Kjære pappa!

Hvorfor er du ikke her nå, og tørker bort tårene mine? Nå er det snart tolv år siden du gikk bort og bare tanken på at du ikke er her lengere har jeg ikke ord for. Ingen av oss eller du viste noe om det, og hadde vi vist at du var syk i hjerte og gjort noe med det hadde du kanskje vært i live i dag.

Julen år 2000 var da alt ble forandret og den julen vil jeg aldri glemme, det er på en måte blitt et minne for meg selv om det var en forferdelig jul det året. Det var lillejulaften langt utpå kvelden, snøen la seg på bakken som et tykt teppe utenfor i mørket og jeg hadde gått til sengs for lengst. Jeg hørte dere voksne prate og le ute i stua. Jeg var våken, gikk ut og bare så på dere. Jeg glemmer aldri det siste synet jeg så av deg i live eller latteren din.

Til å være 7år skjønte jeg ikke stort av det som skjedde der og da men det var ganske så dramatisk. Det kom tre-fire sykebiler til oss. Jeg sto i døra å så du bare lå der mens sykefolkene drev å styrte med ting og tang rundt deg. De gjorde alt de kunne for å prøve å få liv i deg igjen men til ingen nytte. I dag når jeg ser på bilder av deg så tenker jeg «Hvem er den mannen? Jeg kjenner han ikke?» men jeg vet innerst inne at du er pappaen min og det vil du alltid være. Noen ganger og ofte tenker jeg på hvordan livet mitt hadde vært nå om du fremdeles hadde vært i live.En gang jeg var på vei hjem fra byen kom det en mann som jeg tror du kjente eller noe jeg husker ikke det er en god stund siden nå. Han så på meg og sa noe som hørtes ut som navnet mitt. Ikke viste jeg hvem han var eller hvordan han viste hvem jeg var da vi bare begynte å prate og han var ganske trivelig å prate med til å være en totalt fremmed for meg. Jeg husker ikke alt vi pratet om da men jeg husker at vi pratet om deg og noe jeg spesielt husker var at han sa at jeg er veldig lik deg. Og hver gang jeg hører det at noen sier at jeg ligner på deg blir jeg stolt og glad, det er så mye jeg har arvet etter deg og det er jeg kjempe glad for.

Har så mange gode minner. Har alltid vært en pappajente, som synes fanget ditt var den beste plassen å være. Men du pappa, jeg vil bare at du skal vite at jeg har det bra. Selv om jeg savner deg så inderlig mye, går livet videre. Jeg har mange som er glade i meg og som passer på meg, så du trenger ikke engste deg. Du kan hvile i fred, så snakkes vi snart igjen.

♥ I`ll always remember you ♥

Foto: Regn

I dag tidlig når jeg våknet regnet det noe sykt når jeg så ut av vinduet, det var som at det aldri skulle slutte å regne nesten. Tok noen bilder og få av de ble vellykket. Men nå tror jeg at jeg skal legge meg, skal tidlig opp i morgen for å dra til byen.-Tine

Nytt Design

Jeg synes det var mye bedre enn det som var sist egentlig grått blir fort litt kjedelig egentlig men når det er litt mere farger blir alt så mye annerledes og bedre.

Har fikset litt på designet så nå gjenstår det egentlig bare å putte inn en header, så er alt ferdig.

Men hva synes dere?

-Tine

hits