I love days like this

1 år og 82 dager

I dag er det ikke noen vanlig dag .. For i dag har jeg og min kjære vært sammen i ett år!! Tiden går virkelig fort. Først trodde jeg at forholde vårt ville vare i noen månder, men bare se hvor langt vi har kommet nå.

Da vi ble sammen var akkurat den dagen vinterferien startet, og siden da har forholde vårt vært et såkaldt avstandsforhold som virkelig har blitt satt på prøve nå som Tor Martin er på sitt andre og siste år på Bjerkely FHS.

Jeg innrømmer at det har vært vanskelig til tider men alt til nå har gått fint, vi har fått til å møtes de gangene han har hatt ferier og ikke minst vi har fått avstandsforholdet vårt til å funke bra så langt og uansett hvor vanskelig ting har blitt for oss har vi alltid klart å komme på en løsning, vi har et så sterk og godt forhold som vi begge ikke vil skal ta slutt. Aldri.

Så nå er det ikke lenge igjen til han er ferdig på skolen, bare 82 dager igjen (litt under tre månder) og forhåpentligvis flytter vi sammen etter sommern.

Det er dumt vi ikke får være sammen på dagen vår, men den lille tiden som er igjen vet vi at det kommer til å gå kjempe fort og vi sammen igjen før vi vet ordet av det.

Jeg elsker deg av hele mitt hjerte og mer enn selve livet Tor Martin, jeg vil ikke gi slipp på deg for alt i verden fordi du er alt for meg. Jeg gleder meg masse til vi er sammen igjen og til å skape masse gode minner sammen og mange flere herlige år skal det bli.

En lang skitur

Etter mye store snø mendger og snømåking hver eneste dag i noe som føles som to uker ble det endelig litt regn og mildvær. Nå som det er helg bestemte jeg for å ta årets andre skitur, og det ble en lang og god tur også.

Det ble da noe km frem og tilbake men herlig var det likevel og en lang og god skitur som jeg gjorde i dag har jeg ikke gjort på minst to år, så det trengtes virkelig.

Hva gjør du i dag?

Avstandsforhold

Er man heldig og får et avstandsforhold til å fungere så er det egentlig ikke så ille som man tror. Den første tiden i avstandsforholdet kan virke ganske tøft fordi du akkurat har "dratt fra den person" og vet ikke når neste gang dere møtes blir, du klarer ikke annet enn å tenke på han/hun konstant hele tiden. Sånn var det jeg følte det i helt i starten det å være langt borte fra kjæresten.

 

Avstandsforhold er ikke lett, og alle par har sine opp og nedturer innimellom det vil man ikke slippe unna. og det finnes heller ingen oppskrift på det å få et avstandsforhold til å lykkes.

Jeg er ingen ekspert på dette, men jeg har fått litt erfaring ifra mitt avstandsforhold jeg er i nå og har opplevd det på både godt og vondt.

 

SNAKK OFTE SAMMEN. Kommunikasjon er selve nøkkelen i ett avstandsforhold. Send hverandre meldinger, chat, bruk Skype, hva det enn er som gjør kommunikasjonen lett tilgjengelig. Ha en fast telefon samtale på kvelden før dere begge skal sove, man trenger å høre stemmen til hverandre litt.

 

PLANLEGGING. Det å komme på besøk og ikke vite hva dere skal finne på sammen kan være litt kjedelig, og første dagen dere er sammen trenger dere ikke å gjøre noe spesielt hvis den ene har reist i flere timer og er sliten og bare vil slappe av. Er kjæresten din på besøk for eksempel i en by den hun /han aldri har vært i før, ta en dag og vis hverandre rundt og fortell litt om forskjellig som byens beste restauranter, kjøpesenter osv, så kjæresten er litt kjent neste gang han/hun er på besøk Men ikke planlegg alle dagene dere er sammen, da blir det litt mye.

 

UNNGÅ KRANGLING Det å krangle når man er borte fra hverandre gjør det egentlig bare verre, jeg har selv blitt lei meg når vi har hatt våre diskusjoner over telefonen eller chat. Men og unngå det, eller så kan det være lurt og snakke om det og rett og slett bare få det unna gjort.

 

VÆR ÆRLIG & STOL PÅ HVERANDRE. Fortell hverandre hva dere føler og helst ikke sjul eller hold ting hemmelig for kjæresten, da vil den andre se og merke det godt at noe er galt eller det er noe du ikke forteller.

 

Til nå har vårt avstandsforhold gått bra så langt, og jeg vet nå at med de få månedene vi har igjen (2,5 mnd circa) vil vi klare det med glans selv om det kan bli tøft og ikke se hverandre på fem månder som er det lengste vi har hatt. Og det beste av alt er at man setter så mye mere pris på hverandre når man er sammen igjen.

Hva er dine tips til Avstandsforhold?

Ole orkan

Huff a meg for en storm det var i natt, og tidlig i morest var det skikkelig kraftig vind med snø haggel som traff soveromsvinduet mitt så hardt at jeg nesten trodde vinduet skulle knuses og jeg ble nesten litt redd. Men nå er det stille for øyeblikket. Tenker vell det var en liten forsmak før den virkelige stormen inntar Nord-Norge i ettermiddag, så jeg holder meg oppdatert ang Ole orkan stormen på nettavisene nordlys og itromso. I tilfelle at strømmen skulle gå har jeg gjort klart litt ledlys og har telefonen og iPadn fullt oppladet, samtidig har jeg håndarbeid å holde på med for å ha noe å gjøre hvis det skulle skje at strømmen skulle gå.

hits