VINTERFERIE

Denne uka har det skjedd utrolig mye på kort tid både det ene og det andre, det har vært en del "første gang" og det har vært litt jobbing med fremtidsoppgaven. Det er nå vinterferie og fredags kvelden kom jeg hjem til Tromsø, kjente det var godt å komme hjem for en stund etter to måneder borte. Har en liten følelse på at denne uka vil komme til å gå ganske tregt og ikke fly avgårde som den ellers bruker å gjøre i feriene mine.

Idag har jeg fått ryddet romme mitt etter at jeg tømte kofferten utover gulvet da jeg kom hjem, slappet av, snakket en del med kjæresten min og sett hestefilmen Spirit som jeg ikke har sett på flere år nå. Hva jeg skal gjøre i vinterferien vet jeg ikke enda får ta det som det kommer men jeg blir nødt til å jobbe med fotooppgaven og bli ferdig med den.

Det var en liten kort oppdatering fra meg etter mitt fravær. Og for dere som lurte så JA, jeg har fått meg kjæreste!

Blogges senere..

FRA EN DRØM TIL ET BILDE

Nå holder vi på med å jobbe med fremtidsoppgaven som vi fikk utdelt for en stund siden og til nå har jeg kommet med noen gode spennende ideer til bilde mitt som jeg skal prøve på.

Hele ideen fikk jeg først fra en drøm jeg hadde for lenge siden hvor ispolene smeltet og vannet steg så mye at folk måtte rømme opp på fjellet. Ideen min der er at det skal være uvær se ut som at det blir orkan vannet stiger og det er kjempe digere bølger som slår mot land og ødelegger.

Har søkt litt rundt på nettet og fant mye forskjellig og mye som inspirerte meg i tillegg til at jeg fikk en idé fra orkanen Sandy som herjet i USA til et annet bilde som jeg kanskje skulle prøve på hvis det var mulig. En gate som blir oversvømt og ødelagte osv.

Det verste av alt er at jeg er elendig på Photoshop, så i ferien må jeg prøve å finne ut av ting og hvordan jeg skal gjøre det.

Utedag

I dag har det vært skikkelig knallvær med sol, varme og skyfri himmel herlighet så deilig det var. Håper virkelig på at vi får flere sånne dager fremover, det hadde virkelig vært noe.

Planen i dag var at vi egentlig skulle dra til Kjellmyra å kose oss med aking i akebakkene der men i det siste så har nesten alt snøen her smeltet bort, så det ble ingen aketur på oss som skulle dra dit så vi var isteden for på skolen og koste oss i goværet med full krig, godteri jakt og grilling ute, det var ganske gøy og veldig koselig.

Etter at vi var ferdige med det morsomme vi hadde gjort ute var sola fortsatt oppe og varmet, så jeg måtte bare sette meg ute å nyte sola for fullt en stund før den gikk bort. Jeg var den eneste på hele skolen som fortsatt var ute mens resten hadde gått inn. Vi nordlendinger nyter sola fullt ut før den blir borte.

Ellers vet jeg ikke hva jeg skal gjøre resten av dagen, får ta det som det kommer, kanskje se en film om jeg gidder, også må jeg ta å vaske rommet mitt i kveld siden det er romsjekk i morgen.

Ha en fin dag!

Chill søndag

Herregud nå er det bare en måned / 30 dager igjen til vi skal dra til New York, oh my gosh it's gonna be so AMAZING og på tirsdag skal vi søke visum whoopwhoop... Det blir bra.

Har ikke stort å fortelle siden det er søndag Idag har jeg ikke gjort så veldig mye har ryddet litt på rommet, støvsugd og begynt litt med pakkingen. På fredag har vi vinterferie og da drar jeg hjem til Tromsø og nå som det heller ikke er så veldig lenge igjen her så begynner jeg litt tidlig med å ta ting hjem nå, så blir det ikke så mye å ta hjem i mai. Til nå er det bare en masse klær som ikke har blitt brukt. Også har jeg sovet bort dagen (nesten), noe som ikke var så kjempelurt akkurat da får jeg ikke sove i natt.

Oslotur og Valgfag

I går tok vi en dagstur på utdanningsmessa som holdt til i Oslo Spektrum. Inne var det utrolig masse folk og det var litt trangt når man skulle gå rundt å se, men mest av alt ble det så kjempe varmt at det var nesten ikke mulig å kunne være der inne stort mere så jeg og tre andre gikk ut og litt rundt om i byen.

Jeg synes det var veldig spennende å komme til Oslo for første gang (ENDELIG!) og det var mye så mye å se, bygningene synes jeg var sinnsykt høye spesielt når man står rett ved. Vi gikk litt inne på Oslo City å så litt før vi bestemte oss for å finne Elkjøp eller Expert kom litt an på hva som var nærmest siden jeg skulle kjøpe meg iPad å ha med til New York så jeg slipper å dra med dataen dit. Rett ved Christiania hotellet fant vi Expert og jeg fikk kjøpt meg iPad mini. Prisen der var mye dyrere rundt litt over tre tusen enn hva den var på nettet (2190kr) så jeg sa at jeg ikke hadde dratt hele den lange veien fra Flisa til Oslo bare for å kjøpe en iPad, så da fikk jeg iPadn til nettprisen og det tok litt lang tid men fikk den til slutt. Når vi skulle tilbake til arenaen var det ikke så enkelt å finne frem, etter å ha bodd nesten ett år på landet var det veldig rart å komme til en storby som Oslo med skyhøye bygninger og hvor alt rundt var totalt fremmed. Men når vi nærmet oss var det ikke så vanskelig å finne ut hvor vi skulle gå, jeg som var første gang i Oslo Spektrum fikk skikkelig god rettningssans og leder oss rett tilbake til arenaen hvor vinnere de andre fra skolen, haha det synes jeg var morsomt men også ganske rart komme til en storby å vite hvor mann skal gå.
--------------

I dag har vi vært ute og kjørt litt rundt på location og hatt photoshoot med #TagYourShoes. Det var litt kaldt og det begynte å snø litt innimellom men været hindrer ikke oss fotografer ifra å ta bilder uansett. Bildene ble ganske bra og morsomme så nå holder vi på å skal redigere de, i morgen skal vi også ha photoshoot ved et sted kaldt mølla vi var å så der å der var sinnsykt med is, har aldri sett mye og det var sykt.

More about NY

Nå er det ikke så veldig lenge igjen til New York, eller det er jo fortsatt en stund til da men nedtellingen fortsetter og nå er det 35 dager igjen. (hurra)

Vi har fått vite litt mer info om turen å jeg har virkelig en god følelse av at denne turen vil bli amazing. Hotellet vi skal bo på heter Hotel Pennsylvania (rød A) og ligger redd ved Madison Square Garden, litt lenger opp i samme gate (7th Ave, Fashion Ave) er Time Square og et lite stykke bak hotellet ligger den skråe gata Broadway og i tillegg er det en masse shoppings muligheter rett ved hotellet så vi behøver ikke å gå så kjempe langt for å komme til nærmeste Kmart for eksempel. Så ja jeg gleder meg enormt mye.

I det siste har jeg tenkt litt på hva det er jeg burde ta med meg, tror ikke jeg gidder å ta med meg kamerastativet siden det er tungt og kommer til å bli vanskelig å drasse meg seg rundt i New York. Pc?n tar jeg heller ikke med meg så jeg skal kjøpe meg en iPad mini som jeg tar med meg og som sagt, skal ta med meg så lite som overhode mulig og mye tilbake.

 

Jeg har prøvd å bestille meg en iPad mini flere ganger i dag på Elkjøp.no men når jeg skal betale via nett så klikker hele greia når jeg skal bekrefte betalingen, så kanskje løpet av uka drar jeg opp til Elverum (om mulig) eller så venter jeg til at jeg har kommet hjem til Tromsø. 

-Tine

Rally biler

Hva synes du om bildene? 

Rally Sweden

Hei alle.

 

Sorry for null oppdatering fra meg denne uken det har bare vært litt og gjøre siden nå har vi på foto fått alt ansvaret for det som skal vaskes denne uka siden tegneserie og animasjon har workshop og sånt, så ja det blir litt ekstra på oss denne uka. Uheldigvis klarte jeg å slette videoene som jeg hadde tatt opp i helga men skal få filmet nye så snart som mulig så det kommer en gang, bedre sent enn aldri.

I dag dro vi på Rally Sweden på Kirkenær som er cirka en halvtimes kjøring herfra, og det å stå opp halv seks var nesten litt alt for tidlig for meg men det var nesten verdt det uansett. Vi kom oss av gåre litt over sju og fikk hentet billettene også fikk vi oransje Rally Sweden luer, det gikk rykter om at kronprins Haakon skulle være der og det tror jeg at han var selv om jeg ikke så han men den svenske kronprinsen var det så jeg, tror også at Petter Solberg også skulle være der men det er jammen meg ikke så enkelt å få øye på dem du ser etter i et hav av en folkemengde som kommer fra verden rundt.

Først var det bare noen gamle rally biler som kjørte litt i løypa en stund så etter hvert begynte det ordentlige løpet endelig. Jeg tok nesten 500 bilder og det er bare kanskje fem eller ti av de fem hundre som kanskje er bruk bare som jeg kan gi til dem på Rally. Men uansett det var litt mer spennende og litt morsomt å kunne se det ordentlig LIVE enn å måtte se det på tv-skjermen hjemme i stua, det blir ikke helt den samme opplevelsen.

 

Så her er litt bilder jeg fikk tatt.
Feb 6, 2014 | Rally Sweden 2014 by tineiren on Keek.com

 

hits