Vinner av ukens blogg

Beklager for at jeg er dårlig til å oppdatere her på bloggen men når man er på jobb og holder på med unger hele dagen blir man sliten når man kommer hjem og orker ikke å gjøre stort enn å bare duppe litt av på sofaen, men utover nyåret skal jeg bli bedre til å oppdatere her og det setter jeg meg som et mål gjennom nyåret.

I dag føles det som at jeg har fått unnagjort mye men egentlig har jeg ikke gjort så mye enn å vært en liten tur i byen på møte med NAV før jobb, tatt ut litt penger og endelig fått kjøpt meg isbrodder noe jeg virkelig trengte etter som det har snødd og regnet mye her en god stund. Skal nå i kveld ta å få ryddet og ordnet rundt her så det ikke blir så mye å gjøre i siste liten før det blir jul og julebesøk og det ene etter det andre, kaos blir det til slutt da.

Men så over til vinneren av ukens blogg som aldri ble kåret. Jeg synes det er så koselig å se at dere blir med på ukens blogg og ikke mist at det alltid blir flere nye blogger å lese og få inspirasjon fra, det synes jeg er kjempe gøy.

> E L I N E N O R D L I . B L O G G . N O <

Vinneren ble da Eline Nordli som er jenta bak bloggen elinenordli.blogg.no, hun er 20 år og fra Kongsvinger. På bloggen skriver hun det som interesserer henne blant annet mote og skjønnhet.

Vil du bli ukens blogg?

Hei igjen dere. Hver søndag velger jeg ut en som vil bli ukens blogg, den får også et eget innlegg med bilde av seg selv og link til bloggen sin. Den bloggen jeg liker best blir ukens blogg. Vil du bli ukens blogg må du like facebook-siden min og legge igjen en kommentar under med link til bloggen din. Så hvem vet kanskje det blir akkurat deg? 

Lykke til.

Vinner av ukens blogg

Hei alle sammen. Nå har sitter jeg godt plassert i sofaen med litt søndagssnop og musikk på ørene. Vi har nettopp kommet hjem etter en tur på besøk til svigermor ikke langt unna og koselig som alltid er det å ta seg en tur opp dit.

Men over til ukens blogg. Jeg hadde ikke trodd at så mange ville bli med denne andre runden av ukens blogg og det var veldig gøy å se så mange som hadde deltatt, og det var vanskelig å velge ut en til ukens blogg, så da ble det to.


Sofie Caroline Nilsen er jenta bak bloggen http://sofienils1.blogg.no/, hun er 20 år og er fra Trondheim. På bloggen sin skriver hun om trening, mote, hverdag og temaer hun har interesse for.

http://moniabjrneraas.blogg.no/ er bloggen til Moina Bjørneraas, hun er en 19år gammel jente som også er fra Trondheim. På bloggen skriver hun om alt fra hverdag, antrekk og mye annet som interesserer henne.

Vil du bli ukens blogg?

Hei igjen dere. Hver søndag har jeg tenkt til å velge ut en som vil bli ukens blogg, den får også et eget innlegg med bilde av seg selv og link til bloggen sin. Den bloggen jeg liker best blir ukens blogg. Vil du bli ukens blogg må du like facebook-siden min og legge igjen en kommentar under med link til bloggen din. Så hvem vet kanskje det blir akkurat deg?

Lykke til!

Ukens blogg

Beklager for at jeg ikke trakk ukens blogg sist søndag, skulle kanskje nevnt at det skulle bli trukket denne søndagen men sånn ble det da og gjort er gjort. Jeg fikk noen fine påmeldinger til ukens blogg og har faktisk begynt å klikke meg innom to av de bloggene.

 

En av dem er I n g r i d på 22 år som skriver om mote, mat og interiør.

 


Også er det M a r e n på 15 år fra Kristiansund som skriver om alt fra hverdag til laging videoer.

 

Neste søndag blir det en ny trekning av ukens blogg, og hvem vet kanskje det blir din blogg

Vil du bli ukens blogg?

Siste dagen i oktober før vi starter på en ny november måned. Ingenting slår en bedre morgen enn å våkne opp i armkroken til kjæresten, nystekte varme bagetter med verdens beste hjemmelaget hvitløksmør til frokost nam. I dag tar vi bare livet med ro og duller med hver vår pc, i hver vår ende av stua, og i hver vårs egen verden. Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Hehe.

Jeg tenkte ville begynne med noe nytt som å ha ukens blogg om det er av interesse. Jeg velger ut to blogger jeg linker til i ett innlegg hver søndag. Det er alltid gøy å gi andre litt oppmerksomhet og kanskje til og med at man finner nye blogger å lese, gjerne meld på din blogg eller noen du synes er interessant.Foto konkurranse

Det er lenge siden sist det var en konkurranse her på bloggen og som jeg sa for en kort stund siden så var tanken om å starte en Fotokonkurranse, SO HERE WE GO! Temaet er: HØST / VINTER og du kan delta med 2 bilder.

For og delta må du:

- Lage nytt innlegg på bloggen din med ditt bidrag + link til dette innlegget

- Like facebook-siden min her

- Du har tatt bildene selv

- Kommenter at du er med og legg med link til innlegget ditt

Premien blir en overaskelse

Lykke til :)        #foto #konkurranse #blogg 

-Tine 

Konkurranse - Vinn iPhone 4/4s deksel

Jeg har hatt disse i en stund nå men jeg har aldri tatt de i bruk, har bare prøvd de pluss så har jeg mange deksler allerede så derfor velger jeg og ha en konkurranse (igjen) hvor TRE av dere kan stikke av med disse iPhone-dekslene. Sorry for litt dårlig bilde, tok det med mobilen.

Dette må du gjøre:
1. Kommentere at du er med.
2. Hvilke av disse du vil ha (kun 1)
3. Legg igjen Mail adressen din.

Konkurransen avsluttes den 20. November! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!!

#blogg #konkurranse  #iphone #deksel 

- Tine

Ang Konkurransen

Hei dere!

Angående konkurransen om Justin Bieber dekselet så vil jeg utsette påmeldings fristen til ETTER jeg har vært i St. Petersburg, som vil si at konkurransen avsluttes da den 1.NOVEMBER om to uker.
Klikk HER for å delta.

 

Grunn er egentlig fordi at nå etter høstferien er det kjempe mye som skal gjøres her på skolen angående turen til Russland neste uke, det er skoleoppgaver som skal gjøres og leveres og mye mer. Så jeg håper at det går greit også om det er flere som vil delta får de også muligheten til det. Konkurransen blir litt mer morsom når det er flere som er med.
-Tine 


Vinn Justin Bieber deksel

Nå har det ikke vært noen konkurranser på bloggen på evigheter så det begynner kanskje å bli på tide med en nå gjør det ikke? Det dere kan vinne er et Justin Bieber deksel til iPhone 5, og jeg har ikke iPhone fem så jeg har ikke bruk for det så da blir det premien. #konkurranse 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under med bloggadressen og e-post din så jeg kan kontakte deg om du vinner.

 

Konkurransen avsluttes FREDAG 1.NOVEMBER!

Lykke Til!

Fotokonkurranse - Meld deg på

Hallo.

Nå er det jo evigheter siden det var en konkurranse her på bloggen så jeg tenke og kjøre i gang en fotokonkurranse nå om noen er interessert i det. Vell det er ingen tema så dere får frie tøyler til å velge hva dere vil ha med og det er kun lov å delta med 1 bilde.

Har ikke noe ordentlig premie så det får bli en vurdering, 5 kommentarer og link til bloggen til vinneren.
Dette er hva du må du gjøre:

Lag et innlegg med bilde du vil ha med + link til konkurransen min
Kommenter under at du er med + link til innlegget ditt på bloggen din

Ikke glem spørsmålsrunden lenger ned ↓

Lykke til!

-Tine

Meld deg på fotokonkurranse

Tenke jeg skulle ta en fotokonkurranse, er så lenge siden jeg har hatt konkurranse også er det jo så morsomt. Det er ingen tema så dere er fri til å velge hva dere vil ta med. Premien blir en vurdering og fire kommentarer pluss link til bloggen. Jeg avslutter konkurransen 25.August!Dette må du gjøre for å være med:

- Skriv et innlegg hvor du linker til konkurransen min og legger inn ditt bidrag. Du kan delta med Max tre bilder, last de gjerne opp i 600px.
- Du må ha tatt bilde selv
- Kommenter under her at du er med og legg med link til innlegget ditt

Lykke Til! Jo flere jo bedre :)

-Tine

hits