Kamerautstyret jeg bruker

 


Jeg har ikke all verdens med kamerautstyr men man trenger ikke det beste utstyret for å få de beste bildene. Kamera jeg har og bruker er speilrefleks Nikon D3100 full HD, og det kjøpte jeg får et par år siden til cirka firetusen om jeg ikke husker feil. Er ganske så fornøyd med kameraet og det tar veldig gode bilder.

Så objektivet. Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 er den av objektivene mine jeg bruker aller mest, har to til som Nikon 18-55mm som fulgte med kamera og Tamron 70-300mm som jeg senere fikk i julegave for noen år tilbake. Etter at jeg fikk 18-200mm så har de to andre objektivene bare ligget i kameraveska, jeg liker veldig godt å ta bilder av natur og landskap og da passer det objektivet perfekt til akkurat natur og landskap som jeg liker å fotografere.

Stativet jeg bruker er ikke av de nyeste men det funker bra likevel, det er et stativ jeg har fått etter min pappa og er Mamiya model 1504. Begge foreldrene mine likte å fotografere så det er muligens fra dem jeg har fått min fotointeresse fra.

Hvilket kamera har du?

Folkehøyskole?

Det er virkelig ikke lett og finne ut hva man vil bli her i livet. Prøver ut en masse forskjellig før man til slutt endelig finner ut hva man egentlig vil holde på med. Jeg tenkte først at unger og barnehage kunne være noe, men etter å ha holdt på med det så lenge nå så har jeg funnet ut at det ikke er noe for meg likevel.

Så etter en stund med tenking på hva jeg egentlig vil så har jeg kommet frem til at jeg vil holde på med foto, å ta bilder er noe jeg liker å gjøre veldig godt.

Ja som over skriften sier så vurderer jeg å gå på folkehøyskole er ikke sikker enda men jeg tenker på det så jeg får se etter hvert hva jeg kommer frem til. Skal bruke denne uka til å undersøke litt om de folkehøyskolene som er i Norge, så jeg får se så kanskje.

Har du gått på folkehøyskole? Fortelle meg litt om hvrdan det var. 

-Tine

Velkommen til bloggen min!

Jeg heter Tine Irèn, er 21 år og kommer fra Tromsø. Bor Nå i Namsos i Nord-Trøndelag med kjæresten min hvor jeg trives godt. På fritiden min så liker jeg å ta bilder, høre på musikk også er jeg veldig glad i dyr men har ingen dyr selv. Det finnes flere måter du kan kontakte meg på. Er du en leser og lurer på noe, spør i kommentarfeltet så jeg kan svare så godt som mulig der.

Om kontakt så kan du sende en mail til tine.melk@live.no
Du kan også følge meg på forskjellige plattformer:
Y o u T u b e

F a c e b o o k

I n s t a g r a m

hits