En uventet følgesvenn

Dagene føles virkelig lange etter at jeg startet på kurset men døgnrytmen kommer sakte men sikkert tilbake merker jeg noe som enda er godt. I dag var jeg innom legen en tur før kurset, etter som jeg har vært dårlig en periode noe som har vært ganske irriterende og påvirket oss begge to veldig. Sånn som det ser ut til kan stress være grunnen for det har jo skjedd ganske så mye på tre måneder. Det har vært flytting, tanker om jobb og søking, en mor i Tromsø som vil ha meg hjem en tur, jeg har vært slapp og fått i meg lite mat og sånne ting. Jeg håper virkelig dette går over snart for vi begge er ganske så lei dette her og nå må det ta slutt.

Da jeg dro hjem i dag fikk jeg en fikk jeg en følgesvenn på veien. Jeg snakket i telefonen med min kjære da han oppdaget at det var noe som fulgte etter meg, og det var en kjempe fin Border Collie som gikk løs uten eieren sin. Den fulgte etter hele veien hjem og det synes jeg var utrolig koselig men hunden måtte tilbake til eieren sin, så vi fant et tau og gikk til der hvor hunden bodde. Det beste med den hunden er at den er superlydig og kjempe godt disiplinert fra den var valp som jeg har hørt og da vi gikk med den. Herregud så snill den var, den trakk ikke eller noe men gikk kjempe fint på siden av oss. En sånn type hund som er så lydig og godt disiplinert kunne jeg godt ha ønsket meg men det kreves utrolig mye trening for å få det til. Men det er jo lov å ønske da.

Hvordan har din dag vært?

Prosjekt jobb

Beklager for sent innlegg, det har virkelig vært en lang dag i dag og vi begge kjenner oss helt utslitt. Jeg var på kurs i dag og første dagen gikk ganske greit, vi fikk informasjon om hva kurset dreiet seg om også fikk vi oppgave om å presentere hverandre men så langt kom vi ikke så gjennomgang blir det i morgen istedenfor. Vi har nå spist sweet and sour kylling gryte til middag noe som var ganske godt og sitter nå fremfor tvn og ser på cake boss å bare slapper av før det blir natta.

I morgen blir det opp og av gåre litt tidligere for i morgen skal jeg innom legen en kjapp tur og på kurset rett etter frem til tre tiden. Så ja det vil nok bli mange dager fremover hvor jeg vil være utslitt og trøtt, men sånn blir det vel når du ikke har gjort noe på dagen en periode.


tihi 

god natt

Hallo.

Så var helga over og jeg sitter i sakkosekken fremfor ovnen med en god og varm kopp med nissete på sia. Ser på klokka at det begynner å bli en smule sent og tenker det kanskje kan være lurt å krype til sengs snart siden vi begge skal opp tidlig i morgen, Tor Martin skal på skolen og har kjøretime etter skolen mens jeg skal på «prosjekt jobb». Det er et jobbsøkerkurs hvor du får hjelp til å komme deg ut i jobb og sånt, kan forklare mer om det i morgen når jeg vet litt mer. Før jeg går til sengs må jeg ta å pakke veska litt så det slipper å bli så stressende i morgen når vi skal dra, bedre det enn å komme på ting du har glemt når du sitter på bussen.

Her over Namsos er det overskyet og regn som det har vært ganske lenge nå, så jeg tror neppe at vi vil komme til å se noe rød stor måne i natt egentlig men det hadde jo vært gøy å faktisk sett det for neste blir ikke før i 2033 men da vises det ikke i Norge som det står i nettavisene. Men jaja shit happends som kjæresten min bruker å si.

 

Skal du se rødmånen i natt om mulig?

Hvordan ta bilde av månen

Nå gjeller det å følge med ute for ganske snart enten i morgen kveld eller mandags kvelden kommen månen til å være blodrød og mye nærmere enn vanlig. Det å ta bilde av månen er ikke så enkelt men det kan alltid være greit å prøve seg frem på forhånd så bildene ikke blir misslykker under måneformørkelsen, gå ut i kveld for eksempel og ta natt bilder. For flere tips se i kategorien Foto & Fototips.Før du går ut bør du huske å få med deg dette:
Kle deg godt. Om du har tenkt å være ute en liten tur eller lengre kan det alltids være lurt å kle seg godt om det er kaldt. Ta gjerne med deg en kopp varm drikke om nødvendig.
Fulloppladet batteri.
Tomt minnekort
Telelinse 300mm (eller større om du har)
Stativ og fjernutløser

Manuelle innstillinger
Auto-hvitbalanse
Blender f/8 til f/16
ISO 100 eller 200
Lukkertid cirka 1/250 eller 1/350

Ta mange bilder og gjerne eksperimenter med blender og lukkertiden. Prøv deg frem og se hva om blir bra og ikke.

Hvorfor jeg startet å blogge

Svaret på det vet jeg ærlig talt ikke, når jeg prøver å tenke tilbake var det vel i bunn og grunn at jeg ville prøve det ut for å se hvordan det var å blogge. Jeg har alltid hatt interesse for å det å kunne skrive tekster, og på skolen da vi hadde skriveoppgaver og stiler ble tekstene mine ofte lang og jeg likte godt å skrive om det som falt meg inn.

Jeg fikk endel tilbakemeldinger i ny og ne på tekstene mine, det at jeg var ganske flink at de var imponert over at jeg hadde så lite skrivefeil i forhold til resten av klassen noe jeg likte godt å høre fra norsklæreren, eneste problemet var bare plasseringen av punktum og komma som jeg fortsatt sliter litt med.

Så da ble det til at jeg til at jeg startet å blogge for det å skrive er noe jeg har likt ganske lenge, men det å sette ord på ting er ikke bestandig så enkelt som det høres ut. Å bloggen er jo på en måte en åpen dagbok hvor du kan skrive om alt og ingenting, den til og med hjelper på med å skrive rett og bedre tekster. Bloggen føler jeg er et sted hvor jeg kan skrive hva enn jeg vil dele mine tanker og følelser og få tilbakemeldinger fra dere som leser det jeg skriver. For dere inspirerer meg, til å fortsette å skrive og ta bilder.

Jeg startet som sagt å blogge for å kunne skrive. Det er en ting jeg mester utrolig godt og som jeg synes er gøy, det har blitt en hobby som jeg har ved siden av fotografering, jeg liker begge deler og synes det er gøy. Jeg blir glad av å skrive å kunne ta flotte bilder med og dele min interesse her.

KEEP DOING THINGS THAT MAKES YOU HAPPY!

Trøtt og slitenHallo. Nå har vi akkurat kommet tilbake etter en tur på butikken og sett ferdig dagens episode av cæsar. Kjenner meg en smule trøtt og litt sulten så nå straks tar jeg å hiver inn et par rundstykker i ovnen og slapper av resten av kvelden foran tv med kjæresten, det blir godt. Ellers har jeg brukt dagen til å «planlegge» og forhånd skrevet et par innlegg som skal komme etter hvert så stay tuned!

Hva gjør du i kveld?

Blogger jeg leser fast

Hei og god morgen. I disse dager er det skikkelig mye pøsregn og vind så i dag fossregnet det da jeg våknet, hadde lyst å ligge litt til og bare høre på regnet men sto like vel opp. Så nå sitter jeg i kosekroken med min kjære pc i fanget og har en god og varm kopp te på bordet mens jeg skriver blogginnlegg. I dag skal vi ta å rydde og ordne her i huset så det ser ordentlig ryddig og fint ut, etter at vi flyttet inn her har vi ikke fått riktig alt på plass enda men nå er det ikke så kjempe mye igjen.

Caroline Berg Eriksen

Tuva Willassen

Therese Charlotte M. Nielsen

Emilie Nereng

Lena Redmo

Stina Bakken

Sophie Elise

Eirin Kristiansen

Anna Rasmussen

 

Dette er da de bloggene jeg leser fast hver dag. Kunne tenkt meg å finne flere inspirerende blogger å lese, kanskje din til og med? 
Hvilke blogger leser du? 

Liker du å ta bilder? Fotokonkurranse

Nå er det på tide med en fotokonkurranse igjen. Det er så lenge siden sist og de tidligere gangene har jeg fått inn mange fine bidrag, noe som er veldig gøy å se. Tema for konkurransen er høst og du kan bidra med 2 bilder, så vær gjerne kreativ. Det eneste du trenger å gjøre er å sende link til ditt bidrag i kommentarfeltet og du er med! Premien blir 10 kommentarer og 5 link til bloggen i mine neste innlegg. Lykke til

12 ting du ikke vet om meg

 1. Tidligere var jeg ganske så kresen på mat på grunn av at foreldrene mine stirret på meg under middagene hjemme noe som virkelig var ubehagelig til tider, spesielt når det ble diskusjoner når jeg bare «pirket» i maten. Er enda litt kresen men nå klarer jeg å smake på ny mat jeg ikke har prøvd før, som for eksempel ostegratinert blomkål og brokkoli nam nam.
 1. Jeg er sykt dårlig når det kommer til ballspill men kanonball var noe jeg likte og var ganske god til på barneskolen, det andre laget traff meg nesten aldri.

 2. Jeg er en litt for godtroende person og tror på det meste som folk sier til meg. Som den gangen i N.Y. da to stykker sa til meg jeg skulle kjøpe Obama ting til kjæresten min. Jeg kjøpte kun Obama nikkedukke til han og en Model figur.
 1. I mine skoleår var jeg ganske så sjenert og jeg snakket ganske så lite bortsett fra litt i friminuttene og da jeg var ute i smågrupper.
 2. Jeg er utrolig glad i dyr og har kjempe lyst på en liten kattunge eller valp. Lillesøsteren min har fått seg en kattunge for ikke så lenge siden og gjett hvem som er missunderlig, jo nettopp denne frøkna.

 1. Jeg hater insekter, Edderkopper spesielt. Etter at vi flyttet hit har jeg sett ett dusin av gigantiske edderkopper, utenfor soveromsvinduet, og over alt rundt på huset men så lenge de holder seg ute og ikke kommer inn går det greit.
 1. Da jeg var liten hadde jeg lyst til å bli brannmann. Min pappa var brannmann og en gang da vi kom hjem så var søppel kontaineren til naboen noen hus unna i full fyr. De sto ganske så nært garasjen som sto bak som også kunne tatt fyr men flaks gikk pappa bort og slokket brannen og varslet naboen som eide garasjen.
 1. Mørkeredd. Oppi Tromsø er jeg vant til å bo i en gate med gatelykter og hus på rekke og rad. Men her ligger huset nesten i skogen og det eneste av lys vi får inn hit er fra hovedveien ellers er det bekk mørkt, jeg tørr så vidt å gå ned i kjelleren på toalettet.
 1. Jeg går alltid med ringen jeg fikk av kjæresten min og synes det er rart å ikke ha den på.
 1. Jeg er veldig lettskremt men når Tor Martin skal skremme meg blir jeg ikke like redd hver gang.
 1. Jeg elsker panorama bilder og synes det er gøy å se et langt landskap i ett langt bilde.

 2. Jeg synes et er flaut å ha foreldre på facebook  


Noe du ikke visste? 

BIG SALE!

Husker dere skoene jeg fikk fra TagYourShoes.com? Innlegget kan du lese her. Vell om du trenger nye vintersko så har nettsiden deres nå opptil 75% på ett stort utvalg av sko til damer og herrer. Skoene er kjempe gode og jeg elsker mine og bruker de når det begynner å bli kaldt når vinteren nærmer seg. De er til å anbefales på sterkeste og skoene og godt foret inni. Så vil du ha gode varme vintersko så slå til nå mens salget ennå er.

SHIPPING IS EASY! One pair: 80kr. Two Pair: 120kr. Three Pair: Free

-Tine

En kald start på høsten

Nå kjenner jeg virkelig at høsten har startet på for fullt, og ikke er det bare iskaldt ute på morgenen lengere men inne også. Brr. Så hver morgen når jeg står opp ligger jeg i sakko sekken foran ved ovnen og følger med på at det brenner godt, av og til slukker den veldig fort noe den ikke skal gjøre.

Fredag var jeg en tur i byen og bare da jeg og Tor Martin gikk til bussen kjente jeg det var iskaldt tvers igjennom, men det er kanskje ikke så rart når jeg fryser kjempe lett og ikke har noe særlig med varmt yttertøy her for øyeblikket. Håper på en tur oppover til Tromsø en tur og få hentet en skikkelig god jakke jeg kan bruke når det har blitt så kaldt. Var forresten på et jobbintervju på Hamstad bakeri og skal få svar denne uken. Så det blir nok greit, hvis jeg ikke får jobb så har jeg et jobbsøkerkurs som starter i slutten av måneden jeg skal gå på i noen uker.

Etter at jeg var dårlig en måneds tid har jeg nå blitt mye bedre og klarer endelig å få i meg mat, men akkurat i går var jeg i dårlig form av en eller annet grunn men det gikk over da jeg fikk i meg en bolle eller to. Men nå er det ganske så sent og vi skulle ha vært i seng for lenge siden så vi prates i morgen. Legger med en liten høst/vinter kollasj som inspirasjon. 

s.Oliver Hals og hodeplagg hvit / Wrangler CORYNN Slim fit jeans reveries / SPM MOUSE Støvletter beige / Zign Skulderveske black / Tom Tailor Denim Lett jakke knitted navy

Mitt første kyss

Bare når jeg tenker tilbake på det smiler jeg mens jeg ser på gutten som jeg fortsatt er like forelsket i som den gang da på folkehøyskolen. Det var slutten på en gøy lørdagskveld som internat 4A og 4B hadde arrangert med masse spill og mye mer. Det ble sent og ting skulle ryddes før folk gikk tilbake til internatene sine og tok kvelden. Det var en fin og klar stjernehimmel ute den kvelden, litt kjølig men ellers kjempe fint til å være i februar.

Jeg hjalp Tor Martin med å bære litt saker og ting tilbake på internatet og vi ble stående og prate litt før jeg gikk og tok kvelden på rommet på mitt internat. Pluselig sa han rett før jeg skulle gå «Close your eyes» sa han og helt uforventet kysset han meg to ganger og den natten fikk jeg ikke sove.

Hvordan var ditt første kyss?

- Tine

Lite matlyst..

Blæh, blæh og atter blæh. I snart en måned nå har jeg hatt lite matlyst og ikke bare det, jeg brekker meg av alt mat generelt og det begynner nå og blir veldig irriterende og det er ikke noe gøy lengere.

Mat som jeg vet at jeg liker godt frister utrolig mye innimellom men jeg får meg bare ikke til å spise det selv om jeg vet at det er godt, og jeg prøver å spise lett mat som kjeks og sånt for eksempel men det klarer jeg heller nesten ikke. Har ingen anelse hvorfor kroppen min ikke vil ha mat fortiden. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre for å få matlysten min tilbake, jeg blir rett og slett lei meg. For litt siden pratet jeg og Tor Martin om å ha vårruller eller bestille, det fristet så ubeskrivelig mye der og da at magen min skrek noe forferdelig etter mat men om vi bestiller vil jeg neppe kunne klare å få de i meg. Hvorfor gjør du dette mot meg kroppen? Jeg er sulten!

Har dere noen tips til hvordan jeg kan få slutt på dette?

#mat #matlyst #kosthold

hits