Dagstur til Hamar

Det var ganske så stor forskjell å komme fra Tromsø hvor det var full vinter med en og en halv meter snø til hvor jeg er nå i Åsnes her det er sol, sommer og plussgrader men får håpe være vil holde seg sånn en stund fremover. 

 

 

I dag tok vi fotoklassen (Tag Your Shoes) en dagstur opp til Hamar hvor vi hadde to photoshoots, det fine med folkehøyskole (synes jeg) er at man også får dra litt andre steder rundt om i Norge som i dag var jeg i Hamar, jeg har fått vært i Oslo og om ikke så alt for lenge til blir det til Kristiansund på Nordic Light. Men ja det var bare en liten times kjøring til Hamar og vi dro ganske tidlig avgåre, rett etter morgensamling. Først var vi på et eller annet slags tog museum hvor det var en del voks dukker og de så ganske så levende ut og det var nesten som at de skulle komme til live hvert øyeblikk og det var nesten skummelt å være der, så var vi nede på stranda som var en veldig fin plass med landskap og havet var helt stille heldigvis var vi heldig med været så det var mulig til å kunne fotografere ute, det kunne bare ikke bli noe bedre. Ellers har jeg hatt en veldig fin dag og kost meg masse. 

-Tine

2mnd

I dag for en måned siden var jeg i herlige New York på skoletur og i dag har faktisk jeg og kjæresten min Tor Martin vært sammen i to herlige måneder, det føles om vi har vært sammen mye lengere sånn egentlig.

 

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten han, han er bare verdens herligste og beste go gutt og bare min. Vi får ikke sett hverandre før i morgen da men vi har planlagt at vi skal finne på noe koselig når vi er tilbake på skolen så jeg gleder meg kjempe mye til å se gutten min igjen. 

Elsker deg Tor Martin <3

En liten tur ut

Så var påskeferien snart over og i overmorgen drar jeg tilbake til Bjerkely, gleder meg som alltid til å komme tilbake, skal pakke kofferten min i kveld. I Miss Everybody.

 

Etter at jeg kom hjem har det nesten bare vært dårlig vær og jeg har ikke fått muligheten til og kommet meg ut for å ta bilder uten at kameraet skulle bli så vått, men i dag ble det aldeles kjempe vær selv om det var litt kald vind og overskyet så var det sol. Tok meg en tur ned i fjæra men der var det ikke stort vits i å være så lenge siden det var veldig kald vind.Hva synes du om bildene?

-Tine

Hyttetur

Så hadde man tatt turen til påskehytta i gokk, litt dårlig internett her ute men bedre enn ingenting. Husker godt fra da jeg var liten, vi dro på hytta hver eneste helg som etter hvert ble kjedelig men nå som man er eldre er det ikke så kjedelig som det var før på en måte.

 

Akkurat nå her ute er det ganske mye vind og når vi var ute jeg og lillesøster for en stund siden var det nesten så vi holdt på å blåse avgårde, vinden var så sterk at vi bare kunne lene oss bakover uten å ramle på bakken men heldigvis klarte vi å holde oss fast på bakken så vi ikke ble blåst vekk av den sterke vinden. Uheldigvis så har jeg klart å glemme igjen minnekortet til kamera hjemme så jeg får ikke tatt bilder med mitt eget kamera, men så lenge jeg får låne søster sitt og tar litt bilder med telefonen så skal det nok gå greit.  God påske alle sammen.

P o l a r o i d

Når vi var i USA var det en ting nesten alle sammen kjøpte seg og det var Polaroid kamera fra B&H som er verdens største fotobutikk, måtte jo skaffe meg et sånt kamera jeg også siden alle de andre gjorde det og polaroid er jo bare så gøy. Mitt ser litt ut som at det er blått men det er lilla og faktisk var det ikke så dyrt heller, kostet 105 dollar med film og hvis man regner det om til norske blir det 623 kroner og ja det var virkelig verdt pengene synes jeg. Alle burde skaffe seg et slikt kamera å klistre bildene sine opp på veggen, polaroidvegg er så stilig.

 
Begynt litt på Polaroid veggen min

-Tine

Update from the Airport

Heihei 

Nå har sikker de fleste fått påskeferie vil jeg tro, vell det har hvertfall vi og i skrivende stund sitter jeg på Gardemoen og bare venter på flyet mitt til Tromsø som går 17:15, som enda er en god stund til. Kjenner jeg gleder meg lit til å komme hjem for at her nede i sør er det INGENTING med snø og hjemme i Tromsø er det 1 meter med snø så jeg går fra ingenting til 1 meter snø og snømåking, yeeiii det blir herlig bra jeg tok med boblebuksa.

Igår hadde vi et ganske så spennende påskeseminar om Gud og Jesus og det med hvorfor det med påske osv. Historien om Gud og Jesus og påsken har jeg hørt minst en million ganger og i går så vi faktisk filmen Bibelen Jesus der vi fikk se hvordan det skjedde at han ble pisket, hengt på korset og det var så grusomt å se på at jeg nesten fikk lyst å grine. Men det var en bra og fin film da og det gjorde ikke seminaret så veldig kjedelig heller som det alltid bruker å være. Etter det seminaret var det en kort lunsj pause og så var det rett tilbake i A-salen og ha en times tid foredrag med NAV om utdanning og jobb, noe som gjorde meg dødstrøtt av all snakkingen.

På kvelden fikk vi besøk av en artist som heter Paul Colman, vet ikke om det er mange som har hørt om han men han er en utrolig flink musiker og er kjempe morsom fyr pluss han var ganske kul også. Hvis det er noen som skal på skjærgårds festivalen så tror jeg han skal være der i år. Slenger bare inn litt bilder fra konserten i går.
Kjøpte t-sjorte dvd og cd av han som han signerte også måtte jeg ta bilde me han.
jeg lover dere han er bare kjempe kul.

-Tine

hits