Sandy orkan

Jeg sitter nå her og følger litt med på den Sandy orkanen som herjer i USA i New York område. Herregud jeg har ikke ord på hva jeg skal si, jeg håper bare alle de som er rammet av stormen klarer seg til den er over og holder seg inne og ikke går noen steder. Fyfaen jeg har aldri sett en storm som det der før http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.8376886. På NRK kan dere se direkte video fra stormen, det er helt sykt. Jeg er glad vi ikke har sånne stormer som det her i Norge.  

-Tine

50 år siden Sanct Svithun forliste

21. Oktober 1962 I dag er det 50 år siden hurtigrute skipet Sanct Svithun sank i hvor 41 mennesker omkom og 48 overlevde. Jeg føler meg litt sånn knyttet til den historien siden pappaen min var passasjer og en av de overlevende fra det skipet når ulykken skjedde for 50 år siden. Hurtigruteskipet ligger i dag på sand- og fjellbunn 60 meter under havoverflaten ved Nordøyan fyr i Nord-Trøndelag.

Mere om skipet kan du lese om HER!

-Tine

Nytt gulv!

Jeg er utrolig glad nå for at jeg har fått nytt gulv, nå slipper endelig og støvsuge så ofte pluss at jeg slipper å finne store hybel kaniner rundt på gulvet og andre steder. Det gikk ganske så greit å legge det og det gikk ganske kjapt, var nesten som et Puzzle spill bare at uansett hvordan du snudde brikken passen den med de andre. det tok meg kanskje under en time på å legge det sånn som det er nå og jeg er veldig fornøyd.

Det er ikke helt ferdig, nå er det bare smådelene igjen som skal legges i kantene, 5cm er det sånn cirka men det ble så utrolig mye bedre også.


Sånn ser rommet mitt ut nå. Synes gulvet så mye mere ryddiere ut nå enn det andre belegget som er under med masse mindre ruter som dere kan se.

-Tine

hits