I'm back

Hei dere. Da er jeg tilbake endelig! Jeg har virkelig savnet det å skrive og oppdatere bloggen etter min lange "fraværs pause" om jeg kan kalle det det. Så nå tenker jeg det skal bli ordentlig med blogging fremover, det har på en måte klødd litt etter å skrive igjen (hehe) ja for meg er skriving gøy å det tror jeg det er for de aller fleste som har blogg. Er det ikke derfor vi blogger, fordi vi liker å skrive?

Er det flere enn meg som synes iPhone er noe dritt? Jeg har hatt iPhone 4s i to år omstart var den helt grei, men etter å ha mistet den så mye (uten å knuses) har den blitt ufattelig treg. Her om dagen satt jeg og grillet og hadde telefon for å ta litt bilder, den nektet å reagere når jeg skulle inn på telefonen og måtte slå den av for at den skulle funke som normalt igjen. Dritt telefon altså. Så nå har jeg da fått meg en ny telefon som er da en Samsung Galaxy A3 smarttelefon, og på fredagen kjøpte jeg meg en selfie stick til 200kr på spaceworld. Kommer nok til å bli en del selfies på bloggen men jeg skal ikke bli noe selfiesberte nei.

De siste dagene  har det vært sol og godt vær her i Tromsø og i går var det litt snø i lufta men ikke så mye at det gjorde noe. Så lenge sola er oppe skal man ikke klage. 😆

Hva driver du med i dag?

En tur over brua

Jeg er en type person som ofte lar latskapen ta overhånd og i dag bestemte jeg meg for at nå var det nok, så isteden for å sitte inne i finværet bestemte jeg meg for å ta meg en go gåtur over brua. Det å gå litt turer i ny og ne noen ganger i uka tror jeg at jeg skal ta å begynne med for etter turen i dag har jeg tenkt mye på det,

Tok ikke tiden på hvor lang tid jeg brukte over brua men jeg vil tro kanskje 15 minutter på litt over 1km jeg vet ikke men godt var det å gå seg en tur i finværet uansett.

Jeg fikk tatt en go del bilder på den lille gåturer min over brua, og ikke gikk jeg bare over men under også noe som jeg syntes var litt interessant. Det var en del å se blant annet mye graffiti på stolpene og litt spor etter folk som har bodd under bua. Fant også mye store, hele og fine kamskjell og mye andre skjell så hadde jeg vist at jeg kom til å plukke skjell hadde jeg tatt med meg en liten plastpose, så jeg tok med meg tre fine skjell hjem.

hits