Spørsmålsrunde

Føles litt ut som at det er helg midt i uka og på en måte så blir det jo det nesten, mini helg. Så det skal bli deilig å sove lenge i morgen.

Akkurat nå gjør jeg ikke så mye sitter bare her og har akkurat sendt en søknad til Bakketun folkehøyskole et stykke utenfor Trondheim, så nå har jeg endelig fått sendt søknad til alle de tre skolene jeg hadde tenk så da gjenstår det bare å se hvilken jeg kommer inn på til høsten. Gleder meg til å komme meg bort et år og så gjøre noe jeg interesserer meg for, får et år og det blir bra.

Vell nå som jeg har startet å blogge for fullt igjen (nesten) så kan jeg jo kjøre i gang en spørsmålsrunde hvor dere kan spørre om alt mellom himmel og jord, kan tenke meg at det er noen som har en del de lurer på så hvorfor ikke bare ta og slenge igjen en kommentar i dette innlegget med alt av spørsmål dere måtte lure på.Det er bare å fyre løs folkens.

Noe du lurer på?

-Tine

Byen

I dag var jeg en liten tur i byen å spise tacopizza på Yonas og det var utrolig godt, den pizzaen er bare absolutt den beste i byen. Etter Yonas gikk jeg litt rundt i byen og bare så litt, tok bilder og kjøpte et par småting. Det er en god stund siden sist nå jeg var i byen og det var nesten litt deilig å være blant folk har nesten ikke vært blant folk siden jeg har vært sengeliggende siden onsdag P.G.A. en skikkelig forkjølelse som enda ikke har gått over. Følg meg på Instagram @tineir3n

Hårstrikker 20.- Hårkliper20.- iPhone Deksel 49.- fra H&M Minihøytaler 199.- fra Spaceworld

-Tine

My voice is gone

Helt utrolig hvor forkjøla jeg har blitt etter at en unge i barnehagen nøs på meg to ganger. Jeg fikk også skikkelig halsbetennelse på onsdag, det kjentes ut som jeg skulle kveles og det brant skikkelig når jeg svelget. Men nå er det over heldigvis. Det eneste nå er hoste og at stemmen er totalt fuckt up, jeg høres ut som jeg er i stemmeskifte samtidig som jeg nesten ikke kan snakke fordi stemmen min er nesten borte. Flotte greier det ja. Senere i dag jeg til frisøren, trenger virkelig en hårklipp nå siden det er så slitt og stygt. Må sikkert klippe av 10cm eller mer om jeg vet. Nå blogger jeg ifra iPhonen min på en sånn blogg-app om dere har hørt om det, veldig bra så langt og det er gratis å laste ned.

hits