre av de i år.

 

Og mine ʺmålʺ i år er blant annet å bli flinkere til å ta bilder, spare mest mulig penger og ikke kjøpe mye unødvendig, slutte med de tre uvanene mine blant annet å bite / rive negler - den mest irritable uvanen jeg har. Og til slutt den aller beste som jeg gleder meg enormt til, flytte sammen med Tor Martin til sommeren.  

Har du noen Nyttårsforsett for 2015?

-Tine

2 0 1 5Hei og godt nyttår, håper dere alle hadde en fin nyttårsfeiring i går? 2014 synes jeg har gått så ufattelig fort at jeg klarer knapt å fatte det selv, får håpe at det nye året ikke har det så travelt som fjor året hadde. Selve feiringen av nyåret synes jeg var kort og det ble litt lite bilder å ta siden det var så mange kjedelige «raketter» som ble skutt opp, men bortsett fra det var det bra og flaks at det ikke begynte å styrt regne da selv om det var meldt. 

Nå er jeg da kommet hjem til kalde og kjedelige Nord-Norge etter noen herlige dager i Namsos sammen med kjæresten og masse herlige folk. Kom hjem for noen timer siden så til nå har jeg egentlig bare fått pakket ut av kofferten og fått ting litt på plass, har nå bare uteklær, skittentøy og kofferten igjen å få unna. Ja jeg lengter bestandig tilbake til Namsos etter jeg har kommer hjem. I love that place <3

 

Hvordan var nyttårsfeiringen hos deg?

-Tine

Jul og nyttårs feiring i Nord-Trøndelag

Hei igjen dere. Da har jeg vært i Namsos i noen dager eller faktisk en uke allerede for å være mer nøyaktig, herregud så fort tiden går når man koser seg borte hehe. For øyeblikket skriver jeg på Tor Martin sin PC som har Windows 8 noe som jeg synes er noe sinnssykt rart og ikke minst vanskelig å lære seg, glad jeg ikke har det.

Vell side julaften er forbi og nyttårsaften er om to dager så håper jeg alle hadde en fin julaften med masse god mat og masse fine gaver, uheldig vis for meg var jeg litt i dårlig form og kastet litt opp på julaften noe som ikke var så kjempe gøy, men etter å ha gått en hel dag på tom mage ble alt så mye bedre etter å spist litt potetgull og julemiddag. Hvorfor jeg ble dårlig vet jeg ikke men det var sikkert mest på grunn av at dette var / er første gang et annet sted og feirer jul og nyttår og at det kunne være nervøsiteten som tok overhånd der og da, men heldigvis passet Tor Martin godt på meg så jeg kunne slappe helt av og bli bedre og til slutt  gikk det over. 

Etter at jeg kom så har det snødd noe overraskende mye her i Namsos, så 2. juledag var vi alle sammen både store og små ute i cirka to timer og storkoste oss med snømåking aking og masse lek i snøen som er nå på litt over en halv meter. Siden jeg drar hjem om ikke så lenge så vil jeg og jeg skal ut flere ganger for og få tatt masse fine snø bilder noe jeg enda ikke har fått tatt. Ellers har jeg ikke stort mye og fortelle enn at jeg storkoser meg her i Namsos sammen med kjæresten og en masse herlige folk.- Tine

Hva skal jeg blogge om?

Så var jeg snart på tur i seng men først vill jeg bare ta en kjapp tur innom her for å si natta.

 

Jeg så nå en episode av han mat mannen Jamie Oliver og det er så rart å se på at han blander sammen så utrolig mye rart av mat og alt mulig (som jeg helt klart hadde vært skeptisk på) men får det samtidig til å se super godt ut, og jeg så en del retter han laget som jeg kunne tenkt meg og smakt på blant annet en type appelsin gelé han laget med yoghurt og sjokolade på toppen, så ganske godt ut.

Men over til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Jeg er som sagt tom for ideer å skrive om og i og med at jeg ikke gjør stort om dagene blir det jo enda mindre å komme på noe interessant å skrive om her på bloggen.  Har tenkt tanken på at jeg skal begynne med Keek videoer igjen på keek brukeren min men nå som det har fått helt nytt design på appen og på nett så er det litt vanskelig å skjønne seg på det for øyeblikket.  

 

Så hva vil dere lese/se mer av på bloggen min? Kom gjerne med forslag :) 

-Tine

Pepperkaker og kanelsnurrer

Så var det altså første søndag i advent og den siste dagen i november, tenke seg til. Tiden går både fort og sakte innimellom og i det siste synes jeg den har gått temmelig sakte, men den går vell fortere nå som det er desember straks.

 

 

Denne helga har jeg begynt å strikke igjen og holder på å lage grytekluter og er allerede snart ferdig med den første. Også har vi bakt både pepperkaker i går med full julemusikk på og bakt kanelsnurrer i dag tidlig med søskenbarn som har vært på overnatting noe som var kjempe koselig. 

Jurassic World

Har jeg nevnt at jeg er en skikkelig dinosaur fan? Tror ikke det. Jeg elsker dinosaurfilmer og det er så spennende og skummelt ogut av alle de dinosaur filmene jeg har sett er det ingen av de filmene som er bedre enn Jurassic park. 

Nå til sommeren skal den fjerde filmen Jurassic World komme ut den 12. Juni 2015 og traileren til den nye filmen kom ut i dag når den egentlig skulle komme i morgen, men uansett, jeg gleder meg enormt til og se den sammen med kjæresten min. Det blir spennende.

Skal du se den nye Jurassic World filmen?

-Tine

22.11.2014

Hvis du tenker på det, hvor rart er det ikke at man blir sliten og trøtt når man er ute og reiser? Du sitter i en bil eller oppe i lufta på et fly til et sted og gjør ingen verdens ting, bare sitter der og venter på at man skal komme frem. Uansett hvor lang eller kort reisen er så er man så sliten etterpå. Har du noen gang tenkt over det?

Sent i går kveld kom jeg hjem fra Namsos og var kjempe sliten etter mange timers reising, med både bil, tog, fly og buss, så jeg kom hjem til gode nystekte pannekaker. Det var utrolig koselig å komme tilbake til Namsos igjen for en liten uke med min kjære og svigerfamilien og jeg koste meg like mye som sist jeg var der, Namsos er virkelig en så herlig og fantastisk fint lite sted i Nord-Trøndelag som jeg godt kunne tenkt å bosette meg en gang sammen med Tor Martin.

 

I år gleder jeg meg veldig til jul for hva er vell ikke jul uten Jul På Månetoppen, det var koselig å finne ut at månetoppen er på barne-tv i denne jula også og i år skal jeg feire jul og nyttår sammen med kjæresten og svigerfamilien, det tror jeg kommer til å bli kjempe koselig og jeg gleder meg mye til det allerede så på mandag tenker det begynner å bli på tide å kjøpe inn litt julegaver, har også tenkt og endelig funnet ut hva julegaven til kjæresten blir hverfall noe han trenger som jeg håper han vil like.

-Tine 

Pakking på gangPlanleggingen er i boks og flybillettene er bestilt. Nå har jeg funnet frem kofferten og er i full gang med pakkingen for på tidlig lørdags morgen skal jeg dra nedover til Namsos for andre gang på besøk til kjæresten min i noen dager, og jeg gleder meg kjempe mye til å være sammen med Tor Martin igjen. De siste dagene har vi brukt mye tid med å snakke litt om hvordan de to neste feriene blir og da skal jeg dra nedover til Namsos nå i høstferie II og Juleferie.

Det er ikke lett med å ha et avstandsforhold som jeg og Tor Martin har men vi prøver å gjøre det beste ut av det og få vært sammen så mye som mulig når han har ferie. Samtidig som det nærmer seg jul prøver jeg å finne ut hva jeg skal kjøpe i julegave til han, vil ikke den skal være for billig eller for dyr og ikke mer enn 500kr hvertfall siden jeg ikke har så mye penger for øyeblikket. Kunne gjerne ha trengt litt tips i hva man kjøper i julegave til kjæresten.

Hva skal du gi i julegave til kjæresten din i år?  

-Tine

I`m 21

Hei alle sammen!

Først av alt vil jeg bare si tusen takk for alle gratulasjoner på dagen min, jeg har hatt en veldig fin dag og kost meg masse med muffins, sjokoladekake, gaver og musikk men dagen er ikke over helt enda. Noe annet som skjedde i dag var at himmelen ute ble helt gul og litt andre farger innimellom, det var ufattelig stilig å se på så det måtte bare bli tatt litt bilder av.

Så var man altså blitt 21år og halvveis til 42. Det føles ikke som det er så alt for lenge siden jeg fylte 20 og året har virkelig gått kjempe fort. Det har ikke blitt så mye til feiring i dag da men i morgen skal det bli litt mer feiring med familien når vi skal ut å spise på pizzahuset.

Bursdagsgave var det også å få og da fikk jeg det nye albumet til Taylor Swift 1989, har hør gjennom albumet flere ganger alt og det er mye mer annerledes enn de tidligere albumene hun har gitt ut. Så ja dette tror jeg at jeg liker best i og med at også jeg likte de fleste sangene på det nye albumet hennes. Også fikk jeg Mummi kopper med Mymlen og Stinky på så det ble jeg veldig glad for, etter som mummitrollet er en av mine barndomsfavoritter skal jeg helt klart samle på Mummi kopper heretter. 

Hva har du gjort i dag?

-Tine 

Litt forberedelser

Hei

Dagen i dag har gått litt til smått forberedelser til morgendagen, og hva er vell bursdag uten noen ballonger og noe godt å bite i? Så i dag har laget jeg litt muffins og kjøpt inn litt godteri og brus som kos til i morgen om noen fra familien skulle komme innom en tur, så en liten feiring må det da kanskje bli. Hadde noen små sillikon muffinsformer som jeg prøvde ut for gøy, men de ble fort spist opp av søsteren min og kjæresten hennes og jeg da, hehe prøvesmake må man jo også gjøre. 

Forresten nå er sangen til Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants ute på Spotify for de som ikke visste det.

Hva har du gjort i dag?

 

-Tine

Flere snøbilder

Jeg er ett skikkelig vinterbarn, jeg elsker vinteren så det og leke og ha det gøy ute i snøen bringer tilbake mange herlige minner fra mine tidligere år, det å leke i snøen, ake i bratte bakker og grave huler i digere snø skavler blir man aldri for gammel til synes jeg. Noen av disse bildene ble tatt igår og noen er tatt i dag, jeg skal igjen ut i morgen håper på litt sol da og hvis det er det da blir det så utrolig fint lys på bildene noe jeg vikelig liker. Som jeg ser nå snør det litt ute så jeg håper nå på at det vil snø en god mengde i natt og hvis det gjør det kommer jeg til å gå rett ut etter at jeg har våknet i morgen, det er det ingen tvil om.

- Tine

Ønskeliste

Nå på lørdag har jeg faktisk BURSDAAAG og da blir jeg 21år yeiii. Har blitt mast på om ønskeliste siden det er bursdag og nå som det nærmer seg jul, så da tenkte jeg å bare komme opp med noe ønsker jeg har for øyeblikket, det er ikke mye men lista blir vell lengere etterhvert.Taylor Swift nye album 1989.

Mandolinjern (kjøkkenutstyr til å kutte opp med)

Mummi kopper

Laken og Temperpute 

Penger

Pleddgarn og strikkepinner

Hva er dine ønsker til jul? 

 

-Tine

04.11.2014Nå har jeg kommet inn døra etter en tur ute med snømåking. Det var deilig å være ute å bli litt kald i kinnene, så jeg skal ut en tur til litt senere for enda mer snømåking og litt fotografering. All snøen som var regnet fort bort på en dag, men etter en dag med mye regn og vind begynte det å snø igjen.

Selv om vinteren er kald og lang så er den veldig fin og magisk på mange måter og vinteren som er min favorittårstid å fotografere, trær med masse tung snø som bøyer seg ned mot bakken er noe av det finese synes jeg og kan bli et utrolig fint bilde. Så ta med deg kameraet ut å knips i vei, kanskje jeg snart starter en foto konkurranse på bloggen med vinter tema? 

Er det snø der du bor?

 

-Tine

Ny måned og nytt design


                                                                                                                                                                 Instagram: tineir3n

Hei og hallo da var vi plutselig kommet til en ny måned og den nest siste i året, er det flere enn bare meg som synes at dette året har gått kjempe fort? Jeg blir nesten sjokkert bare ved tanken på at 2014 snart er over.

I går kjente jeg det ble litt julestemning noe jeg synes var kjempe koselig selv om det enda var litt tidlig for det men godt var det likevel med en sur og god klementin og pepperkaker. Etter to dager har det kommet en god mengde med snø allerede og bare det å gå ut en liten tur synes jeg var kjempe stas, så nå håper jeg at det vil fortsette å snø en masse fremmover. I og med at vi er i en ny måned måtte jeg ordne nytt design på bloggen også med snøfnugg på som jeg synes passet velig fint siden vi har så mye snø her i Tromsø allerede. Designet er ikke helt ferdig ennå men jeg fikk ordner det meste i går kveld så da er det bare en header som gjenstår  

Foresten. Er det noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Kom gjerne med noen forslag.

-Tine

H e iJeg skal i dag ta og begynne på et nytt strikkeprosjekt så kanskje dagene går litt fortere da. Tanken var å stikke et babypledd / vogn teppe med et veldig fint hullmønster som jeg har hentet fra garnstudio.com så jeg har fått kjøpt inn fire garnnøster i babyblå og i og med at garnet er så tynt så strikker jeg med dobbelt (2) garn. Gjøre om to garn om til ett synes jeg var veldig smart å gjøre så da slipper man at det ligger to nøster på gulvet som ruller hit og dit eller stadig setter seg fast hver gang du drar i trådene. 

Er det bare meg eller går dagene plutselig saktere? Ja dagene mine går sakte for tiden, kjæresten har dratt på skoletur til Budapest og det er lite vits i å prate med han, men vi får pratet litt på kveldene da noe som hvertfall er bedre enn ingenting.

 

 

Nå er det ett år siden jeg var på skoletur til Russland så da hadde jeg veldig lyst til å lage ett throwback innlegg med video med bilder fra Russland, men kommer ikke særlig langt med at Movie maker gjør som den selv vil med og bare ødelegge hele tiden. Har dere noen ideer til andre program man kan lage videoer med?

-Tine 

New shoes

Kan du tenke deg at du går på en skole hvor de har ett valgfag som har noe med sko å gjøre? Det kan jeg. Disse skoene er ikke noe du får kjøpt i vanlig skobutikk i byen, disse er faktisk litt mer spesiell enn som så.

Da jeg gikk på Bjerkely FHS 13/14 i fjor fikk vi fotoklassen ett litt annet valgfag enn det vanlige, alle som hadde meldt seg på der ble på en måte litt lurt noe vi faktisk ble siden vi alle trodde først at det het og var fotolocation men som egentlig viste seg å bli Tag Your Shoes. Det var ganske spennende og for de som er sko interesserte hvor spennende og gøy er det ikke å jobbe med sko kolleksjon som skal komme til neste år?

Vi fjorårets TagYourShoes «klasse» fikk for en god stund siden en veldig fin overraskelse på e-post fra «bedriften» Vi fikk hele 50 % rabatt på vårt første kjøp av skoene, og gjett hvem som kjøpte bursdagsgave til seg selv.. MEE! Skoene kom i går men jeg fikk ikke hentet de før i dag. Kan faktisk ikke tro at jeg endelig har to par, har ventet en hel evighet på at skoene skal bli lagt ut for salg, ååh som jeg virkelig elsker mine to nye favoritt sko. Skoene kan dere se mer av på T A G Y O U R S H O E S . C O M 

Hva synes du om de nye skoene mine? 

 

-Tine 

K . a . l . d . t

Brr.. kjenner det ganske godt at nå begynner det å bli virkelig kaldt både ute og inne, jeg som virkelig er en ispinne som konstant fryser nesten hele året og holder meg for det meste under dyna på de kaldeste dagene. Er det flere enn bare jeg som gleder seg til vinteren?

Når jeg våknet i dag var det ett tynt lag med snø på hustakene og bakken og i går var det et tynt lag med is. Det er nå den tredje gangen det har snødd bare litte gran men nå tror jeg faktisk at det ikke er så alt for lenge til vi har bakken fullt dekket med snø.

 

Jeg gleder meg virkelig til vinteren da kommer jeg til å tilbringe mye tid ute med å måke snø og ta masse fine snø bilder for ikke snakke om å leke seg litt også da hehe.

Har det snødd noe der du bor? 

-Tine

Noe du ikke visste om meg

♥ Jeg har veldig god hukommelse og husker det aller meste, men ikke alt.

♥ Helt ferskt bød med fersk leverpostei og majones på er det beste jeg vet  

♥ Hater avstandsforhold, det lengste jeg og kjæresten min har vært fra hverandre er litt over 2mnd. 

 

♥ Jeg hater skrekkfilmer og er mørkeredd. Har lett for å få mareritt og overtenke ting når jeg skal sove.

♥ Elsker å være alene hjemme sammen med kjæresten når det bare er oss to i huset

♥ Håret mitt er krøllete og blir det som oftest etter en tur i dusjen eller når det er skikkelig fuktig ute i luften.

♥ Jeg har likt tusen vis av gutter gjennom alle mine skoleår men fikk ikke min første kjæreste før i år (februar) på folkehøyskole

♥ I gjennom alle mine skoleår har jeg hatet fremføringer, jeg bare misliker det sterkt å stå foran folk å snakke om noe.

♥ Hater å ha det rotete rundt meg ligger det noe på gulvet må jeg ta det opp og legge det på plass

 

♥ Jeg liker å skrive, og på skolen skrev jeg sjeldent feil i stiler og tekster. En av grunnene til at jeg blogger.

♥ Kjæresten min er trønder og jeg bare elsker trønder dialekten, for den er bare så fin. I sommer da jeg var på besøk hos han og familien hans i to uker har trønder dialekten smittet over på meg når jeg snakker og skriver men det er bare noen ord innimellom. Læl, vorri, konna, villa

♥ Kaffelukt og røyk til sammen på en biltur gjør meg temmelig kvalm så jeg får lyst til å kaste opp

 

♥ De tv-seriene jeg ser mest på er Hotel cæsar, CSI og NCIS

♥ Jeg blir irritert over når folk ifra Sør-Norge sier at Nord-Norge er kaldt osv uten å ha vært der selv

♥ Jeg er korstvokst og blir ikke høyere enn 1.50

Noe du ikke viste?

-Tine

A last day together

Dagene sammen med kjæresten har gått fort men samtidig veldig sakte noe jeg liker veldig godt, vi har kost oss enormt mye sammen og jeg nyter hvert eneste sekund/minutt som om det skulle vært det siste.

De siste dagene har vi sittet nede i kjellerstua og mimret tilbake til barndommen med gamle VHS filmer med Mummitrollet, askepott, Pokemon og nesten alt av gamle filmer som jeg har liggende gjemt unna. Gamle ting som blir tatt frem er alltids gøy.

I dag er det den siste dagen jeg og Tor Martin er sammen så i dag har vi kost oss ute på restaurant med en herlig Maxi pizza på Yonas som besto av halv taco og en halv Biffy, det var utrolig godt og mettende. I morgen er høst ferien over for Tor Martin så i morgen grytidlig skal vi dra av gåre til flyplassen og tilbringe noen siste timer sammen der før han må dra av gåre. Når vi får se hverandre igjen er enda litt usikkert, kanskje neste høstferie eller så blir det rundt juletider men vi finner ut av det etter hvert. 

Hva er deres planer for dagen?

-Tine 

En fin morgenGod morgen dere

 

Sent i seng og tidlig oppe er det ikke det man sier da? Haha aner ikke hvorfor men for en gangs skyld er jeg faktisk tidlig oppe og var nesten lys våken etter at alarmen på telefonen ringte klokken åtte i dag tidlig.

Så egentlig nå sitter jeg bare ute i stua med pc`n i fanget og koser meg med morgen te mens kjæresten enda ligger og sover på rommet, har også tatt og ryddet bort litt rot etter jeg og kjæresten hadde kosekveld med kakao, snop og film i går. Vet ikke helt hva vi skal finne på i dag men vi får ta dagen som den kommer. Vell dere får ha en fin dag!

 

Hva skal du gjøre i dag? 

 

-Tine

 

Kjæreste besøk <3

Etter to lange måneder fra hverandre som føltes som en evighet kom endelig kjæresten min til Tromsø på høstferie noe jeg ble kjempe glad for, til nå har vi gjort litt av hvert men for det meste bare slappet av, sett filmer og rett og slett bare kost oss sammen.  

I dag har vi vært en liten tur innom Jekta og fikk kjøpt en type te som heter Bestemors Frukthage som jeg synes er veldig god også kjøpte vi en tesil på Taras. Nå har vi nylig spist middag og sitter bare på rommet og ser litt rundt på nettet mens kjæresten koser seg med kameraet mitt og tar bilder av en transformeres figur jeg kjøpte til han som en forsinket bursdagsgave, noe han ble veldig glad for.

Etter at Tor Martin kom så har han på en måte tatt over speilrefleksen min så siden han kom så har vi tatt mange bilder men mest nattfotografering da, han ville mest prøve å få et skikkelig fint bilde av månen da som ble litt vanskelig men fikk til slutt noen bra da. Hva har du gjort i dag?

- Tine 

Starbucks ga meg nytt navn

Vet ikke hvor mange ganger jeg har postet innlegg om skoleturen i New York, men er jo alltids noe småting å fortelle jeg ikke har fortalt tidligere.

Etter vi hadde vært oppe på Top Of The Rock samlet vi oss med en Starbucks cafe hvor vi pratet og ventet på at de som manglet skulle dukke opp. Noen eller de fleste av oss kjøpte seg noe i mellom tiden siden vi alt var med en Starbucks, jeg var usikker på om jeg skulle kjøpe meg noe det var mye som var fristene men hadde heller ikke lyst å bruke en masse penger på en liten cafe så jeg gjorde det enkelt og bare bestilte meg en Hot Chocolate.

Dama spurte om navne mitt og jeg sa Tine, men da jeg fikk kakaoen jeg bestilte var det ikke navnet mitt som sto skrevet på koppen noe jeg trudde det ville stå, det sto faktisk T I L A N D skrevet på koppen noe jeg synes faktisk var morsomt og uventet. Ja jeg har enda Starbucks koppen fra New York og den kommer altså ikke til å bli kastet med det første.

 

Fant så denne lille artikkelen tilfeldig på facebook om det at de på Starbucks skriver navnene feil

Uansett hvor enkelt navnet ditt er, klarer de ikke å skrive det riktig. Hvis navnet ditt er «Anna», klarer de på utrolige måter å skrive «Ainna». Eller, hvis navnet ditt er «Johan», presterer de å skrive «Yojan». Men, det hele er en utrolig stor bløff. Og for å tydeliggjøre det,  presiserer vi bløff med stor B.

Irriterende? Ja. Sannheten er at de vet hvordan navnet ditt skrives, men de gjør det bare som en markedsføringskanal og for å irritere kundene sine. Som Paul Gale forklarer i denne videoen, han bare tuller med deg.

Har du fått skrevet navnet ditt feil på koppen, hva har du fått?

-Tine

Rydde og vaske uke

Så var det da en ny uke.

Etter mye latskap de siste ukene bestemte jeg meg for at i dag skulle noe gjøres, så da ble det tatt tak i og fått orden på rommet mitt som har vært rotete og utsatt lenge nok. Det å utsette gjøremål for lenge gjør så ting aldri blir gjort og latskapen tar selvfølgelig over. Hele denne uka skal jeg ta å få ryddet og ordnet litt rundt om i huset, for på fredag kommer kjæresten min på besøk noe jeg gleder meg kjempe mye til.

Vi har ikke skypet på to uker nå siden han har hatt så mye å gjøre, nylig hadde de på skolen 24 Hour Comic Day hvor de tegnet en eller fler tegneserier på 24 timer så jeg kan tenke meg etter å ha vært våken i over 24 timer er kjæresten min sikkert kjempesliten og trøtt etter de var ferdige klokken ett i dag. Men det skal bli bra å være sammen med han igjen til helga etter to lange måneder fra hverandre.

Men nå må jeg nesten fortsette med «rengjøringen» av rommet.


Hva er dine planer for dagen?

- Tine

Årets første snø

Hei og god morgen, helgen er over og det er en ny uke med nye muligheter.

Da jeg våknet i dag og så ut vinduet var bakken hvit, her i Tromsø har det snødd mye i natt og før jeg hadde spist frokost var jeg allerede ute av døra med kamera på slep og tok bilder av den fine nysnøen som var kommet over natta. Allerede i går hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle ta meg en tur ut i dag og da kunne ikke snøen stoppe meg, det ble da bare enda mer koseligere å være ute. Jeg kjente det var litt kaldt ute i luften så det var da enda godt at jeg hadde tatt på meg den gode tykke vinterjakka og selussene mine selv om jeg kjente at sola varmet ganske godt.
Hva er dine planer for dagen?

-Tine

Svar på Spørsmålsrunden

Da var jeg hjemme igjen og her kommer kvarene på spørsmålsrunden..

Hvilke blogger leser du?
Ganske mange egentlig når jeg tenker over det men jeg kan jo ramse opp noen av dem jeg leser..
Mammatilmichelle
Carolinebergeriksen
Ingvildaasheim
Upmake 

Går du på skole / jobber du?
Prøver å finne meg jobb helst i barnehage om det er mulig 

Hva ønsker du å oppnå med blogging?
Jeg blogger mest for at det er gøy og at jeg liker å skrive, merker også at det faktisk er gøy å se lesertallet vokser.

Hvilke sminkeprodukter bruker du?Jeg liker ikke å legge på tonnevis med sminke i ansiktet, for meg holder det i massevis med dag krem, maskara, eyeliner og pudder. 

Hvordan pleier du håret ditt?
Jeg vasker det med Shampo og Balsam (Sunsilk) og kurer håret to ganger i uka

Trener du mye?
Trener ikke noe nå men skal begynne å trene til sommeren

 

Fester du og vil du ha silikon?
Nei jeg fester ikke og vil aldri komme til å gjøre det. Nei jeg vil ikke ha silikon, jeg ser på det som helt unødvendig og bortkastet med penger.

Har du kjæreste?
Ja det har jeg og han er bare verdens beste og herligste gutt, i dag har vi vært sammen i 7mnd <3-Tine 

H - E - L - G

Denne uka synes jeg har gått kjempe fort plutselig var det helg igjen, og nå er det heldigvis bare to uker til jeg får se gutten min igjen å det gleder jeg meg så kjempe mye til, det skal bli så herlig å ha han rundt meg igjen.

Denne helga skal jeg til tante og onkel, husker ikke sist jeg var på besøk hos dem men det må ha vært i fjor rundt juletider engang sikkert også har tante strikket en genser til meg som jeg må få prøvd, så det er egentlig mest av den grunnen at jeg drar til dem i helga. Så nå skal jeg ta å pakke litt saker og ting så jeg har det klart til jeg skal dra inn til byen og bli henta der. Blir lite med blogging men jeg skal få skrevet noe innlegg på forhånd om mulig, kanskje jeg får nett vet ikke helt før jeg kommer dit da.

Hva skal du gjøre i helgen?

Ha en fin helg alle sammen 

-Tine

 

Hvor i all verden har du vært?

Hvor gøy er det ikke å reise til nye steder man aldri har vært før? Det å oppleve å lære forskjellige språk, kulturer, hvor mye 100 norske kroner blir i Ungarske forint eller HUF som det kalles også videre. Så mye spennende man ikke har vært borti tidligere.

Første gang jeg faktisk var ute og reiste med fly var sommeren 2011, da gikk min aller første flytur til Sunny Beach i Bulgaria en fem times flytur direkte fra Tromsø til Bulgaria. Jeg husker godt at det kriblet godt i magen når vi lettet og når vi skulle lande ikke mist at jeg fikk utrolig med dott i ørene noe som var det aller verste, som jeg fortsatt plages med i dag når flyet skal lande.

De landene som er markert er de seks landene jeg har vært i til nå.
Det er da..
Norge
Sverige
Finland
Bulgaria
Russland og U.S.A

Før likte jeg ikke så veldig mye å reise da var det mest den lange bilturen over til Sverige som var spennende med tanke på at jeg elsker lange bilturer, men nå har jeg lært meg å like det og jeg kunne virkelig tenkt meg å dra til flere steder som Budapest i Ungarn for eksempel.

Hvilke land har du vært i? 

-Tine

Gøy på landet

Det er fint å ha litt familietid. I helga var jeg en tur på besøk hos mine besteforeldre ute på landet og hjulpet dem med å ta opp potet, vi fikk tatt litt over ¼ del av potetåkeren og det på cirka rundt 3,5 timer. Jeg merker godt at jeg er overhode ikke vandt til å jobbe med dette her noe særlig for gangsperre i lårene er ikke noe godt, men skal man jobbe med jordbruk og gårdsarbeid så må man kunne tåle litt gangsperre og vondt i kroppen i ny og ne. Her er det ingen unnaluring med å si at du har litt vondt i beina. 

Men bortsett fra alt vondt og gangsperre så skal jeg ærlig innrømme at jeg liker meg godt ute på landet, det er ikke like mye bråk som det er i byen og en fin plass til å kunne slappe av og nyte stilheten for en liten stund.

Kom hjem for ikke så alt for lenge siden og jeg kjenner meg utrolig sliten og fortsatt litt gangsperre fra i går men det går vell over etter hvert. Nå skal jeg bare ta og slappe av resten av kvelden og snakke med kjæresten, kanskje legge meg tidlig om jeg føler for det. Tok noen bilder i dag av noen sauer og hester ett lite stykke unna, legger bare med de bildene jeg ble mest fornøyd med.

Ha en fin søndags kveld videre. Hva har du gjort i helga? Hva synes du om bildene?

-Tine

Spørsmålsrunde

I helga så skal jeg være sammen med familien ute på landet og ta opp potet noe som er skikkelig gøy, ikke så gøy da men hvorfor akkurat jeg ville være med på å ta opp potet har jeg ingen anelse om. Men å være sammen med familie er jo koselig.

Så mens jeg er borte blir det lite med blogging fra min side så jeg kjører igang en spørsmålsrunde frem til neste helg altså i en uke, får jeg mange spørsmål blir det video. Så dere kan da spørre meg om alt det måtte være så skal jeg svare så godt jeg kan på alle spørsmålene fra dere.

Så spør bare i vei folkens. Noe du lurer på? 

-Tine

Høstvær

Sorry for mitt lille fravær de siste dagene, nå fortiden har vi et fint høstvær i Tromsø med regn og mye vind så jeg har faktisk ikke vært utfor føra disse dagene bortsett fra en liten tur i går da. I dag har jeg sittet i rundt fire timer å sett hjemme videoer av meg selv fra da jeg var liten, det var utrolig koselig å se og litt gøy da. Nå har jeg nettopp spist kylling og ris til middag og skal nå slappe av en liten stund før jeg skal ta og gjøre ferdig ryddingen av rommet, har en liten del igjen å gjøre før jeg kan si meg ferdig.

 

Hva er dine planer for kvelden? 

- Tine

Fanside på facebook

Nå har jeg opprettet en "fanside" på facebook, der hvor alle dere kan legge meg til og den kan du finne ved å klikke deg inn på tiineiren.blogg.no Der vil jeg ta og dele link fra siste oppdateringer fra bloggen og en del annet ʺtull og tøysʺ.

Blir veldig glad om du liker siden min og del den gjerne videre med venner.

-Tine

Jeg vil lese DIN blogg

Hei. De siste dagene har jeg gjort lite og ingenting og nå sitter jeg her og bare kjeder meg litt og har lite å gjøre, skulle egentlig være barnevakt i kveld men det ble ikke noe utav likevel. Men over til noe annet. Jeg er lei bloggene jeg leser dag inn og dag ut så nå vil jeg ha noen nye på lista, kanskje lese DIN blogg. Jeg er veldig interessert i foto, hverdag, mote og strikking. Legg igjen en kommentar da vel så tar jeg meg en tur innom bloggen din.

-Tine

 

Seks månder

Hei igjen.
Nå har jeg fått min kjære pc tilbake fra reprasjon og det er så utrolig herlig å ha den tilbake så nå blir det blogging igjen. Idag så har kjæresten min bursdag så jeg vil dedikere et lite innlegg til han i dag.
 
Alt føles som at det skjedde i går, og tiden har gått fortere enn det jeg har fått med meg. Det føles som at det var i går vi feiret fire måneder da han var her i Tromsø, nå har det plutselig gått et halvt år siden vi ble sammen. Er så utrolig heldig som får ha denne fantastiske og herlige gutten i livet mitt og jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten han.

Når jeg er sammen med han føler jeg meg som den heldigste og lykkeligste jenta i verden. Han er den eneste som kan få meg i bedre humør hvis det er en dag hvor jeg er sur eller nedfor. I like that you know me too well, but I can't believe how you can find out that I'm not in mood or when something is wrong over a Facebook chat.
Jeg er så ufattelig glad i han og kunne virkelig ikke fått eller ønsket meg en bedre kjæreste. Vi kan snakke om alt, vi tuller og tøyser mye sammen og har allerede en del planer for neste år som jeg virkelig ikke kan vente med å komme igang med.
Det er helt utrolig hvordan en så fantastisk gutt som deg kan gjøre for at jeg skal føle meg så glad og lykkelig som jeg er i dag.

Tiden sammen med deg til nå har vært helt fantastisk herlig og jeg gleder meg til mer, og ser virkelig frem til vi er sammen igjen. Tusen takk for seks fine herlige måneder med deg gutten min, jeg er kjempe glad i deg og jeg elsker deg mere enn noe annet i verden, du betyr virkelig alt for meg og du er bare det beste som har skjedd meg. Og det beste av alt er at du bare er min.

Det er trist at vi ikke fikk tilbringe dagen sammen, siden nå på lørdag drar du og skal starte ditt andre år på Bjerkely Folkehøyskole hvor vi møttes, men så lenge jeg kan tekste og ringe deg føler jeg at du aldri er lengere unna enn en liten Skype-samtale. I know this will not be easy but I will be strong for us and for the wonderful relationship we have together, It's gonna be alright. Jeg ser virkelig frem til vi er sammen igjen i feriene og neste år når du er ferdig med andre året på skolen. Jeg kan nesten ikke vente♥
 
-Tine

Helgetur sørover

Torsdag fulgte jeg mye med på nyhetene og leste på nett om Terror Mot Norge, jeg ble en smule litt skeptisk på å dra nedover men overtenking er kanskje ikke så lurt i sånne type situasjoner har jeg funnet ut.

Litt etter at vi var ferdige på skolen avtalte jeg og kjæresten min at vi skulle ta en liten helgetur til Bjerkely på Tegneseriefestival, det syntes jeg passet ypperlig side da kunne jeg fått hentet og gjort ferdig portofolien min fra skoleåret som var den største grunnen til at jeg tok turen til Bjerkely. Det var ganske koselig å komme tilbake til skolen på fredagen og møte igjen kjentfolk fra skoleåret og jeg merket godt hvor mye jeg faktisk savnet Bjekely og folkene der.

Tegneseriefestivalen var egentlig ikke så interessant for meg, men jeg var likevel med på noe av foredragene som to av lærerene hadde og som gjorde ting mye morsommere og følge med på også kjøpte jeg tegneserie blad og fikk de signert av de to mest gøyale lærerne på skolen.

Tidlig søndag måtte vi ta turen hjemover igjen. Det var kjedelig å måtte dra igjen men en liten helg var virkelig verdt det uansett og jeg skal ta turen nedover engang på besøk. Vi dro opp til Flisa og spise på Kaktus (en restaurant) før vi måtte gå til bussene.

Påvei til Gardermoen begynte tordenværet. Jeg så det blinket litt her og der og det tordnet litt kvelden før også, men på turen fikk jeg se noe jeg ikke har "opplevd" før, mellom Kongsvinger og Rød et sted var en liten mengde kø noe som gjor at vi trodde først det kunne ha vær en bilulykke noe det ikke var men det var et tre som hadde blitt truffet av lynet og som hadde ramlet over vegen som skapte litt kø, første gang jeg har sett det og det var litt spennende å se.

Da jeg endelig kom frem til Gardemoen ble jeg nesten skremt over hvor mye folk og kaos det var med innskjekkingen, det var rett og slett helt sykt og det var nesten så du ikke kom deg fram til dit du skulle og jeg har aldri sett så mye folk på flyplassen før, jeg ble nesten litt redd og stresset men det gikk greit. Grunnen til at det var kaos var fordi det var et lynnedslag som hadde truffet noe på flyplassen så det ble strømbrudd og de hadde problemer med bagasjebåndene som ikke ville fungere som det skulle, jeg trodde det kom til å ta evigheter med å stå i den megalange og endeløse køa men det gikk faktisk litt fortere enn det jeg hadde trodd.

Norwegian hadde tatt alle koffertene og stablet de i den største gigantiske haugen jeg noen sinne har sett av kofferter, den var til og med mye høyere enn meg. Siden det var helt kaos og problemer med bagasjebåndene måtte mange legge igjen bagasjen og heller få rekket flyet, jeg sto i innskjekkingskøen i circa litt over to timer og fikk skjenket inn bagasjen og kom gjennom kontrollen på to sekunder. Flyet mitt gikk 22:05 og jeg håpet på at jeg ville få bagasjen med på flyet men det var vist ikke alle som fikk det, jeg ble en av de som måtte dra hjem uten bagasje men jeg skal til flyplassen i dag og se om min er kommet får jeg håpe.

Campingtur

God morgen

Våknet for ikke så veldig lenge siden da ett herlig ferie- og barndomsminne poppet frem i hode, jeg blir så glad av tanken og fikk så kjempe lyst til å gjøre det nå siden det er blitt mange år siden sist.

Ingenting annet gir meg faktisk mer ferie følelse enn å sitte i en bil å kjøre rundt med campingvogn på slep til en fin og stor camping plass i Sverige med en fin stor strand i nærheten, lekeplass og basseng. Helt fra da jeg var liten dro vi mye på campingturer til Sverige og som barn er det jo kjempegøy, se seg litt rundt å bli litt kjent med hvor ting ligger i forhold til hvor på campingplassen du står osv.

Det aller beste som jeg virkelig likte var de gangene det regnet skikkelig og kanskje det var litt tordenvær som var på vei nå og da men at man da satt inne i å koste deg med Yatzy eller kortspill samtidig som du hørte at regnet treffe taket på vogna og teltet.Husker de gangene jeg skulle sove da brukte jeg å bare ligge i senga å høre på regnet til jeg sovnet noe som faktisk fortsatt funker på meg når jeg ikke får sove, synes det er genialt men samtidig så deilig og avslappende å høre på.

Jeg kunne virkelig tenkt meg å dra på camping tur igjen men da hadde det ikke blitt det samme siden vogna vår er såpass gammel og «ødelagt» har vi nå avskiltet den så det er ganske trist, det blir bare ikke det samme lengre uten akkurat den vogna som vi har dratt på ferie med alle de gangene og som vi har så mange gode minner med. 

-Tine 

Rock City Namsos

Heihei 

Helt ufattelig for en varme det har vært til nå og det kjennes nesten ut som man skal smelte vekk innimellom, men det har vært deilig selv om jeg skulle ønske det ble litt kjøligere. I går var det skikkelig kraftig med tordenvær her i Tromsø og regnet bare pøste ned mens det lynte buldret i lufta over oss.

Jeg kan virkelig ikke huske sist regnet pøste ned sånt, da må det hvert fall vært temmelig lenge siden sist og det var godt med litt regn etter mange varme dager, krysser fingrene for mer regn fremover da skal jeg stå ute å virkelig nyte det til jeg er gjennomvåt. Mandag kom jeg hjem etter to herlige varme uker i Namsos med kjæresten.

Savner virkelig Namsos allerede for det var ett kjempe fint og koselig sted og jeg trivdes ganske godt der nede. Skal og må definitivt dra tilbake dit en dag. Kanskje flytte ned dit en gang i fremtiden, hvem vet? Det å komme hjem igjen var kjedelig plutselig var man alene igjen noe som ble trasig og det merkes godt at det er ett eller annet som mangler.

Er det en ting jeg virkelig har begynt å like ganske godt og som synes er det mest spennende av alt (bortsett fra kjæresten min som jeg elsker aller høyes her i verden) så er det å dra rundt omkring til nye steder jeg aldri har vært før, som nå når jeg var i Namsos for første gang i to uker med kjæresten og familien hans.

En dag var vi oppe på Klumpen som er en liten fjelltopp like ved sentrum og så utsikten over byen og søndag dagen før jeg skulle dra gikk vi opp til toppen av Spillumsfjellet og så utover hele Namsos, det var en tung og lang vei opp og mye brattere enn det jeg trodde men det var virkelig verdt turen opp for å se utsikten over hele Namsos selv om vi begge var helt gåen i beina når vi kom hjem, men det var en fin kveldstur og en opplevelse før avreise. Kjæresten fikk også et fantastisk fint panorama bilde der oppe.

Det har blitt tatt en god del bilder de to ukene i fine Namsos men de har jeg ikke tilgjengelige for øyeblikket siden alt er lagt over på harddisken og pc?n min vil ikke koble den til så det kommer bilder senere etter hvert i video. 

 

-Tine 

24 dager med kjæresten. Del 1

Siden fredag skulle det blitt blogging hver dag men takket være det dårlige, irriterende og ustabile har Internettn her i huset nektet helt i sammarbeide, det går meg virkelig på nervene at nettet vårt er blitt så ufattelig dårlig fortiden og jeg aner virkelig ikke hva det kommer av. Men over til noe mer koselig..

I over 7 dager nå så har jeg hatt besøk av min kjære kjæreste fra Namsos.
Han ankom Tromsø den 20 Juni og skal blir her til vi reiser sammen nedover til Namsos den 30. Jeg har ikke vært i Namsos før men har vært i Namskogan familiepark som ligger cirka tre timer unna, så det blir spennende.

Jeg merker at det og være sammen igjen nå er helt herlig, det og bare ha han rundt meg og våkne sammen med han er noe jeg virkelig elsker, helt siden vi ble ferdig på Folkehøyskolen så har vi vært adskilt, litt over en måned. Noen jeg virkelig ikke likte! Så det og ha han her sammen med meg nå er noe jeg virkelig setter pris på.
Siden han bor hele veien ned i Trønderlag og jeg her oppe i Tromsø så er det jo ganske åpenbart at jeg egentlig bare får venne meg til det, siden han skal ta enda et år på folkehøyskolen til høsten. Men vi håper nå og få sett hverandre i feriene.

Dagene sammen til nå har vi gjort både mye og lite, været har for det meste vært overskyet og grått men nå har det blitt bedre. Lørdag den 21 hadde vi fire mnd jubileum, da tok vi en tur til byen på Yonas og koste oss med tako pizza. Han innrømte i starten at han var en smule skeptisk på tako pizzaen men endte opp med å like den.

Mandag den 23 dro vi utover til kattfjorden på hytta og sov over en natt der han da fikk treffe resten av familien, været var heller ikke dårlig så vi tok oss en liten strandpromenade. Heldigvis var det ikke flo, så mens vi gikk der fant vi mye skjell og noe tok vi med tilbake. Mens vi var der ute fikk vi tatt noen ganske fine bilder og til en overraskelse så kunne han faktisk litt om foto, men så har jeg jo også lært at kjæresten min faktisk kan ganske mye om litt av hvert, eller som han selv sier: "Æ e da litt allsidig av mæ da, sjø" så fikk vi tatt noe fine bilder sammen og til overraskelse så fikk han tatt noen utrolig fine PANORAMABILDER som jeg virkelig elsket.

Onsdag tok vi en liten kveldstur opp til fjellheisen. Planen var engentlig at vi skulle opp for å se midnatt sola hvis det ble skyfritt og fint vær, noe det ikke ble men fint vær eller ikke så ble det en fin tur opp dit uansett selv om det var overskyet og litt sur vind der oppe. Er man i Tromsø så synes jeg det virkelig er verdt en tur opp dit for å få sett hele Tromsø, jeg hadde hvertfall lyst til at Tor Martin skulle få sett hele Tromsø, og det ble også noe fine landskapsbilder, panorama og kyssebilde der oppe.

Torsdag tok vi oss en tur til Jekta storsenter for litt shopping. Tenkte egentlig mest på å vise han litt rundt men vi ble for det meste inne på New Yorker, så fant oss litt vi kjøpte før vi tok fatt på hjemveien igjen.

I dag har vi ikke gjort noe særlig engentlig, tok oss en tur ned i fjæra og fikk tatt litt bilder og fant en masse skjell som vi tok med oss opp. Så har vi sett på en sci-fi type film Robocop som varte i rundt to timer men som var ganske bra syntes jeg.

Så nå er det bare to dager igjen til jeg skal dra nedover med han til Namsos og jeg må si jeg gleder meg til å være der i to uker med kjæresten, så jeg må nok begynne med med pakkingen nå straks så jeg har det klart før vi skal dra på mandags morgen.

Mandag 16. Juni 2014

De siste dagene her har været vært ganske rart, kjedelig, grått og noen regnfulle dager, og det kunne ikke bli bedre når jeg så ut av vinduet i dag mårrest. Det var et uvanelig syn og jeg hadde ikke trodd at jeg skulle få se noe sånt i en Juni måned midt på sommeren, fjelltoppene rundt er helt hvite og det har faktisk snødd i Tromsø så det var bare å gå å legge seg under dyna igjen og ikke prøve på å se ut vinduet engang.
Grunnen til at det plutselig snør er fordi etter som jeg har fått med meg så er det fordi at vi får en kald sur vind ifra Svalbard og oppe i områdene der og fremover kan det bli litt kalde dager men ikke så kaldt som i dag.

Følg meg gjerne på instagram, heter tineir3n.

-Tine

10 ting du ikke visste om meg

1. Liker å reise til nye steder jeg aldri har vært før

2. Jeg blir ganske fort brun når jeg er ute i sola

3. Fryser ganske lett

4. Hater insekter / krypdyr

5. Snill og blid som dagen er lang

6. Liker og elsker tordenvær

7. Er veldig glad i å lage mat og bake så jeg er mye på kjøkkenet innimellom

8. Jeg har "Støv på hjernen" sier kjæresten min, noe jeg faktisk har.

9. Hater mas fra folk

10. Før hatet jeg å lese, nå elsker det.

Hva vil dere ha mer av?

Nå sitter jeg på veranda å koser meg med de få timene vi har igjen med sol før det ikke er mer igjen å nyte. Nå straks skal vi spise grillmat og det gleder jeg meg veldig til.

Tenkte jeg skulle høre med dere om hva dere har lyst å ha mere av på bloggen, kan tenke meg at alt det jeg kommer med ikke er så inntressangt for dere å lese.
Har tenkt tanken på å kanskje lage en videoblogg hvor jeg innkjøpene mine fra New York, hvis det er noe interessant.
Så kom gjerne med forslag om hva dere vil ha mer av.

Borte i helgen

Hei hei. 

Denne helgen blir jeg borte siden jeg skal i konfirmasjon til søskenbarnet mitt som er i morgen,
og det blir heller ikke noe blogging fra min side siden det ikke er noe tilgang til Internett der ute. 
Ha en fin helg alle dere, så blogges vi på søndag.

-Tine

En liten tur ut

Så var påskeferien snart over og i overmorgen drar jeg tilbake til Bjerkely, gleder meg som alltid til å komme tilbake, skal pakke kofferten min i kveld. I Miss Everybody.

 

Etter at jeg kom hjem har det nesten bare vært dårlig vær og jeg har ikke fått muligheten til og kommet meg ut for å ta bilder uten at kameraet skulle bli så vått, men i dag ble det aldeles kjempe vær selv om det var litt kald vind og overskyet så var det sol. Tok meg en tur ned i fjæra men der var det ikke stort vits i å være så lenge siden det var veldig kald vind.Hva synes du om bildene?

-Tine

Hyttetur

Så hadde man tatt turen til påskehytta i gokk, litt dårlig internett her ute men bedre enn ingenting. Husker godt fra da jeg var liten, vi dro på hytta hver eneste helg som etter hvert ble kjedelig men nå som man er eldre er det ikke så kjedelig som det var før på en måte.

 

Akkurat nå her ute er det ganske mye vind og når vi var ute jeg og lillesøster for en stund siden var det nesten så vi holdt på å blåse avgårde, vinden var så sterk at vi bare kunne lene oss bakover uten å ramle på bakken men heldigvis klarte vi å holde oss fast på bakken så vi ikke ble blåst vekk av den sterke vinden. Uheldigvis så har jeg klart å glemme igjen minnekortet til kamera hjemme så jeg får ikke tatt bilder med mitt eget kamera, men så lenge jeg får låne søster sitt og tar litt bilder med telefonen så skal det nok gå greit.  God påske alle sammen.

Chill søndag

Herregud nå er det bare en måned / 30 dager igjen til vi skal dra til New York, oh my gosh it's gonna be so AMAZING og på tirsdag skal vi søke visum whoopwhoop... Det blir bra.

Har ikke stort å fortelle siden det er søndag Idag har jeg ikke gjort så veldig mye har ryddet litt på rommet, støvsugd og begynt litt med pakkingen. På fredag har vi vinterferie og da drar jeg hjem til Tromsø og nå som det heller ikke er så veldig lenge igjen her så begynner jeg litt tidlig med å ta ting hjem nå, så blir det ikke så mye å ta hjem i mai. Til nå er det bare en masse klær som ikke har blitt brukt. Også har jeg sovet bort dagen (nesten), noe som ikke var så kjempelurt akkurat da får jeg ikke sove i natt.

Godt nyttår

Dette året synes jeg har gått lynraskt og mye fortere enn alle de andre tidligere årene, men har man det gøy så går tiden temmelig fort. I år dagene før nyttårsaften har det nesten ikke vært sendt opp en eneste rakett, har kanskje bare hørt sånn tre eller fire maks de siste dagene og ellers er det jo masse oppskytninger og det var det vist ikke i år. Akkurat nå sitter jeg på rommet med vinduet helt åpent og hører et hav av smell ute allerede, det er kaldt men verdt det.

Så nå er det bare noen timer igjen av det gamle før vi går inn i det nye året med nye 365 dager blanke ark, nye opplevelser og mye mer. Måtte alle dere få en fin feiring av 2014 håper det nye året vil bli supert for alle sammen vær snill og god og ta vare på hverandre. 

Skal du prøve på rakett bilder i år, se her for tips.Godt nyttår alle sammen :-)

-Tine

SPØRSMÅLSRUNDE!

For personlige spørsmål blir ikke svart på!

-Tine

12 Ting dere ikke visste om meg

- Favoritt filmene mine fra da jeg var liten er mummitrollet og det er det fortsatt

- Jeg er fortsatt redd Hufsa og Vinter damen fra mummitrollet selv om jeg vet godt den dag i dag at det bare er tegnefilm

   

- Ser jeg en skrekkfilm får jeg mareritt i flere netter etterpå

- Jeg er like glad, snill og blid som dagen er lang  

- Jeg har hatt mange blogger tidligere før denne

- Hater å lese bøker, nå leser jeg en bokserie som heter soloppgang

- Jeg er kortvokst og blir ikke høyere enn det jeg er (1.50)

- Jeg elsker å styre på kjøkkenet, matlaging og baking

- Elsker å synge, synger hver gang med på sangene når jeg hører på musikk

- Miley Cyrus er forbildet mitt innenfor musikk, hun inspirerer meg med musikken sin

- Når jeg var liten rotet jeg ganske mye, nå har jeg lært å holde rommet mitt ryddig

 

- I norsken og ellers på skolen fikk jeg høre fra lærerne at jeg skriver mye rett. Jeg skriver sjeldent feil i tekster, stiler osv. Rettskrivning er tingen. 

Noe du ikke visste?

-Tine

Siste dagen hjemme

Jeg er så utrolig vimsete eller hva jeg skal kalle meg selv i skrivende stund. Jeg har hele tiden trodd at flyet mitt gikk rundt i to-tiden og at jeg kom til å være på skolen skikkelig sent og alt det, MEN NEI. Det er først nå jeg legger merke til det at jeg drar herifra mye tidligere enn det jeg trodde og jeg er fremme ved skolen cirka rundt fire på ettermiddagen. Haha går det ant å bli så tullete, jaja sånn går det når man ikke kan så mye om reising med fly, det er alltid mamma som holder orden i det.

Er høstferien virkelig over allerede? Av og til må jo bare tiden gå så alt for fort når jeg ikke vil at den skal gjøre det. I morgen tidlig drar jeg nedover igjen og jeg er enda ikke ferdigpakket, men det aller meste er pakket og klart så jeg har stort sett bare ryddig av rommet mitt igjen. Om rundt elleve dager så drar vi på den første skoleturen til St. Petersburg i Russland, herregud jeg gruer meg til å sitte på en buss i sju-åttetimer fra Bjerkely til stockholm og videre der ifra med båt over til russland herregud bare tanken på den lange turen får meg nesten til å ikke ville dra.

Men nå må jeg nesten gjøre meg ferdig her, skal jeg gjøre det i morgen har jeg ikke særlig mye tid på meg.
Årets første snø

Dette er noe jeg bestandig liker å våkne opp til om morgen, nysnø på bakken. Måtte ut en kjapp tur å ta litt bilder. Gleder meg til vinteren.

-Tine 

Ny header

Nå har jeg selv endelig funnet ut hvordan jeg skulle bruke de bildene jeg ville ha til header og dette ble resultatet. Det tok litt tid før jeg fant ut av hvordan jeg skulle gjøre det men med litt hjelp av Word, Paint og Photoshop klarte jeg å mikse sammen en header og jeg er strålene fornøyd. Selv når man er nybegynner på helt fremmede ting som jeg og Photoshop så må man selv prøve seg frem og se hva man får til for man lærer av å finne ut av ting på egen hånd.

 

Hva synes du om min nye header?

-Tine

Shopping

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye egentlig har fått pakket litt ned i kofferten av det som skal med nedover. Har en følelse av at den kommer til å bli ganske tung å dra med seg fra flyplassen og til skolen.

Også i dag fikk jeg kommet meg ut døra litt og dratt på jekta og fikk kjøpt meg litt ting jeg trengte, skal ta en tur i morgen også med mamma så jeg får kjøpt litt mer jeg trenger før jeg drar tilbake på mandag. Det jeg kjøpte i dag var to gensere, en bukse, maskara og clothbrush ble ikke stort mer enn det, mer blir det i morgen da skal dere få se hva jeg kjøpte, kanskje lage video om jeg orker det.


Hva har du gjort i dag?

 

Sjuk IGJEN!!!

Herregud hvorfor meg og hvorfor akkurat nå, rett før jeg skal dra hjem? I dag kjenner jeg meg så giddeslaus at det er helt grusomt. Denne uka kjennes ut som et jævla stort press jeg ikke klarer å takle akkurat nå, jeg fryser så det kjennes opp til hjernen og alt jeg vil nå er å bare komme meg tilbake til internatet på rommet, og bare ligge i senga resten av dagen. Men nei. I dag og resten av uka er det så mye som skal gjøres, fotooppgave, mer info om turen til Russland, romsjekk, klasseroms vask, pakking til turen hjem osv. Kjenner at jeg orker ingen verdens ting i dag håper jeg blir bedre veldig snart for hvis ikke, skal jeg drikke meg drita på hostesaft og dope meg ned med antibiotika. Det der var bare en talemåte på hvordan jeg kjenner meg akkurat nå. Herregud som jeg gleder meg til å komme hjem nå.

Et kongelig besøk i byen

Jeg har brukt utrolig lang tid på dette innlegget fordi jeg blogget fra min ell gamle skole pc som er så ufattelig treg siden jeg hadde besøk og ville dele denne kongelige opplevelsen med dere så fort som overhode mulig. Jeg har tatt en masse bilder så dette innlegget vil bli litt langt med bilder men det er bare vert det.

 

Herregud det har enda ikke gått helt opp for meg at jeg har sett kongen og dronningen fra Norge og Sverige in real life. Jeg fikk tatt masse bilder med kameraet og med telefonen min og jeg filmet litt også. Det var utrolig mye folk i byen nesten like mye som på 17mai så når de kom gående igjennom storgata fikk jeg gratulert det svenske kongeparet med bryllupsdagen og dronningen sa takk tilbake, pluss jeg sa noe til dronning Sonja også at de måtte komme tilbake igjen snart og hun svarte ja og noe mer jeg ikke fikk med meg men det var utrolig morsomt å få kontakt med dem. Å få kongebesøk til byen er ikke noe som skjer hver dag.Hele veien fra biblioteket / storgata til kongeskipet fulgte jeg etter som resten av folkemengden gjorde, haha jeg følte meg litt som en paparazzi der og da når jeg fulgte etter så lenge som jeg gjorde men det var vert det. Når jeg så kongeskipet herregud jeg trodde nesten ikke mine egene øyne, det var jo mega svært og et veldig fint skip, jeg trodde ikke at det skulle være så stort før jeg faktisk så det med mine egene øyne.

Dette har vært en kjempe fin og en utrolig dag og jeg har storkost meg virkelig. 

-Tine

Kveldstur i fjellet

Jeg har veldig lyst å få gått flere fjellturer i ny og ne men det er ikke så ofte jeg har tid når jeg jobber og gjør en masse andre ting om ettermiddagene og kveldene, men som i dag har det vært kjempe fint og gått oppi fjellet sammen med mine gudforeldre og det var en herlig tur. Litt dårlige bilder fordi jeg hadde med meg det lille kameraet mitt så orket ikke og drage med meg det store speilrefleks kamera.

Nå ligger jeg i senga og bare hører på musikk, knasker på isbiter og skal snart sove, skal opp tidlig i morgen på jobb fra 08.00 - 15.30 og har samme vakt hele uka.

Går du mye turer?

-Tine

Tatovering - HOT or NOT

Jeg har selv så utrolig lyst på tatovering men det er så vanskelig når man ikke vet hva man skal ha eller hvor man vil ha den, med tanke på at den skal man ha for resten av livet og at den skal bety noe spesielt for deg. jJg har tatt å tegnet noen bare på gøy også har jeg funnet en liten blokk med mange fine tattoveringer i etter pappa og jeg vurderer veldig å få en for han men det er ikke så enkelt. 

Spørsmålsrunde

Føles litt ut som at det er helg midt i uka og på en måte så blir det jo det nesten, mini helg. Så det skal bli deilig å sove lenge i morgen.

Akkurat nå gjør jeg ikke så mye sitter bare her og har akkurat sendt en søknad til Bakketun folkehøyskole et stykke utenfor Trondheim, så nå har jeg endelig fått sendt søknad til alle de tre skolene jeg hadde tenk så da gjenstår det bare å se hvilken jeg kommer inn på til høsten. Gleder meg til å komme meg bort et år og så gjøre noe jeg interesserer meg for, får et år og det blir bra.

Vell nå som jeg har startet å blogge for fullt igjen (nesten) så kan jeg jo kjøre i gang en spørsmålsrunde hvor dere kan spørre om alt mellom himmel og jord, kan tenke meg at det er noen som har en del de lurer på så hvorfor ikke bare ta og slenge igjen en kommentar i dette innlegget med alt av spørsmål dere måtte lure på.Det er bare å fyre løs folkens.

Noe du lurer på?

-Tine

Byen

I dag var jeg en liten tur i byen å spise tacopizza på Yonas og det var utrolig godt, den pizzaen er bare absolutt den beste i byen. Etter Yonas gikk jeg litt rundt i byen og bare så litt, tok bilder og kjøpte et par småting. Det er en god stund siden sist nå jeg var i byen og det var nesten litt deilig å være blant folk har nesten ikke vært blant folk siden jeg har vært sengeliggende siden onsdag P.G.A. en skikkelig forkjølelse som enda ikke har gått over. Følg meg på Instagram @tineir3n

Hårstrikker 20.- Hårkliper20.- iPhone Deksel 49.- fra H&M Minihøytaler 199.- fra Spaceworld

-Tine

My voice is gone

Helt utrolig hvor forkjøla jeg har blitt etter at en unge i barnehagen nøs på meg to ganger. Jeg fikk også skikkelig halsbetennelse på onsdag, det kjentes ut som jeg skulle kveles og det brant skikkelig når jeg svelget. Men nå er det over heldigvis. Det eneste nå er hoste og at stemmen er totalt fuckt up, jeg høres ut som jeg er i stemmeskifte samtidig som jeg nesten ikke kan snakke fordi stemmen min er nesten borte. Flotte greier det ja. Senere i dag jeg til frisøren, trenger virkelig en hårklipp nå siden det er så slitt og stygt. Må sikkert klippe av 10cm eller mer om jeg vet. Nå blogger jeg ifra iPhonen min på en sånn blogg-app om dere har hørt om det, veldig bra så langt og det er gratis å laste ned.

H-E-L-G

Skulle egentlig dra opp til kilpis denne helga med tante og onkel men det ble ikke noe av siden jeg var på jobb til fire og sånt og orket ikke noe stress når jeg kom hjem, men neste gang skal jeg ta meg en tur opp dit om ikke så alt for lenge så det gleder jeg meg til. Skuterkjøring er jo så innmari gøy, skulle ønske man kunne gjort det hele året omså.

 

Nå sitter jeg her og er glad. Det blir ny mobil på onsdag i neste uke så om de har Samsung Galaxy S 2 i svart vil jeg få den mest sannsynlig, vil ikke blande med mamma og lillesøster som har den i hvit. I går kveld begynnte jeg å strikke en sånn "lomme" til nytelefonen min som jeg skal få neste uke, aner ikke hva det heter men kaller det nå for en lomme. Strikker med to garn, en hvit og en grønnaktig farge så det blir ganske tykkt men det blir nokk bare bedre da vil jeg tro.


der ser dere hvrdan skjermen på telefonen min og strikkingen min så langt har jeg kommet til nå.

Hva gjør dere i helga?

-Tine

Something you didnt know about me

Jeg hater rot 

Elsker å ta bilder og bli tatt bilde av (Instagram: @tineir3n) 

Bruker Twitter mer enn Facebook 

Jeg er avhengig av Bieber-historier leser kanskje rundt 10 JB blogger (I`m a Belieber)

Hører på musikk hver dag, går ikke en dag uten at jeg hører på musikkElsker å sove lenge om morgene og hater å våkne grytidlig  

Jeg elsker unger og jobber i barnehage på den minste avdelinga

Hater å bli mast på 

Jeg vil gjøre noe med rommet mitt all the time 

Går ofte gjennom klesskapet og rydder der 

er det noe dere vil jeg skal blogge om er det bare å si ifra :)

-Tine

The Sun Is Back

God morgen

I dag kunne vi endelig se sola komme opp bak fjellene, det var så lyst og fint at jeg bare viste at sola kom til å vise seg i dag. Gud så herlig dagene kommer til å bli fremover nå som sola er tilbake i Tromsø.

Så deilig å ha sollys igjen.

 -Tine 

Tidlig oppe

Hei og God morgen

I dag sto jeg opp litt tidlig, fikk ikke sove noe særlig mere så det var like greit og bare stå opp og få med seg dagen. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag men får ta det det som det kommer, skal ta og rydde og ordne litt i huset ellers ikke noen andre planer foreløpig. Disse bildene tok jeg etter at jeg hadde stått opp, måtte ut på veranda og ta bilde av Tromøya som lyser opp i mørket ble litt uklart da men bildene ble fine likevel. Kamera jeg bruker er Nikon D3100.Hva synes du om bildene?

-Tine

Nytt gulv!

Jeg er utrolig glad nå for at jeg har fått nytt gulv, nå slipper endelig og støvsuge så ofte pluss at jeg slipper å finne store hybel kaniner rundt på gulvet og andre steder. Det gikk ganske så greit å legge det og det gikk ganske kjapt, var nesten som et Puzzle spill bare at uansett hvordan du snudde brikken passen den med de andre. det tok meg kanskje under en time på å legge det sånn som det er nå og jeg er veldig fornøyd.

Det er ikke helt ferdig, nå er det bare smådelene igjen som skal legges i kantene, 5cm er det sånn cirka men det ble så utrolig mye bedre også.


Sånn ser rommet mitt ut nå. Synes gulvet så mye mere ryddiere ut nå enn det andre belegget som er under med masse mindre ruter som dere kan se.

-Tine

Foto: Regn

I dag tidlig når jeg våknet regnet det noe sykt når jeg så ut av vinduet, det var som at det aldri skulle slutte å regne nesten. Tok noen bilder og få av de ble vellykket. Men nå tror jeg at jeg skal legge meg, skal tidlig opp i morgen for å dra til byen.-Tine

Nytt Design

Jeg synes det var mye bedre enn det som var sist egentlig grått blir fort litt kjedelig egentlig men når det er litt mere farger blir alt så mye annerledes og bedre.

Har fikset litt på designet så nå gjenstår det egentlig bare å putte inn en header, så er alt ferdig.

Men hva synes dere?

-Tine

Nytt Design

Kjente det var på tide å bytte design (igjen), selv om det ikke var så lenge siden jeg ordnet nytt sist heller da. Men det som plager meg mest akkurat nå er den dumme sidemenyen som skal stå på siden->så hvorfor i all verden havner den nederst på bloggen. Jeg har prøvd å sette inn den der kode greia som skal få den opp på plass men det hjelper jo ingen ting den er der nede fortsatt.får pløve å legge designe inn på nytt å se hva som skjer hvis ikke vet jeg ikke hva.

I det siste har vært på hytta og litt her og der, for det meste hjemme og ikke vært så mye i form til å gjøre noen verdens ting, lå bare i senga og så på tv og sov litt innimellom. Men i går bestemte jeg meg får at jeg skulle «stå opp» og gjøre noe, så jeg shinet rommet og hjalp mamma med en del småting.

Ellers i skrivende stund sitter jeg her og hører på musikk og spiser litt godterier, føler meg usunn som spiser godteri på en hverdag men det er snart helg igjen så hehe. I går og i dag har himmelen vært utrolig fin. Jeg bare elsker når himmelen er oransje / rosa aktig og andre farger, det er så fin og se på #ELSK.


 

-Tine

Noen ideer om hva jeg kan blogge om?

Jeg er helt balnk på hva jeg skal blogge om. Vil gjerne ha ønsker fra dere om hva slags innlegg dere vil lese. Blogglysten er helt nede fortiden, kommenter litt vær så snill det hadde virkelig hjulpet.-Tine

 

Polar Zoo

I går var jeg på en liten shoppingtur med mamma skulle kjøpe meg ny pc i går men det skal jeg ta heller ta på mandag, var innom elkjøp og fikk litt info om den pc`n jeg skal kjøpe. Det ble mye frem og tilbake mellom K1 og jekta fikk kjøpt litt men ble ikke så mye


Skoene jeg kjøpte Converse 700kr på skoringen

Ellers så har jeg vært på Polar Zoo i Bardu i dag. Det tok eviheter å kjøre ned dit men det var verdt det. Det var mange dyr der og ekstremt spennende når man fikk se de på nært hold blant annet Elg, Bjørner og mange flere rovdyr. Klokka ett var det guiding og foringstid de informerte litt om hvert av dyrene, bjørnene var alle mest spennende synes jeg. Senere etterhvert kommer det en bildevideo fra PolarZoo.


En liten video av bjørnene på slutten av guidingen.  Filmet med mobilden.

Har du vært på PolarZoo?

-Tine

 

Helga

Håper alle dere har hatt en fin helg det har hvert fall jeg hatt selv om det var på en dritt kjedelig plass uten noe internett eller pc ingenting men det var jo kjempe vær der så var jeg ute hele dagen og koste meg med familien.

Fredag dro vi til Vannøya, en kjedelig plass for oss ?barn/ungdommer? siden det ikke er pc eller internettilgang der ute ingenting. Vanligvis er jeg bestandig sur når vi drar utoer dit, men denne helga var helt grei eller heller bra.

Ja det ble tatt cirka over 300 bilder i helga. Men jeg skal ta og gå igjennom alle bildene på pcn min, har lagt inn så mye nå at noe må slettes

Hva har du gjort i helga?
-Tine

Velkommen til bloggen min!

Jeg heter Tine Irèn, er 21 år og kommer fra Tromsø. Bor Nå i Namsos i Nord-Trøndelag med kjæresten min hvor jeg trives godt. På fritiden min så liker jeg å ta bilder, høre på musikk også er jeg veldig glad i dyr men har ingen dyr selv. Det finnes flere måter du kan kontakte meg på. Er du en leser og lurer på noe, spør i kommentarfeltet så jeg kan svare så godt som mulig der.

Om kontakt så kan du sende en mail til tine.melk@live.no
Du kan også følge meg på forskjellige plattformer:
Y o u T u b e

F a c e b o o k

I n s t a g r a m