Et kongelig besøk i byen

Jeg har brukt utrolig lang tid på dette innlegget fordi jeg blogget fra min ell gamle skole pc som er så ufattelig treg siden jeg hadde besøk og ville dele denne kongelige opplevelsen med dere så fort som overhode mulig. Jeg har tatt en masse bilder så dette innlegget vil bli litt langt med bilder men det er bare vert det.

 

Herregud det har enda ikke gått helt opp for meg at jeg har sett kongen og dronningen fra Norge og Sverige in real life. Jeg fikk tatt masse bilder med kameraet og med telefonen min og jeg filmet litt også. Det var utrolig mye folk i byen nesten like mye som på 17mai så når de kom gående igjennom storgata fikk jeg gratulert det svenske kongeparet med bryllupsdagen og dronningen sa takk tilbake, pluss jeg sa noe til dronning Sonja også at de måtte komme tilbake igjen snart og hun svarte ja og noe mer jeg ikke fikk med meg men det var utrolig morsomt å få kontakt med dem. Å få kongebesøk til byen er ikke noe som skjer hver dag.Hele veien fra biblioteket / storgata til kongeskipet fulgte jeg etter som resten av folkemengden gjorde, haha jeg følte meg litt som en paparazzi der og da når jeg fulgte etter så lenge som jeg gjorde men det var vert det. Når jeg så kongeskipet herregud jeg trodde nesten ikke mine egene øyne, det var jo mega svært og et veldig fint skip, jeg trodde ikke at det skulle være så stort før jeg faktisk så det med mine egene øyne.

Dette har vært en kjempe fin og en utrolig dag og jeg har storkost meg virkelig. 

-Tine

Klar med Topp`s Skoledagbok til høsten

 

Som jeg har fortalt dere tidligere en del ganger skal jeg begynne på Bjerkely Folkehøyskole i Hedmark til høsten om to måner noe jeg gleder meg utrolig mye til, jeg ser virkelig frem til et fantastisk år med nye folk, fotografering, reising og mye mer.

Tiden fremover synes jeg begynner å bli litt små stressende, hvorfor aner jeg ikke sikkert bare fordi dette blir et år utenom det vanlige. Bo på skolen, holde på med det jeg liker som er fotografering og så mye men får se til høsten av hvordan ting blir, har kanskje litt høye forventninger nå men ja.

Hva skal man egentlig pakke ned og ta med når man skal for første gang på folkehøyskole?

Jeg kjøpte meg i dag en skoledagbok som jeg skal ta i bruk og ha med meg hvor enn jeg drar, skal skrive i hver dag under mitt opphold på folkehøyskolen så jeg også har noe å se tilbake på når jeg er ferdig med året. Det blir en bok med full av minner fra et år utenom det vanlige.
Skal du på folkehøyskole eller har du vært? Fortell meg litt kort om det.

-Tine

Kveldstur i fjellet

Jeg har veldig lyst å få gått flere fjellturer i ny og ne men det er ikke så ofte jeg har tid når jeg jobber og gjør en masse andre ting om ettermiddagene og kveldene, men som i dag har det vært kjempe fint og gått oppi fjellet sammen med mine gudforeldre og det var en herlig tur. Litt dårlige bilder fordi jeg hadde med meg det lille kameraet mitt så orket ikke og drage med meg det store speilrefleks kamera.

Nå ligger jeg i senga og bare hører på musikk, knasker på isbiter og skal snart sove, skal opp tidlig i morgen på jobb fra 08.00 - 15.30 og har samme vakt hele uka.

Går du mye turer?

-Tine

hits