Hva heter du på instagram?

Den siste tiden har jeg blitt mye flinkere til å oppdatere instagram profilen min, og jeg skal selvfølgelig forsette med å oppdatere der ofte. Jeg er en person som virkelig elsker å ta bilder av mye forskjellig (for det meste av natur) og det å dele dem med andre på insta er jo så gøy, ikke minst se hva andre liker å ta bilder av og bli inspirert og kanskje inspirere andre også. De fleste av bildene jeg tar havner som oftes mest på instagram men også av og til litt på bloggen.

Jeg heter foresten T I N E I R 3 N på insta. Skriv gjerne ned hva du heter på instagram så skjekker jeg ut din profil (men ikke hvis du har privat!), kanskje jeg følger deg også.

Hei Sola

Etter en lang og kald mørketid kom sola endelig tilbake og skinnte et Hallo til Tromsø.

Jeg hadde litt på følsen at den ville synes i dag og soldagen er egentlig ikke før i morgen, men her pleier vi bestandig å se sola litt før, eller etter, kommer bare litt ann på når sola selv har lyst til å komme frem.

Tenker at det skal bli noen herlige dager fremover oppe i lysløypa på ski med sol og solbriller på.

Mye godt og sulten

I dag har jeg funnet mange gode oppskrifter både på nett og i magasiner som jeg har fått skrevet ned i en egen bok hvor jeg har alt samlet på ett sted.

Hvor vanskelig er det ikke å ikke bli sulten når man ser på oppskrifter og bilder av mat? Det er vanskelig ja,men heldigvis er det ganske straks middag så det skal bli godt.

Ideen min til kokeboka er at jeg "scrapbooke" den så jeg skal få oppskriftene skrevet inn på pc og deretter lime de inn i boka noe som kan bli gøy når jeg kommer så langt, ideen er hvertfall spennende så får se hvordan det blir når jeg kommer så langt.

Kan tenke meg Tor Martin vil få lyst på mye godt når boka er ferdig. Gleder meg.

Svar på spørsmålsrunden

Siden jeg har klart å ødelegge pcn min får blogginen foregå via bloggappen via telefonen og ipad midlertidlig til jeg finner en annen løsning. Har en liten konkurranse liggende på lur i arkivet som vil komme etterhvert, så stay tuned.

Her kommer da svarene på spørsmålsrunden.

 

1. Hva fikk deg til å begynne med å blogge?

Hm, husker ikke jeg hadde noe grunn da jeg laget meg blogg. Men har alltid likt å skrive og ta bilder som jeg deler på bloggen.

 

2. Har du noen mål med bloggen din?

Ikke egentlig

 

3. Hva er din største frykt?

Det kan være mye jeg er redd for og det kan være lite. Akkurat nå kommer jeg ikke på noe største frykt.

 

4. Liker du insekter?

Har egentlig aldri likt insekter nei, men vanlige fluer går greit.

 

5. Favoritt årstiden din?

Har egentlig ikke noe favoritt årstid men sommer og vinter liker jeg godt.

 

6. Beste minne fra sommeren?

Da jeg og Tor Martin var sammen nesten en hel måned hvor vi var litt hos hverandre. Tromsø og Namsos

 

7. Favoritt middagsrett?

Har ganske mange retter jeg liker godt men må jeg velge en må det nok bli kylling og ris.

Do It YourselfEtter og sett gjennom og slettet de eldste bildene mine på Instagram og lest noen blogger kom jeg ENDELIG på noe jeg vil gjøre og det kan vell komme godt i bruk når jeg og Tor Martin flytter sammen til slutten av sommeren. Jeg har nemlig tenkt å lage en koke bok med masse gode oppskrifter og diverse, så nå ser jeg bare litt i blader og ser om det er noe spennende oppskrifter.

Jeg har så mange ideer på hvordan jeg vil gjøre den men har vanskelig for å bestemme meg for hvilke av de hundre ideene mine mener vanskelig å komme ordentlig i gang når man ikke har alt man trenger så i morgen tar jeg turen til jekta for å handle inn litt. 

-Tine

Foto: Trær / fjell

Begynner å bli en stund siden sist jeg kom med en del bilder så her er da to bilder jeg fikk tatt i Namsos da jeg var der i jula.

Hva synes du om bildet?

-Tine

Spørsmålsrunde

Har dere noe dere lurer på så kan dere spørre om hva som helst, jeg vil svare ærlig og om svarene kommer på video eller innlegg kan dere få bestemme for svar vil dere få uansett. Tenker jeg avslutter spørsmålsrunden neste søndag. :-)-Tine

 

My Little Collection

Opp gjennom årene får man en god del ting og tilslutt er rommet så rotete og ting står stablet på pulten de fleste steder. Da er det godt å ta seg en runde og se over ting, og kanskje finner man ting som man ikke trenger som kan gis bort eller kastes.

I dag har jeg hatt en liten rydderunde på rommet mitt hvor jeg fikk gått gjennom en del ting i et lite skap og fikk kastet blant annet gamle jule- og bursdagskort og mer som jeg ikke trengte. Skal ta flere rydderunder i helga og se om det er mere og bli kvitt, det er godt og få unna litt hvertfall. 

Fra da jeg var liten har jeg alltid elsket mummitrollet og det er enda en av mine barndomsfavoritter jeg aldri vil gå lei av selv om jeg har sett episodene/filmene hundrevis av ganger. Så jeg har begynt å samle på Mummi servise og har en god del allerede, ikke så mye men litt. Synes de er ganske søte og ikke minst ganske fine å samle på.

Fikk lyst til å knipse noen bilder av den fine lille samlingen min av Mummi krusene, samlingen har vokst litt i det siste og større vil den bli etter hvert. Det er ganske gøy å samle på noe fra barndommen utav dem jeg har nå så trur jeg at sniff må være min favoritt så langt. De to første koppene er kjøpt i Helsinki i Finland og de har jeg skål til også. Resten er fått i bursdagsgave og julegave.Nå tenker jeg å ta meg en tur på butikken så når jeg kommer hjem gjen skal jeg måke litt snø siden her har det snødd i hele dag og det er en god mengde ute som må fås unna. 

Har dere noe dere samler på?

-Tine

Nytt og fint design

De siste dagene har latskapen virkelig tatt overhånd over livet mitt og jeg har enda ikke klart å komme inn i normal døgnrytme uansett hvor mye jeg har prøvd å jobbe med det så går det virkelig ikke, men jeg prøver.

Så i dag har det egentlig ikke skjedd så mye, jeg vært en tur på butikken og fikk pantet litt og har hjulpet mamma med å pakke bort det meste av julepynten, så nå er bare juletreet som står igjen.

Her om dagen fikk jeg ryddet ganske mye på rommet mitt og nå er det mye mer og bedre plass på gulvet etter at jeg satt bort et lite bord som hele tiden sto i veien for alt. Mer rydding skal det bli etter hvert men når vet jeg ikke enda men snart forhåpentligvis.  Som dere ser er det et nytt og fint design på bloggen uten header og dette likte jeg faktisk ganske godt, så håper dette designet vil vare en godt stund fremover. 

-Tine

Mine Nyttårsforsett

Dagen i dag har gått til alt og ingenting, for det meste slappet av og sløvet med dataen i fanget og sett på nett. Merker at jeg må få døgnrytmen min tilbake til det normale for den har vært ustabil i et halvt år nå, og nå må noe gjøres det kan ikke fortsette med at jeg sover til klokken to på dagen det går bare ikke. . .  .Jeg kjedet meg litt i dag så det endte opp med at jeg ordnet en ny enkelt "kjedelig" Header til bloggen, men har man ikke photoshop eller bilder å bruke, blir det word og paint som er det eneste alternativet. Man bruker det man har. Hva synes du?

Nytt år og nye muligheter. Jeg har sikkert satt meg nyttårsforsett hvertfall de tre siste årene men kan ikke huske noen av dem, eller om det var noen i det hele tatt ble fullført.Hvert år blir det nye forsett som blir satt og denne gangen /dette året skal jeg hvertfall få fullført tre av de i år.

 

Og mine ʺmålʺ i år er blant annet å bli flinkere til å ta bilder, spare mest mulig penger og ikke kjøpe mye unødvendig, slutte med de tre uvanene mine blant annet å bite / rive negler - den mest irritable uvanen jeg har. Og til slutt den aller beste som jeg gleder meg enormt til, flytte sammen med Tor Martin til sommeren.  

Har du noen Nyttårsforsett for 2015?

-Tine

2 0 1 5Hei og godt nyttår, håper dere alle hadde en fin nyttårsfeiring i går? 2014 synes jeg har gått så ufattelig fort at jeg klarer knapt å fatte det selv, får håpe at det nye året ikke har det så travelt som fjor året hadde. Selve feiringen av nyåret synes jeg var kort og det ble litt lite bilder å ta siden det var så mange kjedelige «raketter» som ble skutt opp, men bortsett fra det var det bra og flaks at det ikke begynte å styrt regne da selv om det var meldt. 

Nå er jeg da kommet hjem til kalde og kjedelige Nord-Norge etter noen herlige dager i Namsos sammen med kjæresten og masse herlige folk. Kom hjem for noen timer siden så til nå har jeg egentlig bare fått pakket ut av kofferten og fått ting litt på plass, har nå bare uteklær, skittentøy og kofferten igjen å få unna. Ja jeg lengter bestandig tilbake til Namsos etter jeg har kommer hjem. I love that place <3

 

Hvordan var nyttårsfeiringen hos deg?

-Tine

hits