Ny måned og nytt design


                                                                                                                                                                 Instagram: tineir3n

Hei og hallo da var vi plutselig kommet til en ny måned og den nest siste i året, er det flere enn bare meg som synes at dette året har gått kjempe fort? Jeg blir nesten sjokkert bare ved tanken på at 2014 snart er over.

I går kjente jeg det ble litt julestemning noe jeg synes var kjempe koselig selv om det enda var litt tidlig for det men godt var det likevel med en sur og god klementin og pepperkaker. Etter to dager har det kommet en god mengde med snø allerede og bare det å gå ut en liten tur synes jeg var kjempe stas, så nå håper jeg at det vil fortsette å snø en masse fremmover. I og med at vi er i en ny måned måtte jeg ordne nytt design på bloggen også med snøfnugg på som jeg synes passet velig fint siden vi har så mye snø her i Tromsø allerede. Designet er ikke helt ferdig ennå men jeg fikk ordner det meste i går kveld så da er det bare en header som gjenstår  

Foresten. Er det noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Kom gjerne med noen forslag.

-Tine

H e iJeg skal i dag ta og begynne på et nytt strikkeprosjekt så kanskje dagene går litt fortere da. Tanken var å stikke et babypledd / vogn teppe med et veldig fint hullmønster som jeg har hentet fra garnstudio.com så jeg har fått kjøpt inn fire garnnøster i babyblå og i og med at garnet er så tynt så strikker jeg med dobbelt (2) garn. Gjøre om to garn om til ett synes jeg var veldig smart å gjøre så da slipper man at det ligger to nøster på gulvet som ruller hit og dit eller stadig setter seg fast hver gang du drar i trådene. 

Er det bare meg eller går dagene plutselig saktere? Ja dagene mine går sakte for tiden, kjæresten har dratt på skoletur til Budapest og det er lite vits i å prate med han, men vi får pratet litt på kveldene da noe som hvertfall er bedre enn ingenting.

 

 

Nå er det ett år siden jeg var på skoletur til Russland så da hadde jeg veldig lyst til å lage ett throwback innlegg med video med bilder fra Russland, men kommer ikke særlig langt med at Movie maker gjør som den selv vil med og bare ødelegge hele tiden. Har dere noen ideer til andre program man kan lage videoer med?

-Tine 

New shoes

Kan du tenke deg at du går på en skole hvor de har ett valgfag som har noe med sko å gjøre? Det kan jeg. Disse skoene er ikke noe du får kjøpt i vanlig skobutikk i byen, disse er faktisk litt mer spesiell enn som så.

Da jeg gikk på Bjerkely FHS 13/14 i fjor fikk vi fotoklassen ett litt annet valgfag enn det vanlige, alle som hadde meldt seg på der ble på en måte litt lurt noe vi faktisk ble siden vi alle trodde først at det het og var fotolocation men som egentlig viste seg å bli Tag Your Shoes. Det var ganske spennende og for de som er sko interesserte hvor spennende og gøy er det ikke å jobbe med sko kolleksjon som skal komme til neste år?

Vi fjorårets TagYourShoes «klasse» fikk for en god stund siden en veldig fin overraskelse på e-post fra «bedriften» Vi fikk hele 50 % rabatt på vårt første kjøp av skoene, og gjett hvem som kjøpte bursdagsgave til seg selv.. MEE! Skoene kom i går men jeg fikk ikke hentet de før i dag. Kan faktisk ikke tro at jeg endelig har to par, har ventet en hel evighet på at skoene skal bli lagt ut for salg, ååh som jeg virkelig elsker mine to nye favoritt sko. Skoene kan dere se mer av på T A G Y O U R S H O E S . C O M 

Hva synes du om de nye skoene mine? 

 

-Tine 

K . a . l . d . t

Brr.. kjenner det ganske godt at nå begynner det å bli virkelig kaldt både ute og inne, jeg som virkelig er en ispinne som konstant fryser nesten hele året og holder meg for det meste under dyna på de kaldeste dagene. Er det flere enn bare jeg som gleder seg til vinteren?

Når jeg våknet i dag var det ett tynt lag med snø på hustakene og bakken og i går var det et tynt lag med is. Det er nå den tredje gangen det har snødd bare litte gran men nå tror jeg faktisk at det ikke er så alt for lenge til vi har bakken fullt dekket med snø.

 

Jeg gleder meg virkelig til vinteren da kommer jeg til å tilbringe mye tid ute med å måke snø og ta masse fine snø bilder for ikke snakke om å leke seg litt også da hehe.

Har det snødd noe der du bor? 

-Tine

Noe du ikke visste om meg

♥ Jeg har veldig god hukommelse og husker det aller meste, men ikke alt.

♥ Helt ferskt bød med fersk leverpostei og majones på er det beste jeg vet  

♥ Hater avstandsforhold, det lengste jeg og kjæresten min har vært fra hverandre er litt over 2mnd. 

 

♥ Jeg hater skrekkfilmer og er mørkeredd. Har lett for å få mareritt og overtenke ting når jeg skal sove.

♥ Elsker å være alene hjemme sammen med kjæresten når det bare er oss to i huset

♥ Håret mitt er krøllete og blir det som oftest etter en tur i dusjen eller når det er skikkelig fuktig ute i luften.

♥ Jeg har likt tusen vis av gutter gjennom alle mine skoleår men fikk ikke min første kjæreste før i år (februar) på folkehøyskole

♥ I gjennom alle mine skoleår har jeg hatet fremføringer, jeg bare misliker det sterkt å stå foran folk å snakke om noe.

♥ Hater å ha det rotete rundt meg ligger det noe på gulvet må jeg ta det opp og legge det på plass

 

♥ Jeg liker å skrive, og på skolen skrev jeg sjeldent feil i stiler og tekster. En av grunnene til at jeg blogger.

♥ Kjæresten min er trønder og jeg bare elsker trønder dialekten, for den er bare så fin. I sommer da jeg var på besøk hos han og familien hans i to uker har trønder dialekten smittet over på meg når jeg snakker og skriver men det er bare noen ord innimellom. Læl, vorri, konna, villa

♥ Kaffelukt og røyk til sammen på en biltur gjør meg temmelig kvalm så jeg får lyst til å kaste opp

 

♥ De tv-seriene jeg ser mest på er Hotel cæsar, CSI og NCIS

♥ Jeg blir irritert over når folk ifra Sør-Norge sier at Nord-Norge er kaldt osv uten å ha vært der selv

♥ Jeg er korstvokst og blir ikke høyere enn 1.50

Noe du ikke viste?

-Tine

A last day together

Dagene sammen med kjæresten har gått fort men samtidig veldig sakte noe jeg liker veldig godt, vi har kost oss enormt mye sammen og jeg nyter hvert eneste sekund/minutt som om det skulle vært det siste.

De siste dagene har vi sittet nede i kjellerstua og mimret tilbake til barndommen med gamle VHS filmer med Mummitrollet, askepott, Pokemon og nesten alt av gamle filmer som jeg har liggende gjemt unna. Gamle ting som blir tatt frem er alltids gøy.

I dag er det den siste dagen jeg og Tor Martin er sammen så i dag har vi kost oss ute på restaurant med en herlig Maxi pizza på Yonas som besto av halv taco og en halv Biffy, det var utrolig godt og mettende. I morgen er høst ferien over for Tor Martin så i morgen grytidlig skal vi dra av gåre til flyplassen og tilbringe noen siste timer sammen der før han må dra av gåre. Når vi får se hverandre igjen er enda litt usikkert, kanskje neste høstferie eller så blir det rundt juletider men vi finner ut av det etter hvert. 

Hva er deres planer for dagen?

-Tine 

En fin morgenGod morgen dere

 

Sent i seng og tidlig oppe er det ikke det man sier da? Haha aner ikke hvorfor men for en gangs skyld er jeg faktisk tidlig oppe og var nesten lys våken etter at alarmen på telefonen ringte klokken åtte i dag tidlig.

Så egentlig nå sitter jeg bare ute i stua med pc`n i fanget og koser meg med morgen te mens kjæresten enda ligger og sover på rommet, har også tatt og ryddet bort litt rot etter jeg og kjæresten hadde kosekveld med kakao, snop og film i går. Vet ikke helt hva vi skal finne på i dag men vi får ta dagen som den kommer. Vell dere får ha en fin dag!

 

Hva skal du gjøre i dag? 

 

-Tine

 

Kjæreste besøk <3

Etter to lange måneder fra hverandre som føltes som en evighet kom endelig kjæresten min til Tromsø på høstferie noe jeg ble kjempe glad for, til nå har vi gjort litt av hvert men for det meste bare slappet av, sett filmer og rett og slett bare kost oss sammen.  

I dag har vi vært en liten tur innom Jekta og fikk kjøpt en type te som heter Bestemors Frukthage som jeg synes er veldig god også kjøpte vi en tesil på Taras. Nå har vi nylig spist middag og sitter bare på rommet og ser litt rundt på nettet mens kjæresten koser seg med kameraet mitt og tar bilder av en transformeres figur jeg kjøpte til han som en forsinket bursdagsgave, noe han ble veldig glad for.

Etter at Tor Martin kom så har han på en måte tatt over speilrefleksen min så siden han kom så har vi tatt mange bilder men mest nattfotografering da, han ville mest prøve å få et skikkelig fint bilde av månen da som ble litt vanskelig men fikk til slutt noen bra da. Hva har du gjort i dag?

- Tine 

Starbucks ga meg nytt navn

Vet ikke hvor mange ganger jeg har postet innlegg om skoleturen i New York, men er jo alltids noe småting å fortelle jeg ikke har fortalt tidligere.

Etter vi hadde vært oppe på Top Of The Rock samlet vi oss med en Starbucks cafe hvor vi pratet og ventet på at de som manglet skulle dukke opp. Noen eller de fleste av oss kjøpte seg noe i mellom tiden siden vi alt var med en Starbucks, jeg var usikker på om jeg skulle kjøpe meg noe det var mye som var fristene men hadde heller ikke lyst å bruke en masse penger på en liten cafe så jeg gjorde det enkelt og bare bestilte meg en Hot Chocolate.

Dama spurte om navne mitt og jeg sa Tine, men da jeg fikk kakaoen jeg bestilte var det ikke navnet mitt som sto skrevet på koppen noe jeg trudde det ville stå, det sto faktisk T I L A N D skrevet på koppen noe jeg synes faktisk var morsomt og uventet. Ja jeg har enda Starbucks koppen fra New York og den kommer altså ikke til å bli kastet med det første.

 

Fant så denne lille artikkelen tilfeldig på facebook om det at de på Starbucks skriver navnene feil

Uansett hvor enkelt navnet ditt er, klarer de ikke å skrive det riktig. Hvis navnet ditt er «Anna», klarer de på utrolige måter å skrive «Ainna». Eller, hvis navnet ditt er «Johan», presterer de å skrive «Yojan». Men, det hele er en utrolig stor bløff. Og for å tydeliggjøre det,  presiserer vi bløff med stor B.

Irriterende? Ja. Sannheten er at de vet hvordan navnet ditt skrives, men de gjør det bare som en markedsføringskanal og for å irritere kundene sine. Som Paul Gale forklarer i denne videoen, han bare tuller med deg.

Har du fått skrevet navnet ditt feil på koppen, hva har du fått?

-Tine

hits