Pepperkaker og kanelsnurrer

Så var det altså første søndag i advent og den siste dagen i november, tenke seg til. Tiden går både fort og sakte innimellom og i det siste synes jeg den har gått temmelig sakte, men den går vell fortere nå som det er desember straks.

 

 

Denne helga har jeg begynt å strikke igjen og holder på å lage grytekluter og er allerede snart ferdig med den første. Også har vi bakt både pepperkaker i går med full julemusikk på og bakt kanelsnurrer i dag tidlig med søskenbarn som har vært på overnatting noe som var kjempe koselig. 

Jurassic World

Har jeg nevnt at jeg er en skikkelig dinosaur fan? Tror ikke det. Jeg elsker dinosaurfilmer og det er så spennende og skummelt ogut av alle de dinosaur filmene jeg har sett er det ingen av de filmene som er bedre enn Jurassic park. 

Nå til sommeren skal den fjerde filmen Jurassic World komme ut den 12. Juni 2015 og traileren til den nye filmen kom ut i dag når den egentlig skulle komme i morgen, men uansett, jeg gleder meg enormt til og se den sammen med kjæresten min. Det blir spennende.

Skal du se den nye Jurassic World filmen?

-Tine

22.11.2014

Hvis du tenker på det, hvor rart er det ikke at man blir sliten og trøtt når man er ute og reiser? Du sitter i en bil eller oppe i lufta på et fly til et sted og gjør ingen verdens ting, bare sitter der og venter på at man skal komme frem. Uansett hvor lang eller kort reisen er så er man så sliten etterpå. Har du noen gang tenkt over det?

Sent i går kveld kom jeg hjem fra Namsos og var kjempe sliten etter mange timers reising, med både bil, tog, fly og buss, så jeg kom hjem til gode nystekte pannekaker. Det var utrolig koselig å komme tilbake til Namsos igjen for en liten uke med min kjære og svigerfamilien og jeg koste meg like mye som sist jeg var der, Namsos er virkelig en så herlig og fantastisk fint lite sted i Nord-Trøndelag som jeg godt kunne tenkt å bosette meg en gang sammen med Tor Martin.

 

I år gleder jeg meg veldig til jul for hva er vell ikke jul uten Jul På Månetoppen, det var koselig å finne ut at månetoppen er på barne-tv i denne jula også og i år skal jeg feire jul og nyttår sammen med kjæresten og svigerfamilien, det tror jeg kommer til å bli kjempe koselig og jeg gleder meg mye til det allerede så på mandag tenker det begynner å bli på tide å kjøpe inn litt julegaver, har også tenkt og endelig funnet ut hva julegaven til kjæresten blir hverfall noe han trenger som jeg håper han vil like.

-Tine 

Pakking på gangPlanleggingen er i boks og flybillettene er bestilt. Nå har jeg funnet frem kofferten og er i full gang med pakkingen for på tidlig lørdags morgen skal jeg dra nedover til Namsos for andre gang på besøk til kjæresten min i noen dager, og jeg gleder meg kjempe mye til å være sammen med Tor Martin igjen. De siste dagene har vi brukt mye tid med å snakke litt om hvordan de to neste feriene blir og da skal jeg dra nedover til Namsos nå i høstferie II og Juleferie.

Det er ikke lett med å ha et avstandsforhold som jeg og Tor Martin har men vi prøver å gjøre det beste ut av det og få vært sammen så mye som mulig når han har ferie. Samtidig som det nærmer seg jul prøver jeg å finne ut hva jeg skal kjøpe i julegave til han, vil ikke den skal være for billig eller for dyr og ikke mer enn 500kr hvertfall siden jeg ikke har så mye penger for øyeblikket. Kunne gjerne ha trengt litt tips i hva man kjøper i julegave til kjæresten.

Hva skal du gi i julegave til kjæresten din i år?  

-Tine

I`m 21

Hei alle sammen!

Først av alt vil jeg bare si tusen takk for alle gratulasjoner på dagen min, jeg har hatt en veldig fin dag og kost meg masse med muffins, sjokoladekake, gaver og musikk men dagen er ikke over helt enda. Noe annet som skjedde i dag var at himmelen ute ble helt gul og litt andre farger innimellom, det var ufattelig stilig å se på så det måtte bare bli tatt litt bilder av.

Så var man altså blitt 21år og halvveis til 42. Det føles ikke som det er så alt for lenge siden jeg fylte 20 og året har virkelig gått kjempe fort. Det har ikke blitt så mye til feiring i dag da men i morgen skal det bli litt mer feiring med familien når vi skal ut å spise på pizzahuset.

Bursdagsgave var det også å få og da fikk jeg det nye albumet til Taylor Swift 1989, har hør gjennom albumet flere ganger alt og det er mye mer annerledes enn de tidligere albumene hun har gitt ut. Så ja dette tror jeg at jeg liker best i og med at også jeg likte de fleste sangene på det nye albumet hennes. Også fikk jeg Mummi kopper med Mymlen og Stinky på så det ble jeg veldig glad for, etter som mummitrollet er en av mine barndomsfavoritter skal jeg helt klart samle på Mummi kopper heretter. 

Hva har du gjort i dag?

-Tine 

Litt forberedelser

Hei

Dagen i dag har gått litt til smått forberedelser til morgendagen, og hva er vell bursdag uten noen ballonger og noe godt å bite i? Så i dag har laget jeg litt muffins og kjøpt inn litt godteri og brus som kos til i morgen om noen fra familien skulle komme innom en tur, så en liten feiring må det da kanskje bli. Hadde noen små sillikon muffinsformer som jeg prøvde ut for gøy, men de ble fort spist opp av søsteren min og kjæresten hennes og jeg da, hehe prøvesmake må man jo også gjøre. 

Forresten nå er sangen til Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants ute på Spotify for de som ikke visste det.

Hva har du gjort i dag?

 

-Tine

Foto konkurranse

Det er lenge siden sist det var en konkurranse her på bloggen og som jeg sa for en kort stund siden så var tanken om å starte en Fotokonkurranse, SO HERE WE GO! Temaet er: HØST / VINTER og du kan delta med 2 bilder.

For og delta må du:

- Lage nytt innlegg på bloggen din med ditt bidrag + link til dette innlegget

- Like facebook-siden min her

- Du har tatt bildene selv

- Kommenter at du er med og legg med link til innlegget ditt

Premien blir en overaskelse

Lykke til :)        #foto #konkurranse #blogg 

-Tine 

Flere snøbilder

Jeg er ett skikkelig vinterbarn, jeg elsker vinteren så det og leke og ha det gøy ute i snøen bringer tilbake mange herlige minner fra mine tidligere år, det å leke i snøen, ake i bratte bakker og grave huler i digere snø skavler blir man aldri for gammel til synes jeg. Noen av disse bildene ble tatt igår og noen er tatt i dag, jeg skal igjen ut i morgen håper på litt sol da og hvis det er det da blir det så utrolig fint lys på bildene noe jeg vikelig liker. Som jeg ser nå snør det litt ute så jeg håper nå på at det vil snø en god mengde i natt og hvis det gjør det kommer jeg til å gå rett ut etter at jeg har våknet i morgen, det er det ingen tvil om.

- Tine

Ønskeliste

Nå på lørdag har jeg faktisk BURSDAAAG og da blir jeg 21år yeiii. Har blitt mast på om ønskeliste siden det er bursdag og nå som det nærmer seg jul, så da tenkte jeg å bare komme opp med noe ønsker jeg har for øyeblikket, det er ikke mye men lista blir vell lengere etterhvert.Taylor Swift nye album 1989.

Mandolinjern (kjøkkenutstyr til å kutte opp med)

Mummi kopper

Laken og Temperpute 

Penger

Pleddgarn og strikkepinner

Hva er dine ønsker til jul? 

 

-Tine

04.11.2014Nå har jeg kommet inn døra etter en tur ute med snømåking. Det var deilig å være ute å bli litt kald i kinnene, så jeg skal ut en tur til litt senere for enda mer snømåking og litt fotografering. All snøen som var regnet fort bort på en dag, men etter en dag med mye regn og vind begynte det å snø igjen.

Selv om vinteren er kald og lang så er den veldig fin og magisk på mange måter og vinteren som er min favorittårstid å fotografere, trær med masse tung snø som bøyer seg ned mot bakken er noe av det finese synes jeg og kan bli et utrolig fint bilde. Så ta med deg kameraet ut å knips i vei, kanskje jeg snart starter en foto konkurranse på bloggen med vinter tema? 

Er det snø der du bor?

 

-Tine

Oops...We Can`t Stop Again

hits