Nytt Design

Kjente det var på tide å bytte design (igjen), selv om det ikke var så lenge siden jeg ordnet nytt sist heller da. Men det som plager meg mest akkurat nå er den dumme sidemenyen som skal stå på siden->så hvorfor i all verden havner den nederst på bloggen. Jeg har prøvd å sette inn den der kode greia som skal få den opp på plass men det hjelper jo ingen ting den er der nede fortsatt.får pløve å legge designe inn på nytt å se hva som skjer hvis ikke vet jeg ikke hva.

I det siste har vært på hytta og litt her og der, for det meste hjemme og ikke vært så mye i form til å gjøre noen verdens ting, lå bare i senga og så på tv og sov litt innimellom. Men i går bestemte jeg meg får at jeg skulle «stå opp» og gjøre noe, så jeg shinet rommet og hjalp mamma med en del småting.

Ellers i skrivende stund sitter jeg her og hører på musikk og spiser litt godterier, føler meg usunn som spiser godteri på en hverdag men det er snart helg igjen så hehe. I går og i dag har himmelen vært utrolig fin. Jeg bare elsker når himmelen er oransje / rosa aktig og andre farger, det er så fin og se på #ELSK.


 

-Tine

Noen ideer om hva jeg kan blogge om?

Jeg er helt balnk på hva jeg skal blogge om. Vil gjerne ha ønsker fra dere om hva slags innlegg dere vil lese. Blogglysten er helt nede fortiden, kommenter litt vær så snill det hadde virkelig hjulpet.-Tine

 

Meld deg på fotokonkurranse

Tenke jeg skulle ta en fotokonkurranse, er så lenge siden jeg har hatt konkurranse også er det jo så morsomt. Det er ingen tema så dere er fri til å velge hva dere vil ta med. Premien blir en vurdering og fire kommentarer pluss link til bloggen. Jeg avslutter konkurransen 25.August!Dette må du gjøre for å være med:

- Skriv et innlegg hvor du linker til konkurransen min og legger inn ditt bidrag. Du kan delta med Max tre bilder, last de gjerne opp i 600px.
- Du må ha tatt bilde selv
- Kommenter under her at du er med og legg med link til innlegget ditt

Lykke Til! Jo flere jo bedre :)

-Tine

Polar Zoo

I går var jeg på en liten shoppingtur med mamma skulle kjøpe meg ny pc i går men det skal jeg ta heller ta på mandag, var innom elkjøp og fikk litt info om den pc`n jeg skal kjøpe. Det ble mye frem og tilbake mellom K1 og jekta fikk kjøpt litt men ble ikke så mye


Skoene jeg kjøpte Converse 700kr på skoringen

Ellers så har jeg vært på Polar Zoo i Bardu i dag. Det tok eviheter å kjøre ned dit men det var verdt det. Det var mange dyr der og ekstremt spennende når man fikk se de på nært hold blant annet Elg, Bjørner og mange flere rovdyr. Klokka ett var det guiding og foringstid de informerte litt om hvert av dyrene, bjørnene var alle mest spennende synes jeg. Senere etterhvert kommer det en bildevideo fra PolarZoo.


En liten video av bjørnene på slutten av guidingen.  Filmet med mobilden.

Har du vært på PolarZoo?

-Tine

 

hits