24 dager med kjæresten. Del 1

Siden fredag skulle det blitt blogging hver dag men takket være det dårlige, irriterende og ustabile har Internettn her i huset nektet helt i sammarbeide, det går meg virkelig på nervene at nettet vårt er blitt så ufattelig dårlig fortiden og jeg aner virkelig ikke hva det kommer av. Men over til noe mer koselig..

I over 7 dager nå så har jeg hatt besøk av min kjære kjæreste fra Namsos.
Han ankom Tromsø den 20 Juni og skal blir her til vi reiser sammen nedover til Namsos den 30. Jeg har ikke vært i Namsos før men har vært i Namskogan familiepark som ligger cirka tre timer unna, så det blir spennende.

Jeg merker at det og være sammen igjen nå er helt herlig, det og bare ha han rundt meg og våkne sammen med han er noe jeg virkelig elsker, helt siden vi ble ferdig på Folkehøyskolen så har vi vært adskilt, litt over en måned. Noen jeg virkelig ikke likte! Så det og ha han her sammen med meg nå er noe jeg virkelig setter pris på.
Siden han bor hele veien ned i Trønderlag og jeg her oppe i Tromsø så er det jo ganske åpenbart at jeg egentlig bare får venne meg til det, siden han skal ta enda et år på folkehøyskolen til høsten. Men vi håper nå og få sett hverandre i feriene.

Dagene sammen til nå har vi gjort både mye og lite, været har for det meste vært overskyet og grått men nå har det blitt bedre. Lørdag den 21 hadde vi fire mnd jubileum, da tok vi en tur til byen på Yonas og koste oss med tako pizza. Han innrømte i starten at han var en smule skeptisk på tako pizzaen men endte opp med å like den.

Mandag den 23 dro vi utover til kattfjorden på hytta og sov over en natt der han da fikk treffe resten av familien, været var heller ikke dårlig så vi tok oss en liten strandpromenade. Heldigvis var det ikke flo, så mens vi gikk der fant vi mye skjell og noe tok vi med tilbake. Mens vi var der ute fikk vi tatt noen ganske fine bilder og til en overraskelse så kunne han faktisk litt om foto, men så har jeg jo også lært at kjæresten min faktisk kan ganske mye om litt av hvert, eller som han selv sier: "Æ e da litt allsidig av mæ da, sjø" så fikk vi tatt noe fine bilder sammen og til overraskelse så fikk han tatt noen utrolig fine PANORAMABILDER som jeg virkelig elsket.

Onsdag tok vi en liten kveldstur opp til fjellheisen. Planen var engentlig at vi skulle opp for å se midnatt sola hvis det ble skyfritt og fint vær, noe det ikke ble men fint vær eller ikke så ble det en fin tur opp dit uansett selv om det var overskyet og litt sur vind der oppe. Er man i Tromsø så synes jeg det virkelig er verdt en tur opp dit for å få sett hele Tromsø, jeg hadde hvertfall lyst til at Tor Martin skulle få sett hele Tromsø, og det ble også noe fine landskapsbilder, panorama og kyssebilde der oppe.

Torsdag tok vi oss en tur til Jekta storsenter for litt shopping. Tenkte egentlig mest på å vise han litt rundt men vi ble for det meste inne på New Yorker, så fant oss litt vi kjøpte før vi tok fatt på hjemveien igjen.

I dag har vi ikke gjort noe særlig engentlig, tok oss en tur ned i fjæra og fikk tatt litt bilder og fant en masse skjell som vi tok med oss opp. Så har vi sett på en sci-fi type film Robocop som varte i rundt to timer men som var ganske bra syntes jeg.

Så nå er det bare to dager igjen til jeg skal dra nedover med han til Namsos og jeg må si jeg gleder meg til å være der i to uker med kjæresten, så jeg må nok begynne med med pakkingen nå straks så jeg har det klart før vi skal dra på mandags morgen.

Mandag 16. Juni 2014

De siste dagene her har været vært ganske rart, kjedelig, grått og noen regnfulle dager, og det kunne ikke bli bedre når jeg så ut av vinduet i dag mårrest. Det var et uvanelig syn og jeg hadde ikke trodd at jeg skulle få se noe sånt i en Juni måned midt på sommeren, fjelltoppene rundt er helt hvite og det har faktisk snødd i Tromsø så det var bare å gå å legge seg under dyna igjen og ikke prøve på å se ut vinduet engang.
Grunnen til at det plutselig snør er fordi etter som jeg har fått med meg så er det fordi at vi får en kald sur vind ifra Svalbard og oppe i områdene der og fremover kan det bli litt kalde dager men ikke så kaldt som i dag.

Følg meg gjerne på instagram, heter tineir3n.

-Tine

10 ting du ikke visste om meg

1. Liker å reise til nye steder jeg aldri har vært før

2. Jeg blir ganske fort brun når jeg er ute i sola

3. Fryser ganske lett

4. Hater insekter / krypdyr

5. Snill og blid som dagen er lang

6. Liker og elsker tordenvær

7. Er veldig glad i å lage mat og bake så jeg er mye på kjøkkenet innimellom

8. Jeg har "Støv på hjernen" sier kjæresten min, noe jeg faktisk har.

9. Hater mas fra folk

10. Før hatet jeg å lese, nå elsker det.

Hva vil dere ha mer av?

Nå sitter jeg på veranda å koser meg med de få timene vi har igjen med sol før det ikke er mer igjen å nyte. Nå straks skal vi spise grillmat og det gleder jeg meg veldig til.

Tenkte jeg skulle høre med dere om hva dere har lyst å ha mere av på bloggen, kan tenke meg at alt det jeg kommer med ikke er så inntressangt for dere å lese.
Har tenkt tanken på å kanskje lage en videoblogg hvor jeg innkjøpene mine fra New York, hvis det er noe interessant.
Så kom gjerne med forslag om hva dere vil ha mer av.

hits