Halvveis flyttet

Jeg har en følse av at denne lille uka jeg og Tor Martin er her oppe i Tromsø vil komme til å gå fort men saakte. Det er så mye vi skal få gjort løpet av den lille uka vi er her men har vi tid til alt egentlig? Det skal pakkes og det skal ditt og det skal datt så det gjenstår å se og en uke går fort som bare det, det er heller ikke så lett og pakke med seg saker og ting når du kun har lov til å ha med 20kg per kolli pluss 10kg i håndbagasje. Skulle ønske vi hadde en ordentlig koffert vekt her i huset som faktisk fungerte noe vi aldri har når man virkelig trenger det.

Nå som vi har vært her i ett døgn har pakkingen startet for fullt og allerede er 1 av 2 kofferter pakket ferdig, ellers så har dagen i dag gått til litt innkjøp av hele 11 garnnøster til 703kr (bilde over) og to Mummikrus til samlingen min. Tenker litt på om jeg skal starte med strikke prosjektet nå eller om jeg skal ta det når jeg kommer tilbake til Namsos. Hmm, tenke tenke.

Hva har du drevet i dag?

På tur oppover

Hallo. De to siste dagene har katta her i huset knyttet seg veldig til meg, fulgt etter hvor enn jeg går og mest av alt storkoset seg i fange mitt i mange timer. Tiger er gammel ja men en kjempe snill og herlig kosepus.

Akkurat nå er vi da på Værnes og venter på at norweigan flyet skal komme å fly oss til Tromsø snart om en liten stund. Vi har vært våken i natt så vi begge to er trøtte og slitene etter bare en tre timers busstur fra Namsos som gikk før seks. Så når vi kommer hjem skal vi ta å slappe av og sove og det blir nok godt.

Hva gjør du I dag?

Nytt og spennende prosjekt

Gud så fort dagen har gått og klokka er sju allerede. Snart skal vi spise kyllingwok til middag og det tror jeg blir kjempe godt, nam nam. 

Nå er det en god stund siden jeg hadde et strikke prosjekt pågang. Her om dagen satt vi og koste oss i stua med en masse strikke bøker som vi satt å så i, det var kjempe mye strikka gensere, jakker, kofter og mye mye mer. Strikkelysten kom selvfølgelig tilbake og det å strikke klær har egentlig aldri vært noe interessant for meg, men nå har jeg bestemt meg for å hvertfall prøve, så det blir spennende å se hvordan det blir.

Holder du på med håndarbeid?

-Tine

En tur på fjellet

I en uke nå har vi hatt sol og finvær her i Trøndelag og det er så kjempe deilig, får virkelig håpe at været vil holde seg som nå en stund til. Godt med govær etter masse regn og overskyet en hel måned.

Mens vi forsatt har goværet som vi nyter for fullt kan vi jo ikke sitte inne hele dagen heller det går jo ikke. Så i går tok vi oss alle en tur opp på Spillumsfjellet, en kjempefin lang tur med en utrolig nydelig utsikt over Namsos. Vi gikk opp på framsiden denne gangen som var ganske bratt og som gikk gjennom mye skog og berg. Da vi kom opp tok vi oss en god pause med sjokolade og kjeks mens vi koste oss i sola, fikk tatt en god del bilder på turen med både kamera og telefonen. Håper på flere turer på fjellet eller hvor enn neste kostur går henn.

Sommerfølelse

Etter en hel måned med bare gråvær kom endelig sola og finværet til Namsos. I dag fikk jeg skikkelig sommerfølelse og i går var det ferie følelse da vi var på en campingplass og hjalp Amcar klubben med å rigge opp telt og diverse til lørdag som vi egentlig skulle være med på som vi ikke orket likevel, det var rett og slett så herlig. så i dag ble kamera med ut og bilder ble det nok av, tror nok minnekortet snart er fullt så skal se gjennom bildene og slette de uklare stygge bildene.

Nå har vi akkurat spist middag eller grillmat med bakt potet, flinsteik, pøser og mer til noe som var kjempegodt og noe vi alle ble kjempe mette av, så resten av kvelden blir det avslapning med Kim Kardashian spillet og kanskje en film muligens.

Ha en fin kveld videre.

litt flytteplaner

Hei hei dere!

Nå sitter jeg å skriver på PCen til Tor Martin kjæresten min og herregud så rart det er å skrive på data igjen. Håper jeg snart får ordnet meg ny pc selv så jeg får blogget oftere og bedre. Ser også at blogg er litt forandret på når man skal skrive nytt innlegg hm, greit det hvertfall. 

I dag har det vært kjempe fint vær her i Namsos. Det var litt sol til å begynne med og eller så har det vært overskyet og varmt i lufta så jeg måtte ta en tur ut og knipse litt bilder med Nikon kameraet som jeg ikke har brukt på en god stund nå egentlig men det skal nå bli tatt mere i bruk nå om jeg får ny pc snart. Bildene får komme senere i et eget innlegg. For tiden så skjer det ikke så mye her i Namsos, jeg og Tor Martin skal snart dra oppover til Tromsø en ukes tid for å hente flere av sakene mine nedover siden vi har planer om å flytte sammen ganske så snart etter sommeren. Gleder meg kjempe mye til det så det blir bra når vi får ordnet alt til flyttinga. 

For en stund siden gjorde jeg et Do It Yourself prosjekt det ble da å pynte øre pluggene med perler på og det var ganske så enkelt å gjøre selv om det tok litt tid med å klippe opp hver eneste perle og tre på. 

Har ikke så mye å blogge om så om dere har noe forslag tar jeg gjerne imot det.

-Tine 

Biltreff og kinodate

Å herregud for en laaang dag det har vært. Like etter at vi var stått opp i dag tidlig måtte vi bare forte oss avgårde siden vi hadde avtalt å være med å hjelpe osv. Jeg hadde heldigvis akkurat rukket å laget en kopp te som vi fikk tatt med og så vi fikk våknet litt. Da vi skulle til å rigge opp telt og alt mulig annet ble det overskyet og regn og ikke minst veldig kaldt, så om vi frøs var det bare å sette seg i bilen en stund til man ble varm igjen. Men etterhvert kom sola og goværet fram og det ble ikke så ille som vi trodde det skulle bli, så lenge det var fint og godt vær skal man ikke klage.

Etter noen timer på et biltreff dro vi en tur hjem og slappet av litt før vi dro videre inn til byen på kino og så Jurassic World, husker ikke sist jeg så film på kino. har ventet så lenge på å se den, tanken var at vi skulle se den i går på premieren men tok det heller i dag. Å jeg må si at filmen var utrolig bra og at jeg likte den ganske godt, selv om jeg ble litt redd innimellom.

Så nå er vi begge sliten eller hvertfall jeg for det meste, har nå spist mossaka til kveldsmat (gresk lasagne) og jeg er ganske klar til å krype under dyna og ta kvelden.

Ett sjuk(t) bra kjærestepar

Hei igjen.
Her i Namsos koser jeg meg som bare det bortsett fra en ting som plager for øyeblikket.. Både jeg og Tor Martin er blitt skikkelig forkjølet og har vært det siden torsdag(?)

Det hele startet med at jeg ble smittet av Annika, som er en utveksling's student fra Tyskland, veldig søt og trivelig jente.
Det startet da med at jeg en dag var helt glovarm og hadde hodepine som bare f. Så over natten hadde jeg klart å smitte min kjære også så nå ligger vi begge her med skikkelig hoste, vond hals og tett nese. I helga var jeg så tett at jeg knapt klarte å puste og det var helt grusomt, var i går en liten kjapp tur i byen og fikk kjøpt nesespray og doc til halsen så det var godt å endelig ha det. Håper forkjølelsen vil slippe taket snart for det å være forkjølet er ikke noe gøy og spesielt når man våkner grytidlig morgen eller midt på natta med hosteanfall som også vekker den andre som ligger ved siden av.
Men vi har fått noe hoste mikstur av svigermor så håper det vil hjelpe.

hits