En lang god tur

Her i Namsos er det bare grått, overskyet og regn med litt sol innimellom men her klager vi ikke i det hele tatt nei. Nå slapper vi bare litt av før vi skal starte på middagen litt etterpå, har vært ute å gått en kjempe lang tur med fine Tuvamor og det var kjempe herlig. En lang tur med kjæresten og voffse og snakk om alt mellom himmel og jord er bestandig koselig Håper vi tar flere sånne lange turer igjen snart for det var virkelig deilig.

Straks blir det mat og hotel cæsar på tv skjermen.

Slapp dag, dårlig.

Da jeg våknet i dag rundt åtte tiden kjente jeg at magen min ikke var helt god, og heller fikk jeg ikke sove igjen selv om jeg prøvde så gikk det ikke. Det endte så med at jeg kastet opp noe jeg ikke hadde håpet på, fordi da jeg var her i jula ble jeg også dårlig for rundt et halvt år siden. Men nå er da alt bra og jeg føler meg mye bedre enn det jeg gjorde tidligere i dag, svigermor kjøpte meg potetgull skruer og en stor flaske cola som jeg fikk kose meg med i sofa og med smallville på tvn og the Flash som kjæresten så på pcn.

 

Så i dag har jeg vært dårlig og for det meste bare slappet av, og om ikke lenge skal jeg og Tor Martin se den nye filmen av Natt på museet før vi tar kvelden så det blir bra.

 

Til helga (lørdag) skal vi kanskje til Steinkjer på Amcar treff med faren til tor martin og en hyttetur med broren hans og hans forlovede. Det glederjeg meg til.

17.mai i Namsos

Hallo. Har alle hatt en fin 17.mai igår? Det hadde jeg selv om det var litt regn i lufta så gjorde vi ikke så kjempe mye. Tok turen inn til byen for å se på borgertoget, tok ikke så mye bilder siden jeg ikke hadde speilrefleksen med men litt bilder gjennom dagen ble det hvertfall.

En annen ting jeg likte spesielt godt var at jeg ENDELIG fikk se Bjarne Brønbo  fra D.D.E i egen person gående på andre siden av gata hvor vi sto. Greit at han er en vanlig person å se her i Namsos men litt gøy å se kjente folk da, noe som er ganske skjeldent jeg ser.  

Da vi kom hjem koste vi oss med bløtkake som svigermor hadde laget og ikke var den bare kjempe fin og stilig å se på men den var kjempe god også, nam nam. Ellers, da finstasen var av og vi begge var kommet i relax mode kjente jeg meg sliten og utslitt blir man jo på sånne dager som 17.mai men en fin dag var det likevel men best når man er sammen med kjæresten.

 

Hvordan var 17.mai feiringen hos deg?

-Tine

Vell fremme i Namsos

God morgen. Reising er vil alltid være slitsomt uansett hvor langt eller kort man reiser, men det er alltid godt å komme frem og kan slappe av. Kom i går rundt halv ni på kvelden og kjente jeg var kjempe sliten etter mye sitting i fly og bil, tok sin tid å kjøre fra Værnes til Namsos, cirka tre timer mer eller mindre det tar den tiden det tar hvertfall.

Det er litt rart og være hjemme hos kjæresten når han ikke er her, men nå er det bare to dager til vi er sammen igjen så det blir så bra så. Det var godt å komme tilbake til namsos igjen, får litt den følelsen som at man var her for ikke så lenge siden når det egentlig er fem måneder siden sist.

Ellers så da jeg kom var det en som absolutt skulle ha masse kos da jeg kom inn døra og det var jo selvfølgelig fine Tuva. Hun skulle sitte på fange da jeg satt på gulvet men det var jo bare koselig, og en annen ting var at hun røyter noe sykt mye så etter å ha kost me henne en stund var jeg så full av hår på genseren at det var helt sykt. Men gøy.

Pakking og ompakking

Herregud! Jeg føler at jeg ikke blir ferdig med pakkingen og det er så mye ompakking at det nesten går i surr her, det er så mye som skal med og som kanskje ikke kan være med likevel, det er så frustrerende og jeg må være ferdigpakket og klar til å dra avgårde til flyplassen om under 24 timer. Litt småstress men det skal bli godt og jeg gleder meg til å komme meg bort for en god stund, føler at jeg virkelig trenger det.

5 måneder er ganske lenge men det har gått fort, så i morgen drar jeg nedover til Nord-Trøndelag til kjæresten min. Tor Martin er ikke hjemme når jeg kommer så det vil bli litt rart men går nok greit, får heldigvis se han igjen på torsdag når faren hans og jeg skal kjøre hele veien nedover til Bjerkely og hente han. Det vil bli en lang kjøretur fra Namsos til Flisa men samtidig får jeg jo også sett litt mer av fine Norge. Kommer til å ta med meg bunaden min nedover også så det blir gøy å være der nede på 17.mai. Gleder meg masse!

Var ute å syklet en tur i dag men det var iskald vind så langt ble det nå ikke.

Hårklipp og hveteboller

Jeg aner ikke hvor sjeldent jeg får håret klippet men sjeldent nok er det hvertfall. Så i dag tok turen til byen og innom en drop in frisørsalong, det var virkelig godt og få klippet det der og da uten noe avtalt time og heldigvis kostet det ikke så mye heller. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og i morgen tidlig skal jeg få farget håret så det også blir unnagjort.

Mens jeg alt var i byen gikk jeg litt rundt og så litt å tenkte på å få kjøpt meg telefondeksel men det var det ingen steder å finne så må nok bestille via nett om jeg skal ha hvis ikke jeg strikker meg en liten lomme å putte telefonen i. Da jeg kom hjem bakte jeg og søsteren min boller og det ble ikke akkurat 40 boller heller men veldig gode ble de og det var bra.

Nå sitter jeg å ser på Animal planet men tar snart og går til køys.

-Hva har du gjort i dag?

I går og i dag

Jøss vi er alt i mai og jeg syns året til nå har allerede gått ganske fort, eller fort nok hvertfall.

I går 1.mai føltes det som sommeren var startet for fullt. Hele dagen var jeg ute på veranda og koste meg i godværet med skyfri himmel, full sol og det var rett og slett bare helt herlig. Og i går fikk jeg gjort ferdig et lite strikke prosjekt, jeg har strikket ett par babysokker i str 0-2mnd og kanskje kan de passe til tantungen min de ser litt store ut men de er ikke vasket ennå så vi får se, kan hende jeg strikker noen nye litt større.

Ellers så sitter jeg nå og ser på Keeping Up With The Kardashians og tar livet med ro. Tidligere i dag tok jeg en tur til pappas grav. Mye av snøen var borte litt her og der men på pappas grav så jeg nesten ikke gravstøtten, jeg hadde heldigvis med en liten spade som jeg fikk bruk for og fikk gravd frem støtten og pappas stein.

Så ikveld blir det litt tv titting og litt husarbeidet og avslapping.

-Hva har du gjort i dag?

hits