Et lite HEI fra andre siden

Heihei alle.

En uke her i NY har vært helt fantastisk men også slitt oss alle helt ut, det har vært så mye vi har fått oppleve, sett og gjort og tiden har både gått fort og sakte. New York er en by jeg synes alle burde oppleve, her er det så mye mer enn det det er i Norge, du har et hav av butikker som Kmart, popcorn butikk, B&H som er verdens største fotobutikk, verdens største lekebutikk ToysRus me pariserhjul inni, og så mye mer som er verdt å kunne gå innom. Det er rett og slett magisk å kunne gå på Time Square å se alle skiltene lyse opp gata som er stapp fullt av folk og butikker

Nå er det bare noen timer igjen her i New York til vi sitter på den åtte timers lange flyturen påvei hjem til Norge, kjenner jeg gleder meg enormt til å kunne sove på eget rom igjen med en god og tykk dyne rundt meg.

Tenkte jeg skulle laste opp bilder men det får jeg ta når jeg er tilbake på skolen om 20 timer.

Selfie på Time Square i NY.

Fri & pakkedag

Hei hei alle, det er en ny uke med mye spennende muligheter og opplevelser i vente.

Ååå herregud skjer dette virkelig? I morgen er dagen, drømmen jeg har hatt så sykt lenge om å dra til USA og nå skjer det faktisk. I can't beileve it's happening. Dette kommer til å bli en helt fantastisk og en herlig tur jeg bare vet det. Så i dag har vi som skal dra til NY hatt fri og dagen til å pakke på, jeg føler meg såsi ferdigpakket prøver å ta med meg så lite som mulig med tanke på at det vil bli en del shopping der borte og kanskje en fullstappa koffert på hjemturen.

I morgen kl fem går flyet vårt til New York, jeg er ikke sikker på hvor lang tid det tar å fly men tror det er rundt 7-8 timer så rundt åtte tiden i amerikansk tid er vi landet på JFK Airport i New York som er fem timer BAK Norge.

Dagen i dag har gått til å være sammen med kjæresten mest mulig før jeg drar og pakket kofferten en del. Så nå i kveld skal jeg gå igjennom og få pakket det aller siste så jeg er sikker på at jeg har med alt jeg trenger så er jeg klar til å dra til andre siden av jorda i morgen.

Snakkes i USA :-)

Happy Women's day

Denne helga har det skjedd spennende ting her på Bjerkely, det var miljøarbeiderne's helg og de ordet en veldig gøy og noen koselige dager med Harry Potter som tema, veldig gøy var det. I hele går var det ikke Internett noe som var ganske dumt siden jeg og kjæresten skulle se Hobbiten noe vi ikke fikk gjort, så vi ble da sittene i stua og se del 2 av Harry Potter og dødstalismanene og spilte millionær til halv ett på natta. Koselig var det.

Idag har jeg tenkt at jeg skulle ta å få vasket rommet og nå er det ganske så "nedstøvet" av store dotter som flyr over gulvet.

Oppdatering

Har ikke oppdatert bloggen på en stund nå men etter vi kom tilbake fra vinterferien har det vært så mye som har skjedd, timeplanen har vært snudd helt om på, tirsdag hadde vi besøk av biskopen og onsdag hadde vi studiedag hvor faktisk ni andre skoler kom til Bjerkely, så ja denne uka har vært helt annerledes enn hva ukene ellers bruker å være men neste uke blir det som normalt igjen.

I morgen er det Kvinnedagen og i dag i valgfag timen var vi en snartur i studio og tok bilde av alle oss jentene med hvite roser som hadde #tagyourshoes klister lapp på, kommer bilde i morgen. Så akkurat nå har jeg valgfag Tag Your Shoes og sitter å redigere bilder vi har tatt de tidligere gangene, er ganske lei av å redigere bilder men det må gjøres likevel.

Nå begynner dagene å gå fort, nå er det bare 11 dager igjen til New York turen, vi har søkt visum for tre uker siden og jeg kan bare ikke vente med å komme dit, det blir bare helt fantastisk og en uforglemmelig tur

 

 

-Tine

hits