"Can`t keep my hands to myself"

Hva synes du om musikkvideoen? 

Min julespilleliste på spotify

Revival and Confident


Selena Gomez og Demi Lovato har denne månen kommet ut med nye album og jeg må si at det er utrolig uvant å høre første gang men når man hører om igjen flere ganger blir det bedre for hver gang og albumene høres mer voksent ut for hvert år. Jeg har hørt REVIVAL og CONFIDENT ett par ganger nå og har funnet noen favoritter jeg likte godt og laget en liste på spotify. 

Har du hørt Revival / Confident? 

Oops...We Can`t Stop Again

Den beste dagen kunne ikke bli bedre

Herregud for en bra dag det ble i går og det kunne ikke blitt bedre jeg storkoste meg i hele går fra morgen til kveld. På jobb i barnehagen hadde vi påskefrokost og det var kjempe koselig å prate med foreldrene til ungene og sånt så var alt tilbake til det hverdagslige på jobb.

Rett etter jobb tok jeg bussen inn til byen for å berge meg plass til konserten var først litt på Nerstranda og kjøpte meg plata til Eric Saade pluss en til og da. så når jeg kom til torget hvor konserten skulle være så jeg tvilling guttene Markus & Martinus herregud de var jo så søte når de var oppå scenen og hadde lydsjekk.

Jeg var jo der sånn 1,5 time før det hele startet men de begynte ikke med musikk før klokka var 6 så det ble jo veldig lang ventetid men det var verdt det. Det var mange artister som spilte.. MGPJr 2005 Malin, MGPJr 2012 Marcus & Martinius, Oslo Ess, Eric Saade og Karpe Diem. Jeg storkoste meg, hylte og var helt med når han jeg kom for endelig kom på scenen ERIC SAADE<3 Det var bare helt utrolig å se han og jeg var bare helt i hundre der og da. 

 

Angels Among Us

Tror Demi Lovato må ha den fineste sangstemmen jeg noen gang har hørt, i hvert fall denne hvor hun synger akustisk med bare gitar og piano. Er bare så utrolig nydelig å høre på også blir jeg nesten litt rørt av den. siden den er dedikert til noe som skjedde i desember noe som jeg ikke har fått med meg sånn egentlig.

Grunnen til at jeg ikke har skrevet noe er fordi det har vært mye jobb, uka har gått veldig fort og sånne der ting. I går var jeg ute å spiste med tre kollegaer på pizzahuset. Det var veldig fint å møtes utenom jobb og bare sitte der og prate lenge til langt på natt.. nei da så lenge varte det ikke bare maks to timer, men jeg koste meg veldig og håper vi gjør det flere ganger.

Nå sitter jeg og ser på «Hver Gang Vi Møtes» Lene Marlin fra Tromsø er hovedpersonen i dagen episode og det må jeg jo bare få med meg, er pause nå så da får jeg jo sjansen til å skrive litt. Nette har vært og er så utrolig tregt at det er ikke til å holde ut, blir jo aldri å få gjort det jeg skal gjøre på nett før den tid, jeg bare hater tregt internett, må koble av og på flere ganger på rad for at det skal funke ordentlig for en stund.

Her er litt bilder jeg har tatt løpet av ukaHvordan har din uke vært?

-Tine

hits