Håndarbeidsprosjekt

Hei igjen! Det er så deilig å ha tilbake pcn og endelig kunne blogge som normalt igjen uten noe som helst problemer med maskinen. Vell uansett. I høst for et par uker siden satt jeg igang igjen en hobby som jeg virkelig liker å holde på med om dagene, tenkte jeg å vise hva jeg henger fingrene i for tiden.

Strikking, er den form for håndarbeid jeg har brukt absolutt mest tid på. Når jeg tenker meg om så husker jeg virkelig ikke hvor eller hvordan strikke interessen kom fra, helt sikkert fra mamma og mormor, de strikker jo så utrolig mye 24 / 7 nesten og for å ikke glemme for en god del år tilbake gikk jeg på strikkekurs og lærte det mer også litt gjennom skolen.

Jeg har alltid likt å strikke, men har aldri bestemt meg for hva alt arbeidet skulle bli til.
Det ble kanskje noen uferdige grytelapper eller starten på et skjerf som aldri ble gjort ferdig og som bare har ligget i fler år og ikke blitt rørt igjen som til slutt bare ble kastet.
Strikking synes jeg også er en fin måte å kunne slappe av på og få tankene over på noe annet etter en lang slitsom dag.

Det to siste årene har det blitt lite strikking men nå som jeg er igang igjen holder jeg nå på med et "prosjekt" jeg vil komme i mål med. Klær er noe jeg ikke frister meg til å strikke, men har fått lysten til å prøve meg på et pledd og kanskje puter litt senere også.
Som sagt for noen uker siden da jeg tok i bruk igjen strikketøyet og satte igang, fikk jeg samtidig et digert garn nøste av en dame på jobben til mamma, det største nøste jeg noen gang hadde sett og det var tynt, fint og ganske deilig.

Av alle garn i verden har jeg funnet et garn jeg faktisk liker å strikke med, det er kanskje litt vanskelig å ordne opp når man har gjort feil eller mistet en maske men ellers et godt garn å jobbe med. Nylig fikk jeg samme type garn i posten fra kjæresten i en veldig fin lillafarge som jeg etterhvert kanskje tar å strikker puter med som min svigermor tipset meg om, jeg får se hva det blir til når jeg kommer så langt.Arbeidet er på rundt litt over hundre masker og jeg strikker med rundpinne 5, hvor langt det skal bli får vi se på når nøstet er bare en lang tråd igjen. Til nå synes jeg det er ganske bra og jeg gleder meg til det er ferdig og kunne ta det i bruk.

Så det er altså mitt såkalte håndarbeidsprosjekt for tiden.
Ha en fin søndag alle sammen!

-Tine

Seks månder

Hei igjen.
Nå har jeg fått min kjære pc tilbake fra reprasjon og det er så utrolig herlig å ha den tilbake så nå blir det blogging igjen. Idag så har kjæresten min bursdag så jeg vil dedikere et lite innlegg til han i dag.
 
Alt føles som at det skjedde i går, og tiden har gått fortere enn det jeg har fått med meg. Det føles som at det var i går vi feiret fire måneder da han var her i Tromsø, nå har det plutselig gått et halvt år siden vi ble sammen. Er så utrolig heldig som får ha denne fantastiske og herlige gutten i livet mitt og jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten han.

Når jeg er sammen med han føler jeg meg som den heldigste og lykkeligste jenta i verden. Han er den eneste som kan få meg i bedre humør hvis det er en dag hvor jeg er sur eller nedfor. I like that you know me too well, but I can't believe how you can find out that I'm not in mood or when something is wrong over a Facebook chat.
Jeg er så ufattelig glad i han og kunne virkelig ikke fått eller ønsket meg en bedre kjæreste. Vi kan snakke om alt, vi tuller og tøyser mye sammen og har allerede en del planer for neste år som jeg virkelig ikke kan vente med å komme igang med.
Det er helt utrolig hvordan en så fantastisk gutt som deg kan gjøre for at jeg skal føle meg så glad og lykkelig som jeg er i dag.

Tiden sammen med deg til nå har vært helt fantastisk herlig og jeg gleder meg til mer, og ser virkelig frem til vi er sammen igjen. Tusen takk for seks fine herlige måneder med deg gutten min, jeg er kjempe glad i deg og jeg elsker deg mere enn noe annet i verden, du betyr virkelig alt for meg og du er bare det beste som har skjedd meg. Og det beste av alt er at du bare er min.

Det er trist at vi ikke fikk tilbringe dagen sammen, siden nå på lørdag drar du og skal starte ditt andre år på Bjerkely Folkehøyskole hvor vi møttes, men så lenge jeg kan tekste og ringe deg føler jeg at du aldri er lengere unna enn en liten Skype-samtale. I know this will not be easy but I will be strong for us and for the wonderful relationship we have together, It's gonna be alright. Jeg ser virkelig frem til vi er sammen igjen i feriene og neste år når du er ferdig med andre året på skolen. Jeg kan nesten ikke vente♥
 
-Tine
hits