Den beste dagen kunne ikke bli bedre

Herregud for en bra dag det ble i går og det kunne ikke blitt bedre jeg storkoste meg i hele går fra morgen til kveld. På jobb i barnehagen hadde vi påskefrokost og det var kjempe koselig å prate med foreldrene til ungene og sånt så var alt tilbake til det hverdagslige på jobb.

Rett etter jobb tok jeg bussen inn til byen for å berge meg plass til konserten var først litt på Nerstranda og kjøpte meg plata til Eric Saade pluss en til og da. så når jeg kom til torget hvor konserten skulle være så jeg tvilling guttene Markus & Martinus herregud de var jo så søte når de var oppå scenen og hadde lydsjekk.

Jeg var jo der sånn 1,5 time før det hele startet men de begynte ikke med musikk før klokka var 6 så det ble jo veldig lang ventetid men det var verdt det. Det var mange artister som spilte.. MGPJr 2005 Malin, MGPJr 2012 Marcus & Martinius, Oslo Ess, Eric Saade og Karpe Diem. Jeg storkoste meg, hylte og var helt med når han jeg kom for endelig kom på scenen ERIC SAADE<3 Det var bare helt utrolig å se han og jeg var bare helt i hundre der og da. 

 

Småfugler

Hva synes du om bildene?

-Tine

hits