The Sun Is Back

God morgen

I dag kunne vi endelig se sola komme opp bak fjellene, det var så lyst og fint at jeg bare viste at sola kom til å vise seg i dag. Gud så herlig dagene kommer til å bli fremover nå som sola er tilbake i Tromsø.

Så deilig å ha sollys igjen.

 -Tine 

Angels Among Us

Tror Demi Lovato må ha den fineste sangstemmen jeg noen gang har hørt, i hvert fall denne hvor hun synger akustisk med bare gitar og piano. Er bare så utrolig nydelig å høre på også blir jeg nesten litt rørt av den. siden den er dedikert til noe som skjedde i desember noe som jeg ikke har fått med meg sånn egentlig.

Grunnen til at jeg ikke har skrevet noe er fordi det har vært mye jobb, uka har gått veldig fort og sånne der ting. I går var jeg ute å spiste med tre kollegaer på pizzahuset. Det var veldig fint å møtes utenom jobb og bare sitte der og prate lenge til langt på natt.. nei da så lenge varte det ikke bare maks to timer, men jeg koste meg veldig og håper vi gjør det flere ganger.

Nå sitter jeg og ser på «Hver Gang Vi Møtes» Lene Marlin fra Tromsø er hovedpersonen i dagen episode og det må jeg jo bare få med meg, er pause nå så da får jeg jo sjansen til å skrive litt. Nette har vært og er så utrolig tregt at det er ikke til å holde ut, blir jo aldri å få gjort det jeg skal gjøre på nett før den tid, jeg bare hater tregt internett, må koble av og på flere ganger på rad for at det skal funke ordentlig for en stund.

Her er litt bilder jeg har tatt løpet av ukaHvordan har din uke vært?

-Tine

Tidlig oppe

Hei og God morgen

I dag sto jeg opp litt tidlig, fikk ikke sove noe særlig mere så det var like greit og bare stå opp og få med seg dagen. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag men får ta det det som det kommer, skal ta og rydde og ordne litt i huset ellers ikke noen andre planer foreløpig. Disse bildene tok jeg etter at jeg hadde stått opp, måtte ut på veranda og ta bilde av Tromøya som lyser opp i mørket ble litt uklart da men bildene ble fine likevel. Kamera jeg bruker er Nikon D3100.Hva synes du om bildene?

-Tine

hits