Endelig innflyttet

Da er jeg og Tor Martin endelig flyttet inn i vårt nye hjem vil bare si med en gang at her er det dårlig internett dekning men det går sånn akkurat så at jeg får blogget heldig vis, men bedre internett skal det bli så vi jobber med saken.

Første natten her gikk greit sovet ikke med det første akkurat siden det er ny plass og mye uvant som jeg må venne meg til blant annet at det er en hovedvei like ved som det konstant er kjøretøy som suser forbi i full fart uansett hvilken tid på døgnet det er.

Selv om vi akkurat har kommet inn døra her så er det enda mye som skal på plass og til nå har vi fått rommet ferdig, flyttet inn seng og kommode å lagt på plass klærne, litt rot enda men det rydder vi opp etter hvert å litt rot må man regne med når man flytter. Ellers så har vi i dag fått gjort litt, vært på butikken og kjøpt inn litt for helga klarte uheldig vis å glemme korte igjen hjemme men det ordnet seg takk til svigermor som reddet oss i siste liten. Så nå er det kveld og vi sitter i stua i en fin kosekrok hver for oss på hver vår pc og styrer med vårt.

-Tine 

Mobilbilder

Klokka er hav to på natta og jeg er lys våken med lite støm på pcn. Burn er oe jeg burde holde meg unna om kvelden hvis ikke er jeg lys våken i flere timer noe som kanskje ikke er så lurt og det er jo med på å snu døgnrytmen også en del. men skal gå til sengs ganske straks nå etter jeg har postet dette bilde innlegget. Lurer på om jeg kanskje skulle ordne meg et lite kamera som jeg faktisk kan drage med meg her og der isteden for å måtte laste opp dårlige mobilbilder på bloggen, neida det trengs ikke og det orker jeg ikke kaste bort penger på. Tok litt blomter bilder da vi var ute å gikk i fin været i går. Fant en veldig fin blomst som jeg aldri har sett før men fant ut at den er giftig og heter Revebjelle noe sånt men jeg synes den var ganske fin og ville plukke den med hjem og sette den i vann. Fin uvanlig blomst.

Hva synes du om bildene?

-Tine 

O p p u s s i n g

Nå sitter jeg på kjøkkenet og drikker min andre kopp med te og skal straks til å lage meg litt kveldsmat før jeg stuper til køys og tar kveld. Kom hjem for en del timer siden men i dag har vi jobbet som bare det og det ble en skikkelig innsats vi gjorde med å male resten av rommet ferdig pluss døra, så nå gjenstår det ikke så stort mye mere som gjenstår enn å få malt listene rundt vinduet, døra og i taket så er rommet ferdig og klart til at vi kan flytte inn seng og kommode.

Før vi startet på å male opp rommet virket det mindre men nå som vi har malt om til en hvit grå farge på veggene ble det rommet en god del større, så det gjenstår å se når vi blir helt ferdig med rommet og det gleder jeg meg til. Men arbeidet forsetter i morgen så vi får se hvor mye vi får gjort da også.


-Tine 

Dialekt

Gjennom året mitt på folkehøyskole fikk jeg høre mange forskjellige typer dialekter fra andre steder rundt om i landet fra Oslo, Bergen, Ålesund, Stavanger og en del flere, det var rart og uvant i starten men jeg ble fort vant til det etter hvert.

Men av alle de dialektene som jeg fikk høre det året så må jeg si at jeg synes at trønder dialekten var den fineste av de og etter at jeg begynte å komme til Trøndelag og har en trøndersk kjæreste så ha dialekten hoppet over på meg en god del, og det merkes godt på måten jeg snaker på og skrivemåten min uansett så er det cirka 30% trøndersk bandet inn i Tromsø dialekten min. Og nå som jeg faktisk har flyttet hit så blir det kanskje mer enn det er nå, hvem vet hvordan dialekten vil forandre seg. Jeg vet at Tromsø og tromsødialekten er en del av meg og at jeg burde helst ha den dialekten men skader det å få en liten blanding av trønders og nordlending?

Hvordan er din dialekt? 

-Tine

Nytt kosetøy

Oj dagen i dag har gått fort, og vi har egentlig ikke gjort så kjempe mye når jeg tenker over det. I dag tenkte vi at vi skulle få pakket unna en del ting og det fikk vi men ikke så aldeles mye, vi tar ting litt etter litt.

Vi tok en tur til byen i dag og det var godt å komme seg litt ut og få litt frisk luft. Tanken var egentlig å få kjøpt noe male tøy bare en stor t-skjorte og joggebukse siden vi holder på å skal pusse opp der vi skal bo, men istede for male tøy ble det heller kjøpt nytt kose tøy. Det var mye salg i byen og tanken på å kjøpe litt mere fristet litt men siden vi hadde kjøpt mye annet så det får bli en annen gang. Mens vi var i byen og surret tok vi muligheten for en liten date på Viva Napoli noe som var koselig siden vi har ikke vært ute og spist på kjempe lenge, og da mener jeg rundt Oktober cirka. Så da passet det fint å ta det siden i morgen har vi vært sammen i 1,5 år så yeeeiii hehe.

Nå sitter vi og bare skal slappe av resten av kvelden og jeg skal starte på den nye soloppgang boka jeg fikk kjøpt i dag og kose meg med den.

T-sjorte 50kr og kosebukse 149kr, begge er fra Cubus.

-Tine 

S Ø N D A G

Det er ganske sjeldent jeg blir syk ofte som jeg har vært i det siste men nå har jeg begynt å føle meg en smule bedre. Formen er mye bedre, den såre halsen er borte, øynene renner mye mindre så det eneste er bare at nesa renner, litt slimhoste og dårlig i stemmen ikke stor mye mer enn det. Så jeg er på bedringers vei. Nå snart skal vi ta å dra til andre hjem og få skrudd opp kommode og andre ting som må gjøres. Når jeg er tilbake vet jeg ikke det blir vell en gang løpet av kvelden sikkert, får se hva vi får gjort der borte.

Legger ved et par bilder jeg tok forleden.

-Tine

My Bucket list

Er det virkelig mulig at jeg har blitt syk, IGJEN! det er jo bare en liten måned siden jeg var syk sist så nå er jeg forkjølet med foss rennende øyne som alltid, vond hals, slapp og hoste men håper det ikke vil vare så lenge for jeg har ikke tid  il å være syk nå midt oppi alt dette, det går ikke. jeg velger å tro at mange har en liste med ting dere vil gjøre før dere dør. Jeg har akkurat skrevet min og har lyst til å bare sette igang med det samme. 

1. Dra på kjæreste tur 

2. Gifte meg og få en fin familie med to barn

3. Dra til Mummi land 

4. Få en tatovering 

5. Lære ett nytt språk 

6. Dra på livekonsert til en av mine favorittartister 

7. Flytte til en ny by og starte på nytt 

8. Dra på bryllupsreise til Hawaii 

9. Besøke flere steder i USA 

10. Ha en vegg full av polaroid bilder 

11. Kjøre Route 66 i USA 

12. Adoptere en hund 

13. Se spekkhoggere på nært hold og få et bra bilde 

14. Bo i utlandet for et år 

15. Lære å kjøre segway 

16. Bygge et hus fra pc spillet The sims

 

17 Dra å se Eller Degeneres Show 

18. Dra til Disneyworld

19. Ta ett blde hver dag i ett år 

20. Eie et hus med stor hage og basseng 

21. Ha ei trehytte bygget av The Tree House Masters Pete Nelson 

Hva har du på din liste?

-Tine 

Allergi?

Siden starten av sommeren måneskifte mai / juni var jeg og Tor Martin syk og sengeliggende en liten periode to-tre uker cirka, og siden det har jeg hatt problemer med foss rennende øyne noe som har vært utrolig plagsomt og det har blitt mye verre de gangene jeg faktisk har gått ut, som Tor Martin har lagt merke til. Jeg vet fra før av at jeg ikke har hatt noe allergi tidligere selv om jeg aldri har sjekket det.
Men jeg tenker at jeg skal få byttet fastlege og sjekke det for å være på den sikkere siden.

God natt fra oss to.

The Purple Flower

Hadde håpet på at det var mulig å kunne være litt lengere ute men så kaldt som det var så var ikke et så veldig fristende akkurat med tanke på at det var overskyet grått og kald vind så det ble ikke så mange bilder å ta, ble mere som en spasertur med alt fotoutstyret påslep, fikk tatt litt da men lite å kunne vise på bloggen. Snart blir det pølsegrateng til middag og jeg kjenner meg en smule sulten nå så det skal blir godt.

Hva synes du om bildet?

- Tine

En blogger må ha bilder

Nå sitter jeg godt plassert i god stolen i stua med musikk på ørene og skriver blogg innlegg mens de voksene prater og koser seg på kjøkkenet. Jeg er utrolig fornøyd med ny dataen min og kunne ikke funnet meg en beder enn denne HP pc`n, har fått lagt inn virus og Office programmene og jeg er helt avhengig av å bruke Word når jeg skal skrive blogginnlegg.

Tenker at i dag skal jeg få tatt litt bilder til bloggen så jeg kan få laget meg en ordentlig header, den som er nå laget jeg bare sånn kjapt går da jeg la inn designet så den er bare midlertidig til jeg får meg ny. Så straks skal jeg ta å ordne meg så blir det ut en tur for å knipse bilder.

Så ellers har jeg ikke noe planer i dag skal også selfølgelig få pakket en del ting så det er gjort.

Hva gjør du i dag?
Hva synes du om designet?

-Tine

Ny pc og ett nytt kapittel

Etter flere månder uten PC og kun blogging med telefon og iPad var jeg rett og slett bare nødt til å skaffe meg en ny.

Jeg lette på Elkjøp og Exspert sine nettsider men da jeg kom til butikken på Elkjøp fant jeg den jeg ville ha, og flaks for meg så var det den aller siste de hadde så YES ENDELIG HAR JEG FÅTT NY PC!

Etter et døgn på lading og den lille tiden jeg har tuller litt rund på pc`n skjønner jeg ikke stort mye av det nye systemet Windows 8 men det kommer seg nok etterhvert, Tor Martin sa at det vil jeg venne meg til kjapt så det tror jeg på. Men det er så ufattelig deilig å endelig ha en engen og kunne tulle med uten å måtte spørre om å låne andres. 

Så nå om det er en ny start tenker jeg etterhvert at det skal bli tatt noen nye bilder så jeg kan få ordnet meg nytt design og en header så nå blir bloggingen mye enklere fremmover. 

Noe dere vil jeg skal blogge om fremmover? Jeg er åpen for alle forslag.

-Tine

Storshopping

Hei leserne mine. 

Her holder vi fortsatt på med pakking av diverse saker og ting som skal ned i esker og stables å fraktes bortover, det er mye som skal med og ikke. Så i går fikk vi kjørt bortover en liten del av flyttelasset som var klart til å fraktes og vi er ikke halvveis enda men det kommer mer etterhvert, flytting og pakking tar dagevis. Akkurat nå i skrivende stund sitter jeg på gulvet med TM`s pc i fanget og hører på musikk mens jeg samtidig tenker litt på hva jeg skal pakke ned i esker og her er det bare rot over alt. 

I dag har vi vært en tur i byen og fikk kjøpt inn litt ting og tang som vi trenger blant annet kommode, maling og flytte esker. Ellers skjer det ikke så mye her akkurat, Tor Martin er å jobber litt på Amcarklubben og maler litt men kommer nok hjem igjen om en stund så det blir bra. 

Legger med et bilde fra ifjor sommer da jeg kom til Namsos første gangen.

-Hva har du gjort i dag?

Tine

Endelig igang

Nå har ting endelig begynt å skje og jeg synes det kjennes så godt å endelig få satt igang endel med flyttingen, merkelig nok liker jeg det allerede flytte på diverse ting ommøblering det er gøy. Da vi dro nedover igjen fikk vi med oss til sammen rundt 40kg og det meste var klær stappet i Tor Martin sin bag og litt andre generelle ting i min koffert. Så ja det er litt rotete men får se hvordan ting blir når vi får satt alt på plass senere.

I går var vi innom der vi skal bo noen timer og ryddet unna mye ting og tang og i morgen skal vi igjen bort for å vaske soverommet rommet skikkelig grundig, for det vi tenker å gjøre med soverommet er at vi skal male det, nå er det sånn kaffelatte krem farge på veggen noe som ikke akkurat er så fint.... Hvordan det skal se ut på soverommet er det jeg som får bestemme og ha kontroll over, så jeg tenker kanskje hvit og grått, muligens? Får se hva jeg finner på hehe.

Ellers så sitter jeg og koser meg med strikkingen og er godt igang med skappelgenseren og første del av genseren (bakdelen) er ikke langt ifra ferdig. Så nå er det ganske spennende å strikke.

Hysj, jeg tegner!

Oj er klokka allerede blitt så mye hmm jaja tiden går fort når man holder på med ting og ikke følger med tiden. De siste timene nå har jeg sittet på gulvet med pute og dyne og kost meg med fargelegging, jeg angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte tegnebok og tusjer i går da vi var i byen på Ark Bokhandel så det var bra vi gikk innom der å fant det tilfeldigvis. Skulle bare ønske at det var litt flere farger men det får vi kjøpe mere av senere. Det å sette seg med å fargelegge i sånne bøker som dette og bare være i sine egene tanker er virkelig avslappende og allerede har vi fargelagt noen sider i boka. Kjente det var gøy å fargelegge litt igjen, har ikke gjort det på kjempe lenge og man blir virkelig oppslukt av det når du først er igang.

Nå tror jeg snart det er leggetid merker det at jeg begynner å bli trøtt selv om jeg sov nesten to timer for noen timer siden. Hehe.

hits